icon

Prečo ženy urážajú druhé ženy za estetické zákroky?

14. aug 2023

Ahojte veľmi by ma zaujímal Vás názor prečo zvyknú ženy komentovať výzor druhych žien, takých ktoré podstúpili estetické úpravy? Lebo poslednou dobou sa s tým veľmi často stretávam. Osobne patrím tiez medzi ženy, ktoré už niečo majú vylepšené, ale nikdy som nekomentovala ženy spôsobom “henta je kačica, umelina” a podobne. Vždy som otvorene povedala keď som take komentovanie počula, že mne sa to páči a bodka. Silikóny nemám, ale ak ich niekto ma pekne spravene, tak praveze nemám problém pochvalit- ale čo často počujem tak hneď osočovanie takej ženy, že ma silikonove cecky… No a najväčší gol pre mna, keď to počujem z niekoho úst a akonáhle sa dostane k peniazom, tak kam hneď uteká? Na estetickú kliniku… toto sa mi naozaj veľakrát stalo.
Sestra bývalého- neustale poznámky predo mnou ako ma henta a tamtá napichane pery a vyzerajú ako kačice (hoci som sedela pred ňou a tiež mam tento zákrok spravený). Dokym sedela na materskej tak boli všetky ženy “kačice”, akonáhle išla spat do prace, no hádajte kam išla po druhej výplate?…..áno správne, na pery!
To iste nevlastná sestra môjho muža. Neustaaaaaale poznámky, naschval predo mnou, ako sa niektoré ženy zhovadzuju a take mlade….kam išla hneď za pár mesiacov po tom čo dostala dedičstvo po svojom otcovi? 🙂 Na pery a botox
To iste známe alebo kamošky, pred všetkými urážajú tie “napichane” a ako by ony vzivote na nič take nesli a hneď keď je nejaka súťaž o zákrok zadarmo z rôznych kliník tak zdieľajú a komentuju ako besné.
Naposledy ma takto prekvapila ta Mirka z reality show Ruža pre nevestu. To iste. V telke len veľké reči “ako sú tie druhé napichane, umelé” a hneď ako dostala zadarmo pichanie pier na klinike tak bez váhania…
Naozaj nerozumiem tomu, naco to niektoré fakt hlupo komentujú a potom dobre že si nohy nepolamu keď majú možnosť…

rebekamarcusko
14. aug 2023

@mamamasama co ma malo zaboliet? Otrepany komentár,ktorý tu na koňovi čítam už cez 4 roky?😂

mamamasama
14. aug 2023

@lalala94 a ona má svoju fotku? 🤣 Veď ja tam vidím len kyselinu hyaluronovú a vytetované obočie. Tiež je tu anonymne

mamamasama
14. aug 2023

@rebekamarcusko skus porozmyslat preco. Vsetkeho vela skodi 😬😬😬

rebekamarcusko
14. aug 2023

@mamamasama a čoho? 😂😂😂 akože co je veľa podľa teba?

simona20201309
Autor odpoveď zmazal
lapersefona
14. aug 2023

@lalala94 aj ja mam taky noštek a tiez som vela krát váhala ale stačilo mi vidieť ako sa to robí a mala som dosť navyše nemame istotu ci sa to podarí a keď nie museli by sme sa na to divat kazdy den. Citala som ze plastika nosa je mozna max do 35 roku. Ape neviem co je na tom pravdy

rebekamarcusko
14. aug 2023

@simona20201309 ano som husicka gagaga😂😂😂

rebekamarcusko
14. aug 2023

@simona20201309 a čoho? Mňa fakt zaujíma coho? Lebo ja nemám naozaj nič okrem pier a vyterovaneho obočia.a v perach mam až 1ml😂 tak čoho je veľa?

rebekamarcusko
14. aug 2023

@simona20201309 inak teraz ma tak napadlo,ty sa musíš veľmi nudiť,keď čakáš na to celý deň,že či sa zapojím. 😂 to je smutnejšie ako moje ,,vylepsenia"😂

aylinn
14. aug 2023

@simona20201309 Rebeka má niečo navyše (pre vás) na tvári , no zato ty a @mamamasama máte toho brutálne málo vo vnútri.
Ste nepríjemne zatrpknuté ženské , ktoré žijú z toho že anonymne kopú do cudzích žien vo fóre a tešia sa z toho a pretekajú sa ktorá napise nieco horšie , lebo môže , lebo je anonym.
Ja by som si radšej nechala namiesto nosa penis naoperovať , ako byť vami čo i len na jednu hodinu.

simona20201309
14. aug 2023

@rebekamarcusko to sa pýtaš vážne čoho? 😳 nie nechcem ta urážať ale nedá sa to inak keďže si sa zapojila do tejto diskusie a si presná ukážka toho, čo tu mnohé deklarujeme ako vrchol nevkusu. Ja som presvedčená že bez tých kačacich pier a prehnaneho makeupu by si bola oveľa krajšia. Máš krásne črty tváre, krásne veľké oči, len tými perami a majeupom sa dehonestujes. Prirodzená krása je niečo, čomu sa nič iné nevyrovná a nepochopím ci vás pekne ženy k tomu vedie. Postavičku máš top, oči krásne, črty tváre tiež.... načo to bolo cele dobre?

lalala94
14. aug 2023

@mamamasama toto je presne to, čo som písala - detinské správanie. Mne príde úplne odveci, aby som ako dospelá riešila to, či má nejaká žena vytetované obočie/ napichané pery a ešte na internete. Podľa mňa normálny a spokojný človek nerieši vzhľad iných ľudí, ale maximálne tak seba.

@lapersefona vieš čo, ja by som sa až tak nebála toho ako to bude vyzerať, lebo tí chirurgovia majú dnes kopu recenzií na nete. Ale asi ma od toho odrádza, že je to nos, spojené s dýchaním, ani sama neviem. 😀 A v sumáre by mi to ani nepomohlo, lebo celkovo nemám pekné črty tváre.

aylinn
14. aug 2023

@lalala94 ja čo pocuvam z okolia tak každý ma po case nejaky problem s dýchaním. Nemusí to byť pravidlo ale väčšina to tak má. Mne sa nepáči to že väčšina doktorov robia úplne šmykľavky tie nosy , alebo take ako mala penelope😄 v tom filme čo bola prasiatko neviem či si videla

tanuuulka
14. aug 2023

ahoj, ja toto nekomentujem "otvorene". ale zdá sa mi to riadne nevkusné, podľa mňa všetky ženy s napichanými perami vyzerajú ako sesternice. plus tie povyžehľované tváre, zvýraznené lícne kosti atď.... vyzerá to často hrozne. hlavne, keď človek vidí fotku predtým a potom. bola to pekná žena a totálne sa zhovadila.

rebekamarcusko
14. aug 2023

@simona20201309 a ty si kto,že určujes kde je hranica nevkusu? Makeup vážne? Môj makeup je tónovaci hlavne,mihalnice a obočie. Okej v lete líčka. To už sa ani liciť ženy nemôžu,už aj to je nevkus?

daniela1911
14. aug 2023

Mne nevadia ani pery, ani prsia, ani nos a pod, pokial je človek normálny, slušný, neafektivany. Napr. moja kamarátka má spravené pery, niekedy jej až zle rozumieť, ale je to dobrý človek, a nikdy by som jej nepovedala umelina, a tak isto aj okolie ju vníma pozitívne. Ale niekomu plastiky naozaj “uberú” na inteligencii a pripadajú na egu.

Čo mne skôr vadí je fakt… posledný rok plny instagram krások, ktoré si dajú urobiť nové alebo reoperovat povodne silikónové implantáty. Sú to reklamné spolupráce a mapujú cely priebeh dňa, popripade aj dni po zákroku…. Toto sledujú mladé holky, 15-17 ročne, a nemyslim, že je toto dobrá kampaň. Prečo nie sú spolupráce so zubarmi alebo dentistmi? Neymslim, implantáty, ale osvetu v zdraví. Jasne, sú, ale malo Alebo kontrola znamienok. Prečo influencerky nemapujú take dni? Všade je zlý príklad krásy, nie to zdravia.

simona20201309
14. aug 2023

@aylinn ajaj, niekomu zapistalo ego. Vy dve sa tu teraz asi idete zblázniť, keďže ste zvyknuté na samé chvály aké ste kocice a zrazu toľko priamej pravdy pokope, že?
Pozri, toto je diskusia. A ak tu vycapis svoju fotky aj fotku svojho syna je to len a len tvoj problém a neostáva ti nič iné, ako znášať aj takéto nepríjemné komentáre. To ze sme tu my anonymne, je z rozumu. Chránime si svoje súkromie a súkromie našich detí.
Nie každý má potrebu vycapit sa v croptope a kozusinke, ako na nejakej sexzoznamke na mamickovskom fóre.
Môžeš sa tu nafukovat kko chceš ale musíš prijať fakt, že bie každý ti tu bude dávať Like a obdivovať tvoju krásu a musíte počítať s tým, že ak je tu takáto téma, tak padnú aj takéto názory

rebekamarcusko
14. aug 2023

@aylinn normálne supy sa tu zisli😂

aylinn
14. aug 2023

@simona20201309 mne vôbec nič nezapišťalo. Ja nepotrebujem počúvať chvály od anonymných ľudí ktorých v zivote nestretnem. Keď ma niekto pochváli jasne že to poteší, je to milé.
Stále nechápete že ukazujete samé seba týmito komentármi, neurazate nás , robíte same zo seba sliepky. Tých pár lajkov čo dostaneš na ten koment od rovnakých ako si ty ťa možno poteší , take potľapkanie po pleci poteší tak isto ako kompliment.
Ale lepšieho človeka to z teba neurobi určite. Same seba strapňujete , my si ani nedorežeme žily, ani nevstupime do sekty aby sme našli lásku k sebe samej, ani nebudeme plakať.

lalala94
14. aug 2023

@aylinn to som ani nevedela, že tam môže byť časom problém s dýcháním. Tak mám o dôvod viac zostať len pri prsiach. 😀 Aj keď jasné, tam sú zase iné problémy.

aylinn
14. aug 2023

@simona20201309 prepac a v croptope fotka v kožušine , ta kožušina to sú akože tie dve mačky čo držím? Wau!😂

simona20201309
14. aug 2023

@rebekamarcusko máš tak brutálne napichane pery tak neprirodzene hrubé obočie a výrazne umelé mihalnice, že to v konečnom dôsledku vyzerá komicky. Nemusím byť niekto, kto určuje hranicu nevkusu.
Na mňa s tou svojou 24r láskou pôsobíte strašne povrchne a nerozumiem tej potrebe sa tu takto predvádzať.

simona20201309
14. aug 2023

@aylinn 🤣 Ježiš Mária to sú mačky.... prepáč.... tvoje pery ma tak zaujali že mi ušli detaily
;)

rebekamarcusko
14. aug 2023

@simona20201309 tie mihalnice sú moje😂ale ano,pár ľudí si už myslelo,že sú umelé.to je kompliment v podstate😂 ja som povrchna? Tak to je veľmi inteligentné určiť z komentárov na MK

simona20201309
14. aug 2023

@rebekamarcusko tak potom máš krásne mihalnice
Fakt škoda tých pier. Nepochopím ako toto mohlo prísť do módy. Som strašne staromodna alebo co?

poppy22
14. aug 2023

lebo vacsina zien chce tromfnut tie ostatne...vzdy..a vo vsetkom...a vzdy to tak bolo... /preto nemam rada zeny/...ked ma nieco jedna a vyzera to dobre,alebo je to aspon stredobodom pozornosti-tak ta druha si to da tiez,aj ked na to predtym nemyslela...ale hadam nenecha tej inej zene vsetku pozornost okolia a muzov,nie? 😉 😂...inak tato debata-cropy a macky,obocia🙄...a pritom sa autorka pytala na nieco uplne ine😂 co tak naucit sa citat s porozumenim a tak isto aj odpovedat?😉😎..p.s..-kacicam sa mozno smiat,ale len vtedy, ak ta co sa vysmieva,nema mlamdravu ovisnutu rit v zarezanych neonovych leginach a drdol z 5 doma zle zafarbenych vlasov...

tykat
15. aug 2023

@simona20201309 tie pery ani ja nepochopim, to bije do oci na prvy pohlad. A vsetky do radu rovnake papulky odute, a este ked sa usmeju 🙈 ... prirodzene pekne zeny a takto sa doriadit.

meringe70
15. aug 2023

A potom sa čudujme, že na školách je šikana, keď tie deti vychovávajú matky, ktoré sa vysmievajú či urážajú iné ženy za ich vzhľad

simca06022011
15. aug 2023

@meringe70 a možno je na školách šikana, lebo matky sa miesto deti venujú intenzívne iba svojmu výzoru. Vieš to aj opačne otočiť;) deti to považujú za "standard" a keď niekto nie je barbie ako mamička alebo samotne dieťa, tak je tu hneď miesto na šikanu. Mam uz teraz iba známu co nič ine ako plastika, kozmetika, cvičenie neriešila a práve jej dcéra má od mala tendenciu urážať dospelých, deti... ;) naozaj všetko má dve strany... moje dieťa zvyknute na prirodzenosť sa iste nebude vysmievať ze Katka ma o 5kg viac v triede a Ferko chodí v koseli, saku od prvého ročníka a jej kamoška nemá na dráhe tenisky. Lebo je to pre ňu normál. Táto slečna ale okomentuje veľký zadok kamoskynej mamy, okuliare, nos. Vlasy. všetko možné. Lebo je to stredobod jej života roky. Ale je mozne ze jej mamička to tiež podľa všetkého komentuje, rovnako a tým pádom to tiež ma z domu ;)

autor
15. aug 2023

prepáčte, ale tie posledné komentáre ako tu jedna skupina žien osočuje druhu…to je presne to o com som písala. naco to robite? keď sú tie dievčatá so sebou spokojne, naco rypete?? pozrela som si fotky na profile, obidve baby sú proste pekne a tam to konci. ja už mám naozaj pocit, ze to je závisť z vašej strany. a spokojnosť z vašeho prirodzeného výzoru to teda určite nebude. žena, ktorá je úprimne spokojna sama so sebou nemá potrebu kopat a rýpať do výzoru druhych…aj keď pod ruskou anonymity sa kope do druhych lahko že?