Skúsenosti so zväčšením pŕs vlastným tukom
Ahojte. Uvažujem nad operáciou zväčšenie pŕs vlastným tukom. Je mi zatiaľ len 16 a pol, ale už si šetrím. Mám 75A a čítala som že to zväčšia len o jednu veľkosť, žiadna výhra ale šak čo už. Ma niektorá z vás skúsenosti? Koľko to tak stojí? Kedy dostanem konečný výsledok? A este sa chcem spýtať aj keď mi 16, je ešte možnosť že mi možno prirodzene nárastu? Nemyslím že mi už narastú, preto tá operácia
@guudy však jasne, že sú aj negatíva, prečo som podľa teba spomenula zásah do tela?
Nikdy si nedávaj robiť čokoľvek so svojím telom kvôlu chlapovi. Pre blbca nikdy nebudeš dosť dobrá. Pre milujúceho budeš najkrajšia!!! Ja mám prsia 70B, čo sú také menšie prsia a veru v puberte sa mi vysmievalo zopár hlupákov. Avšak vždy som mala nápadníkov, aj vtedy a aj teraz. Krása, charizma ženy nespočíva vo veľkosti podprsenky.
@nicoletta98 ja ale hovorim o zdravotnych problemoch sposobenych cudzim telesom v tele… nie je to len o operacii samotnej. 🙂
mozno by bolo dobre si pozriet video z operacie realnej z toho ako sa to robi, ako to vyzera... neviem ci by potom este chcela taky zakrok 😉
1) Ak ti mozem poradit, najprv si najdi partnera, kym si "plocha" a az potom, ked s tebou bude chciet ostat pre to aka si, nie pre to ake mas prsia, si ich mozes dat spravit a to bude aj ako bonus prenho ;) Lebo ked mas male prsia, vyhoda je v tom, ze vies ze ta chlap chce pre tvoju osobnost, nie pre cecky.
2) Ked mas len 16, ze naozaj sanca, ze ti narastu. Vsetko zavisi od hormonov. Mozu ti narast aj v 20tke, zavisi aku budes mat hladinu estradiolu. Velakrat sa babam zvacsili prsia po tom ako rok uzivali hormonalnu antikoncepciu s obsahom estrogenu.
3) Ak ti hormony nepomozu a budes mat v 20tke stale rovny hrudnik, lepsie je dat si implantat ako vlastny tuk. Lebo vlastny tuk je zive tkanivo, ktore narves do prsnika, v ktorom nie je vyvinute krvne zasobenie a tym padom tento tuk odumrie a bude nekrotizovat, robia sa v prsiach hrče, zapaly, hrbole a celkovy zvacsovaci efekt nikdy neni vacsi nez 20%, co ti je v podstate prd platne, to je nic. Implantaty ti vedia spravit ovela krajsie prsia a presne si vies vybrat velkost, tvar, su aj anatomicke ktore simuluju realne prsia, ze to ani nepoznat.
@janulka1802 ano Janka, ale ty mas stale hrudnij 70cm a kosik B. Co nie je taky zly pomer. Ja mam hrudnik 85 (a to nie som vobec tucna) a prsia mam menej nez A. Aj podprsenky 85A stale nemam naplnene. A mam aj dobreho partnera aj s touto doskou, ale aj tak ma to strasne frustruje. Cize ono sa to dobre povie, ze Neoperuj sa, milujucemu chlapovi sa budes pacit, ale realita je taka, ze zas vie si clovek uznat, ze ked nie su prsia ziadne, tak nema byt na nich co pekné.
Ak nemas ziadne prsia, je to hormonalny problem, skus ist najprv za gynekologom, nech ti spravi z krvi hormonalny profil a ak ti nahodou chyba estrogen, nech ti predpise. Su na to tabletky, injekcie do svalu, ale aj naplaste na kozu.
Neraz sa jeden s tebou rozisiel kvoli malym prsiam v 14r??? Srandujes? V 14r vacsina bab je tak na zaciatku-v strede puberty. S prepacenim len tupec,ktory sa v 7tr.neucil biologiu nevie,ze VSETKO na tele ti rastie tak do 20r.zivota. Neviem,kolkych si asi tak mohla mat v 14r.,ale zaujimalo by ma,oni mali tiez v gatiach anakondu v takom veku?? A ty si nechas od chalana s 5cm v gatiach dupat po sebavedomi? Dievca,ty radsej popros o odporucaci listok ku psychologicke,ta ti povie,ako sa mat rada. Odtial zacni. Mohla by som byt tvoja mama s cely zivot mam A. V tehotenstve B. A predstav si,som aj vydata a mojmu muzovi sa bomby,ani silikony nelubia,ma rad take male do ruky. A to mi nepovedal v zivote ako jediny. Tak si radsej setri peniaze na nieco rozumnejsie. Sebalaska je zadarmo.
@janci485 Ja som na tom ako ty s tou velkostou,ale kedze mam nalezy v oboch prsnikoch,som rada,ze su take male a daju sa lahko prehmatat. Vyhovuje mi to aj pri skakani, pred MS,ked bolia ako fras, pri lezani. Neboli ma z nich chrbat. Jedine,ze sa mi zle s tymto obvodom hrudnika zle kupuje podprda,lebo to nie je tak lahko dostupne, ale za mna viac vyhod ako nevyhod.
@janulka1802 70B,su normalne prsia s uzkym hrudnikom,to ozaj nespada do kategorie ploche.
Dievcata nedavajte si silikony ja nikdy viac len problemy

Kriste a ked skocia z okna, tak skocis tiez ? Proste mas take prsa, mozu sa menit. Pocuvas ako sa nam dospelym zenam menili a menia. Tak to je. V 16 vyzera telo velmi odlisne od 24,30,35. Naberies zenske tvary. Neboj, vela z tych, co maju teraz prednosti bude o 5-10 rokov mat strasne prsia, nadvahu. Myslis iba tu a teraz.