Sú prirodzené prsia krajšie?
ahojte, tento príspevok neslúži vobec na nejaky hejt na niekoho ani nic podobne .. len chcem vediet nazor, pretoze je sice pekne ze tam baby davaju svoje fotky pŕs a podobne, ale neviem ci som jedina no mne to tam vsetko pride ako nejake spackane plastické operácie .. vobec to prosim neberte ako urážku, samozrejme ze najdôležitejšie je ak je zena sama so sebou spokojna, ale videla som tam fakt malo pekne urobených pŕs .. aky mate nazor vy ? kludne anonymne 🙏 ja si myslim ze prirodzene prsia su najkrajsie 🙂
Urobene prsia vyzeraju dobre v obleceni, ale nahe nie. Je to vidiet, ze su neni prirodzene. Ale aj odkojene prsia vyzeraju dobre v obleceni, ked je zvolena vhodna spodna bielizen.
@anonym_autor veru je veľmi málo žien čo ich majú urobené pekne. Väčšinou pôsobia tak divne až komicky. Jasné aj prirodzené prsia sú kadejaké ale nepôsobia na mňa tak "ble" ako keď vidíš ženu s dvomi loptičkami na hrudí, a vidiš proste že to nie je jej.
@anonym_bdf5b4 ano, niektore baby tu nepochopili ze ja som tu nenapisala ze vsetky umelé prsia su hrozne, primárne som tu napisala ohladom skupiny tu na mk, ze ked som to tam videla, tak sa mi tam zdalo velmi malo pŕs urobených pekne .. to nevravim ze su teraz vsetky silikóny skarede, aj ja mam známe ktore maju prsia urobené pekne a prirodzene … ale take tie prsia velke gule ktore sa niektorým babám ani nehodia k telu, to za mna pekne nie je .. ako som pisala aj sestra sa chystá, ak sa to paci jej a chce to, tak je to jej vec a to je hlavne … ja som tu nepisala so zámerom do niekoho sa navazat a podobne .. len som chcela vediet nazory aj iných báb, lebo ako som napisala, tie prsia ktore som videla tuto v skupine, asi by som si nedala ani jedny z nich, mne osobne sa nepacia, to neznamena ze inemu sa nemozu pacit … ako pises, namna to pôsobí “komicky” … napriklad ak si niekto chce len upravit prsia, asymetriu, nieco, to je za mna fajn, aj ja mam asymetrické prsia … ale naco tam davat velke silikóny, podla mna je to uz aj out, vela žien si uz silikóny praveze vyberajú …
Urobene prsia vyzeraju dobre v obleceni, ale nahe nie. Je to vidiet, ze su neni prirodzene. Ale aj odkojene prsia vyzeraju dobre v obleceni, ked je zvolena vhodna spodna bielizen.
@cimage ano, suhlasim, v tielkach, plavkach, vyzeraju dobre … nahé za mna komické 😊
@anonym_autor ano, prirodzene su krajsie 🙂 (ak nie su po kolena)
Tak asi ako ktore, ze? 🤷🏻♀️
Myslim nie ako ktore su spravene, ale ako ktore prirodzene vyzeraju… podla mna zeny co si za svoje prsia priplatia a navstivia fakt dobre kliniky ich potom nechodia (alebo teda pomenej) vystavovat na MK, ale mozno sa mylim 🤭
Myslim nie ako ktore su spravene, ale ako ktore prirodzene vyzeraju… podla mna zeny co si za svoje prsia priplatia a navstivia fakt dobre kliniky ich potom nechodia (alebo teda pomenej) vystavovat na MK, ale mozno sa mylim 🤭
@anavixy ja som bola v tej skupine na MK niektoré čakajú aj rok na termín, takže sú od uznávaných plastických chirurgov.
@anavixy práveže od menej známych chirurgov a kliník je najmenej príspevkov
Aj ja sa niekedy čudujem, ako si to tam jedna druhej lajkujú a väčšina z nich vyzerá ako dve žemle na hrudi, neprirodzené, hlavne keď sú čerstvé. Po usadení už to vyzerá celkom fajn, v dobrom prádle to vie urobiť pekný efekt. Ale mk22 ich mala super spravené, také som vždy chcela a mala som tajne posťahované jej fotky ako ukážku
Ako pri všetkom, aj tu nájdeš dva tábory. Mne sa osobne páčia, keď sú decentné, no v spomínanej skupine som kedysi bola a teda fuuuu, niektoré majú miesto pŕs dve žemle na hrudi a ešte sa tým chvália 🥴
Kedysi som zvažovala úpravu a možno menšie implantáty a som rada, že ma od toho manžel odradil.
Ps: môj manžel ti odkazuje, že umelé sú fajn na pohľad ale žiadny normálny chlap nechce mačkať umelinu 🤣
Kedysi som snívala o sili, po dvoch detoch ,z pekných C ,som na vyfucanych B, rozhodne by boli krajšie so sili, ale určite nie bomby ,veľké prsia pridávajú objem na tele a tiez ich treba aj nosit ,stacilo by mi to co som mala. Ale nešla by som na vklad, som posero a pripadne komplikácie s implosom by som len tazko zvládala a vyčítala si ,ze som si to dala spraviť. Plus často sa hovorí o Bll, no bála by som sa. Išla by som veľmi rada na úpravu aj zajtra, ale ani k tomu sa neviem dako odhodlať, mozno raz. Takže ked porovnám moje prirodzene prsia ,plus zopár blízkych kamošiek, ktore majú podobné ako ja, tak určite su silikóny normálnej veľkosti o 100% krajšie ako nase prirodzene prsia 🙂 a v tej skupine nie su spackane operácie, ale treba si pozriet aj aký bol zaklad, ak ma zena základ nie veľmi pekný podla očakávania druhých, tak silikóny ich neskraslia, silikon je výplň, nie skraslovaci produkt celého prsnika.
A čudujem sa, že niektoré tam dávajú foto aj s tvárou, napríklad tá žena, čo tu pridáva tie fotky outfitov, nebudem menovať, to by som nikdy nespravila, keďže tam chodia aj chlapi a kopec uchýlakov
Ja mám názor, že prirodzené prsia sú krajšie vtedy, keď sú pevné a malé. Ovisnuté či veľké sa mi nepáčia.
Pevne a malé su omnoho krajšie, pôsobia dievčensky ako umelé gule na hrudi, vytiahnuté pod krk.Je to veľmi neprirodzene keď sa vyzlecu.V skupine ma iba zopar zien pekne prsia.
Veľké a padnuté sa mi nepáčia, to su ako 60 ročne tetky, zostaruje to a aj veľké silikóny zostaruju a rozširujú, zeny posobia objemnejšie.
@sisska96 to je fajn, ja som mala 75E, teraz som na 75D, ale su proste nizsie ako by mali byt... to ma hneva...
@anjelicek26 jooooj ja som ledva mala B, medzi A a B Teraz tiež iba C ale aspoň niečo 🤣 a to aj stačí. Veľké prsia by boli nekonfortné
To inak každý týždeň tato téma na to, aby s vami každý súhlasil, pohladkali ste si ego, ako váš manžel je proti tomu/odhovoril/smeje sa z takých…. to naozaj sme taka dementna mentalita, že nevieme vyjadrit normalne svoj názor? Nepáči sa mi a hotovo, bez urážok? Už minule som písala, niektoré majú skôr mindraky z toho, ako vyzerajú a potom tu píšu tieto výplody.. alebo nedovolí manzel alebo nie sú prašule 🤷🏼♀️ keby napísala žena so sili, že prirodzene,malé prsia sú komické na holo, tak by tu bola taka lavína, že dovi… ale taka príspevok tohto typu nenapíše lebo to mame v hlave viac upratané ako vy.
To inak každý týždeň tato téma na to, aby s vami každý súhlasil, pohladkali ste si ego, ako váš manžel je proti tomu/odhovoril/smeje sa z takých…. to naozaj sme taka dementna mentalita, že nevieme vyjadrit normalne svoj názor? Nepáči sa mi a hotovo, bez urážok? Už minule som písala, niektoré majú skôr mindraky z toho, ako vyzerajú a potom tu píšu tieto výplody.. alebo nedovolí manzel alebo nie sú prašule 🤷🏼♀️ keby napísala žena so sili, že prirodzene,malé prsia sú komické na holo, tak by tu bola taka lavína, že dovi… ale taka príspevok tohto typu nenapíše lebo to mame v hlave viac upratané ako vy.
@nicoletta98 vidim ze niekoho sa to tu dotyka .. nemam pocit zeby tu niekto niekoho urážal. Ja som pisala od zaciatku ze chcem vediet len nazor a to znamena taky alebo onaky, kazdy mame svoj .. a aj som pisala ze najdôležitejšie je ak sa ta zena paci sama sebe .. ziadne urážky, aj som pisala ze urcite to neskatulkujem ze vsetky umelé prsia musia vyzerat zle, tiez som si povedala len svoj nazor po tom co som videla tu skupinu.. ked som bola mladsia tiez som chcela silikóny lebo som nebola so svojimi prsiami spokojna, ale naucila som sa mat rada samu seba a zacali sa mi moje prsia pacit, teraz som s nimi uplne spokojna, ako som pisala sestra tiez ide, ak to chce ona tak ju v tom podporím, hlavne nech je spokojna ona … cize nie nesnažím sa tu vyvolať ziadny hejt ani nic podobne, kludne tu mozu napisat zeny kadejaké nazory, nemusia len ten moj, proste diskutujeme, kludne moze niekto napisat ze su male prsia komické ako vravis, kazdemu sa paci nieco ine .. ja som sa len vyjadrila ze som videla tu skupinu a teda ziadne prsia by som odtial nechcela, nepacia sa mi .. mne osobne .. mozno zas tie zeny by nechceli moje prsia 🙂
@nicoletta98 skor ty si sa tu prisla navazat, ze tu ides pisat ze “vy” to mate v hlavách viac upratané ako “my” 🤣🤣 ja som nikde nenapisala ze baby co maju prsia spravene maju v hlave menej .. 🙂
@anonym_autor ano, prirodzene su najlepsie
@nicoletta98 skor ty si sa tu prisla navazat, ze tu ides pisat ze “vy” to mate v hlavách viac upratané ako “my” 🤣🤣 ja som nikde nenapisala ze baby co maju prsia spravene maju v hlave menej .. 🙂
@anonym_autor tak vidíš, že by napichane ženy so sili zakladali diskusie, či je “umelá” krasa lepšia? a ako vypadaju natural ženy? A že si nevedia predstaviť byt natural? Že muž odkazuje, že natural je pre nenormálnych chlapov? Ja som nevidela ešte takú, ale rada si ju prečítam. Nepotrebujem si honit ego. Vieš, čo si chcela touto diskusiou dosiahnuť. Miesto toho, aby sa ženy podporovali, tak sa ideme porovnávať, ktorá je horšia a lepšia.
Jasné že najkajšie sú prirodzené prsia, ale iba ak sú pekné. To má však veľmi málo žien, hlavne po kojení. Ak sú tie prirodzené prsia vykojené ovisnuté alebo napríklad žena nemá žiadne, tak tie umelé sú určite krajšie. Ja som rok po operácii a som neskutočne spokojná. Nemala som žiadne prsia, bola som úplne plochá. Teraz mám pekné Céčka a aj keď vyzerajú umelo, je to ovela krajšie než plochá hruď.
A k tým fotkám v skupine iba toľko, že tie ženy pridávajú väčšinou tie fotky tesne po operácii kedy tie prsia vyzerajú naozaj divne a niekedy aj smiešne. Až po roku dosiahnu svoj reálny tvar
@anonym_autor tak vidíš, že by napichane ženy so sili zakladali diskusie, či je “umelá” krasa lepšia? a ako vypadaju natural ženy? A že si nevedia predstaviť byt natural? Že muž odkazuje, že natural je pre nenormálnych chlapov? Ja som nevidela ešte takú, ale rada si ju prečítam. Nepotrebujem si honit ego. Vieš, čo si chcela touto diskusiou dosiahnuť. Miesto toho, aby sa ženy podporovali, tak sa ideme porovnávať, ktorá je horšia a lepšia.
@nicoletta98 to nevysvetlis;)Skoda reci tu, ved co jej manzel povie ak chce mat doma klud?paci sa mi hodnotenie normalnosti u muzov podla toho ci sa im pacia silikony alebo nie;))to asi uz vela napoveda o urovni IQ
Hlavne ze si tam píšu aké majú nádherné a to hocijaké škaredé sú tam.
Ale zase možno preto sa Ti to tak zdá, že sú čerstvo operovane, musia si sadnúť, ideálne po 2 rokoch hodnotiť.

@anonym_autor veru je veľmi málo žien čo ich majú urobené pekne. Väčšinou pôsobia tak divne až komicky. Jasné aj prirodzené prsia sú kadejaké ale nepôsobia na mňa tak "ble" ako keď vidíš ženu s dvomi loptičkami na hrudí, a vidiš proste že to nie je jej.