Uvažujete o umelých prsiach na splátky?
Dievcata. (Prosim nesudte). Dali by ste si z kozmetickych dovodov upravit prsia? Ze polku by ste zaplatili a polku na splatky? Ci radsej nevyskakovat a riesit prsia az po skonceni rodicaku, ked sa vratit do prace....
@kittykat22 10r vymena uz davno nie je pravda 😉 @autor- infekcia,neprijatie implantatu, vyzorovo nemusia abyt ok, povolena koza, nezahojenie jaziev ,otocenie implantatu, zla kapsula. dvojite prso,povoleny sval..... chod radsej do sksupiny o uymelych prsiach a tam sa docitas pre a proti
Ahoj. Keby som vedela, že ich na 100% chcem, tak kľudne na splátky. Spolužiačka si takto šetrila a keď našetrila,.stali skoro dvakrát toľko, aj tak išla na splátky. Klasika veď. Takže áno, aj na splátky.
Na splatky urcite nie a na OP jedine v pripade rekonstrukcie … nie kvoli kozmetickej uprave. Inac ja by som moje lentilky mala rada naspat… vplyv gravitacie mensi, nezavadzaju pri sporte a dobra podprsenka dokaze zazraky … ale kazdy chce vzdy to co nema …
Na splátky asi nie, ale samotná operácia je v pohode. Ja by som skúsila nejak našetriť kým som doma s dieťaťom, aby som mala čas na zotavenie.
Na splátky nie. Jedine ak by to nezasiahlo rodinny rozpocet. Pred 3 rokmi na rodicaku som tak bola rozhodnuta pre abdominoplastiku (kvoli bolestivej velkej diastaze). Po 2 operaciach brucha som si celkom vedela predstavit,co to asi bude obnasat. Az kym som tu na mk nenasla skupinu a poviem ti,velmi rychlo som si to rozmyslela,ked som videla mozne komplikácie.
Pridaj sa aj ty do skupiny a zvaz si to, ci chces podstupit riziko, ze nieco nevyjde a to len kvoli kozmetickym úpravám. Kamosky si dali spraviť prsia, z 3 uz jedna musela hned po operacii na reoperaciu.
Okrem spomenutych komplikacii aj vyssie riziko rakoviny. Nesla by som ani zadarmo.
Na úver jedine, pokiaľ je to investícia. Teda pokiaľ je to vec, ktorá zarába peniaze, a teda pomocou toho vieš zarobiť viac peňazí skôr, čiže výnos za obdobie splácania je vyšší než úroky.
Teda pre autorku - na splátky jedine, keď tie kozy máš v pláne ukazovať za peniaze niekde na OnlyFans alebo kde... 🐷
mam prsia, ale na splátky nikdy. Pokial nemam na vyplatenie, plus zalohu (ak by sa nieco pokazilo) a takych je vela, nikdy by som do toho nesla.
@deedol s tou rakovinou... to je blud na entu
Keby som financne negramotna tak by som za prsia kludne minula to, co nemam 😅😅😅
@kittykat22 nepotrebujes nutne kym nie su komplikacie , ja som mala staré 15 rokov a keby nevymyslam , mohla som s nimi kludne zit dalej.
@deedol
@kavasmliekom baby môžete mi napísať ako implantáty spôsobujú rakovinu?
@martul asi tak ako ockovanie autizmus 🙈
To ze je to na splátky, áno uplne bezne vyhodnotí dnešnej dobe...zuby, prsia.....iné ošetrenia, ved už aj zdravotníctvo nie je zadarmo......ale najskôr by som si nešetrili a potom urobila rozhodnutie. Mi to príde také menej prioritne.
Prsia, dovolenky, vianočné darčeky, svadba (v zmysle veľká veselica), drahé auto a podobné, nie životne dôležité veci na splátky, sú podľa mňa prejavom finančnej negramotnosti. Buď na to mám alebo počkám, kým na to mať budem. To by si minula všetky peniaze z rodinnej rezervy alebo ako? Alebo na prsia sporíš extra, len ti stále chýba?
@nekonecna_katastrofa ja by som este dodala ze neviem ci si zeny uvedomuju aj mozne zdravotne komplikacie, nie len to ze sa to nemusi vydarit a ze to stoji par tisis eur. ...tu nejde len o finnancnu gramotnost ale skor o nejake triezve uvazovanie pokial nie je operacia naozaj nutna, tak na co ist pod noz, ja to jednoducho nerozumiem :(
@balerina2025 Ale tak zas netreba z toho robiť strašiaka, tisícky žien si prsia robiť dali a nepomreli. Sama mám minimálne 3 známe, čo to majú za sebou. Treba si naštudovať, čo to obnáša atď. Že stačí komplikované hojenie a treba zaplatiť deň v nemocke navyše a už sa to predraží a tak.
Mala by si mat odložené sumu v prípade komplikácií, ktoré môžu nastať.
Nemusíš byť s výsledkom spokojná, priebeh hojenia môže byť hrozný.
Nikdy nevieš.
Chod do prace, odlož si a smelo do toho.
Keď na to nemáš, tak to nerob.
Nie. Je to zbytocny zakrok, ktory, ako kazda ooeracia, v sebe nesie rozne rizika - aj smrti. Spominam si na pripad, jed aj tu na Slovensku po takejto operacii zomrela 18 rocna kocka. Nehovoriac o tom, ake skodlive tie silikony su.
@nekonecna_katastrofa je to zbytocna operacia, je. ale ak to ma niekomu pomoct na psychike, OK. viem ze sa operuju aj ine veci, tento svet je...na hlavu
ono ja mam pocit ze tie zeny sa vsetky casom na seba totalne podobaju, teraz nepisem len o prsiach ale nos oci usta brada...uniformita. ako umele roboty
Čiže sa ti zmenšili prsia po dojčení ?
Však toto sa môže časom upravit.
Dojčila som zatiaľ tri deti a teda po každom mám trochu iné prsia. Aj čo sa týka veľkosti.
Máš 26r. Je ešte veľká šanca že budeš mať druhé dieťa. To znamená že prsia sa ti môžu diametrálne zmeniť.
Do takých zákrokov sa pred 30tkou zbytočne nežeň.
Upraviť by som si dala ale nie na splátky, a určite by som ešte pár rokov pockala
@martul neviem o tom, že by priamo spôsobovali (ale ja nie som lekár, možno nejaké štúdie sú), ale faktom je, že silikóny sú ťažšie na kontrolu - implantát môže brániť v tom, že si hrčku žena všimne neskôr. Čiže tým pádom môže byť vyššia úmrtnosť, lebo môže byť diagnostikovanie až vo vyšších štádiách. Ale to neplatí vždy, samozrejme
Určite nie. Videla som video kde jedna žena, ktorá si dala robiť umelé prsia, veľmi odrádzala ženy ld toho, veľmi to ľutovala. Mala kopec zdravotných problémov kvôli tomu...
Nie, na splátky by som si nekúpila nič co není zivotne dôležité... lebo to je potom začarovaný kruh.
A prsia by som si nedala, je to operacia , zásah do tela. Koľko komplikácií tam môže byť. Máš malé detičky, neriskuj
na splátky jedine vtedy ak by mi tie prsia následne zarábali peniaze.......
@martul
@milanemila
paci sa studia
https://www.webmd.com/breast-cancer/can-breast-...
konkretne toto:
But research does show that women with breast implants have a higher chance of anaplastic large-cell lymphoma (ALCL).
nechapem, ako to moze niekto porovnavat s bludom o tom, ze ockovane sposobuje autizmus.
@martul nie implantáty, ale zásah
@deedol ja som cakala kedy pride na pretras ockovanie.

Nikdy by som do toho nesla, tiez mam male prsia Acka (lentilky) po 2 detoch, ale vystavovat sa riziku pre umeliny - nikdy...Peniaze mam na to hned, ale zdravie mi je prednejsie, radsej za tie prachy pojdeme s detmi niekam na dovolenku...dobre si to zvaz, lebo nevies co sa do buducna moze stat, ci uz zdravotne alebo financne (uver na zbytocnost).