Ako nájsť viac práce na doma?
Dobrý večer prajem, chcem sa spýtať, či neviete o nejakej práce na doma. Vyplňujem dotazníky, ale je toho fakt málo.
Ďakujem, za každú radu
Uctovnictvo 😝
Vrat sa do prace na par hodin,vystriedaj sa s muzom.
Ono to je tak, že bud doma podnikáš, alebo si zamestnanec na 100% Home office.
V prvom prípade sama musíš vedieť, na čo máš schopnosti a kde si vies rozbehnúť biznis. V druhom prípade to poväčšine funguje tak, že ak by si vedela robit niečo, čo sa dá robit 100% z domu, tak by si tu takúto otázku vôbec nezadala…
A ešte je tu tretia možnosť - rôzne klikacky a dotazníky a blbosti, kde človek zarobí tak 15e ročne predpokladam. A samozrejme MLM..,
Už zaseee 🙏 včera tu bola rovnaká téma, moc času neprešlo😄 ale aspoň jedno plus máš že si nenapísala "nijaká" 👏
mozes repasovat industrialne vakuove pumpy. Tie potrebuju takmer vsade vo vyrobe
Alebo pneuservis pod domom , ide letma sezona
Na toto by mal mat MK nejaku automaticku odpoved, a hned to davat ako 1.prispevok 😃
Lebo tato otazka je tu kazdy tyzden min.3x.
mozes repasovat industrialne vakuove pumpy. Tie potrebuju takmer vsade vo vyrobe
Alebo pneuservis pod domom , ide letma sezona
Na toto by mal mat MK nejaku automaticku odpoved, a hned to davat ako 1.prispevok 😃
Lebo tato otazka je tu kazdy tyzden min.3x.
@anonym_a13510 podla mna by to mal rovno blokovat, nieco ako ked sa spytas na stranku zacinajucu na v 🤷♀️
Ja si myslim, ze to tu ludia pisu naschval. Inak si to uz neviem vysvetlit🤔
@danka2811 však chod internet a hľadaj. Či si myslíš že to urobíme za teba? Podľa mňa sú na prácu na home office len 2 možnosti. Buď nejaká totálna úbohá blbosť ako vypĺňanie dotazníkov, vyvolavanie ľuďom a ponúkanie produktov a neviem čo.. a potom je tu druhá možnosť že ovládaš jazyky alebo vieš robiť niečo z IT sveta, nejaké účtovníctvo (so skúsenosťami) a si zamestnaná a máš Home office lebo tieto pozície to ponúkajú a. V niektorých prípadoch sa dá s firmou dohodnúť aj na 100% HO v ojedinelých prípadoch. Mám kolegyňu ktorá má 100% lebo sa stará o chorú mamu. My zvyšok normálne máme 60%HO a 40% Office.

Pouzi lupu, stale sa to tu riesi