Máte skúsenosti s brigádou vo firme Cromwell?
Dobrý deň, máte niekto skúsenosti?
Hľadám si nejakú menšiu brigádu a napadlo ma roznášať letáky a natrafila som na túto firmu Cromwell. Som mamička na rodičovskej tak rozmýšlam že by tk bolo fajn skombinovať kedže sme vačšinu dňa vonku.
u nás napr nesedia čísla domov som zistila ulice nemáme a teda nájsť ľudí bolo nemožné, vypytovať sa kde kto býva, schránky 0 bodov psy všade no otras ...
u nás napr nesedia čísla domov som zistila ulice nemáme a teda nájsť ľudí bolo nemožné, vypytovať sa kde kto býva, schránky 0 bodov psy všade no otras ...
@mimaapeto možno niekde v meste, na sídlisku by sa to dalo, nejaká usporiadaná dedina, ale dedina kde je chaos a veľa indiánov, by to bolo o hubu
Známej syn roznášal (neviem či ešte roznáša). On bol spokojný. Mal svoj rajón. Ale teda neviem cez akú spoločnosť . Viem že letáky si musel nakúskovať on dať 4-5 na hromádku a to šlo do jednej schránky.
Ja som roznášala letáky u nás v dedine pred 5timi rokmi.
Každý piatok mi doniesli kopa letákov, mávala som 8-10 druhov a ukladala som ich do seba. To mi trvalo okolo 5 hodín ale zakladala som to v kuse. A v sobotu-nedelu som to roznášala a dávala do schránok cca 2000 kusov. Ja som to robila tak že som išla ráno od 4tej do 8-9tej vtedy chodilo menej áut a lepšie sa mi išlo. Dala som na bicykel dopredu aj dozadu do košíka koľko sa mi tam zmestilo a keď som minula išla som domov nabrať ďalšie.
Ako dalo sa to, platili načas, bolo to cez Cromwell.
Len zabitý s tým celý víkend, nikam som nemohla ísť lebo som roznášala.
@anonym_autor No naivná predstava trocha že popri kočíkovaní roznesieš, to by ti trvalo dlho navyše budú dieťa budiť psy... Ale zase ako brigáda napríklad na víkend alebo večer ked muž bude doma že pôjdeš rozniesť je to ok. Platiť platia, ale zase zárobok veľmi slabý, ale ak chceš nejakú aktivitu a pár eur na prilepšenie skús kľudne, sú ľudia čo to robia aj mesiace alebo roky a sú s tým ok.
@anonym_autor dcera roznasa uz cca 4.rok.nasla si system,firma plati vcas.co chces vediet? Musis chodit za kazdeho pocasia ,poctivo poroznasat.viac asi netreba k tomu

neodporúčam... vydržala som 1 deň mala som pocit že sme menšia dedina že to dám o 8.00 som začala a ledva som o 16.00 stihla ísť pre malú do škôlky.. nedajú ti len letátky ale aj faktrúry Digi, Orange, Telekom a kadečo iné... kooooopy letakov kt si doma budeš musieť potriediť urobiť tak že do jedného dáš aj 5 ďalších a zárobok skoro žiadny ja mám fakt zlú skúsenosť