icon

Výhody a nevýhody služby mobilného maséra

18. sep 2026

Ahojte. Chcela by som si založiť živnosť na mobilného maséra. V okolí je konkurencia veľmi malá. Ale skôr by ma zaujal pohľad ľudí, či do toho vôbec ísť. Je pre vás pohodlnejšie ak masér príde ku vám domov a nemusíte vy chodiť niekam na masáž? Nemáte problém s tým pustiť cudzieho človeka k vám domov a nájsť priestor kde by mohol rozložiť stôl? Bolo by pre vás výhodou to, že po masáži zostanete v pohodlí domova a nemusíte sa presúvať?

Prípadne aké iné výhody alebo nevýhody v tomto vidíte?

Ďakujem za všetky vaše postrehy 🙂

anonym_faa6c7
18. sep 2026

@anonym_autor osobne by som radsej isla ja za maserom. Moj dom je moj osobny priestor, je to moje sukromie

maca1984
18. sep 2026

U nás v obci jedna dala takúto službu. Ja som mega rada. Už nás bola masírovať. Nevadí nám to. Rozložila stôl v obývačke, vymasírovala nás, kávičku sme jej ponúkli,limonádu. Za nás spokojnosť.
Nemusíme sa dakam trepať. A masíruje ozaj dobre.

moze
18. sep 2026

Ja by som bola tiez za. Nechce sa mi trepat kade tade.

lindous
18. sep 2026

Ja osobne tiež idem radšej niekam do salónu, ako si pustiť človeka domov, k zážitku z podobnych služieb pre mňa patrí aj príjemne relaxačné prostredie, ktoré zvyčajne v masážnom/kozmetickom salóne je a to, že vypadnem z domu… osobne poznám jedného človeka, ktorý niečo takéto využíva… pre naozaj časovo vyťažených ľudí, či napríklad ľudí s obmedzenou mobilitou asi super

biba_18
18. sep 2026

k mojej mame tak chodil masér a bolo to brutálne dobré - keď sme chceli tak zmasíroval aj nás - keď už prestal chodiť a otvoril si prevádzku, ja som tam už nechodila, nemala som toľko času…

autor
18. sep 2026

Chcela by som si podchytiť hlavne dediny, preto som rozmýšľala nad touto možnosťou chodiť domov

maca1984
18. sep 2026
@anonym_autor

Chcela by som si podchytiť hlavne dediny, preto som rozmýšľala nad touto možnosťou chodiť domov

@anonym_autor ak masíruješ dobre, keď podchytíš obce- máš vyhraté.

biba_18
18. sep 2026

len počítaj že bude dopyt aj v poobedňajších až večerných hodinách 😏

maca1984
18. sep 2026

Inak môj muž bol zvyknutý chodiť masérovi 25 km ďalej.
A to sa vo feb.musel objednať na máj napr.
Táto žena u nás v obci mu vyriešila na zatiaľ problém.

anonym_133a09
18. sep 2026

Je vela ludi, ktori jednoducho do salonu nedojdu z roznych pricin a masaz doma by prijali. Stari, tazsie pohyblivi, ludia na PN. Vyhoda je kombinovat. Mat masazny salon, ale na poziadanie nemat problem prist za klientom.

maca1984
18. sep 2026
@biba_18

@biba_18 skvelý postreh.

Aj my sme chceli prvú masáž že o 18 stej. To nás odmietla. Ale nebolo to kvôli času, ale kvôli tomu, že sa bála kto sme čo sme. Nás práca skôr nepustila.
Keď u nás bola prvý raz o 15 stej ( cez víkend, čas ktorý mohla, chcela) pochopila, že nie sme žiadny ehm...
A už chodí o 18 stej bežne ( nevadí jej to )

autor
18. sep 2026
@biba_18

@maca1984
@biba_18
Samozrejme, s tým rátam. Mám síce malé deti, ale s tým by nemal byť až taký problém, že by ich strážil otec prípadne iní členovia rodiny.

maca1984
18. sep 2026
@anonym_autor

@maca1984
@biba_18
Samozrejme, s tým rátam. Mám síce malé deti, ale s tým by nemal byť až taký problém, že by ich strážil otec prípadne iní členovia rodiny.

@anonym_autor aj táto naša má 5 r, a 9 r deti. V tých večerných hodinách stráži deti otec, babka.
Ale buď ako ona ( ja jej to kvitujem ), že kým ku niekomu pôjdeš takto podvečer, večer... " Over si ho "
Lebo dnes nikdy nevieš. Nebude to žiadne 100 perc.overenie, ale aspoň niečo.

autor
18. sep 2026
@maca1984

@anonym_autor aj táto naša má 5 r, a 9 r deti. V tých večerných hodinách stráži deti otec, babka.
Ale buď ako ona ( ja jej to kvitujem ), že kým ku niekomu pôjdeš takto podvečer, večer... " Over si ho "
Lebo dnes nikdy nevieš. Nebude to žiadne 100 perc.overenie, ale aspoň niečo.

@maca1984 ďakujem, dám si na to pozor 🙂

maca1984
18. sep 2026
@anonym_autor

@maca1984 ďakujem, dám si na to pozor 🙂

@anonym_autor želám nech sa ti darí

autor
18. sep 2026

Ešte mi napadlo, že ako výhoda by mohlo byť to, že väčšinou tieto masáže doma bývajú lacnejšie ako v salóne

autor
18. sep 2026
@maca1984

@anonym_autor želám nech sa ti darí

@maca1984 ďakujem 🤗

maca1984
18. sep 2026
@anonym_autor

Ešte mi napadlo, že ako výhoda by mohlo byť to, že väčšinou tieto masáže doma bývajú lacnejšie ako v salóne

@anonym_autor keď porovnám to, kam chodil muž 25 km ďalej, tak masáž je lacnejšia u tejto o 6 €. A masírujú kvalitovo ( podľa muža ) rovnako.

maca1984
18. sep 2026

Pre mňa je obrovská výhoda to, že som doma. Keď ma namaže kadečím, idem po masáži rovno do sprchy, nezamastím si oblečko, auto. Po sprche sa zas švihnem na gauč, posteľ, žiadna cesta.

anonym_ce529b
18. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor prečo by bola lacnejšia? počítaš aj čas a náklady strávené cestovaním?

sissy27
18. sep 2026

@anonym_autor ja rada idem na masaz niekam mimo. Nie kvoli tomu, ze by som mala problem s cudzou osobou v byte, ale lepsie si oddychnem ked zmenim prostredie. Doma by ma stale nieco rozptylovalo.
Ale mam kamosov, ktori zase vyuzivaju masera len doma, nema im kto deti postrazit, tak sa takto prestriedaju. Je to pre nich jednoduchsie a efektivnejsie.

autor
18. sep 2026
@anonym_ce529b

@anonym_autor prečo by bola lacnejšia? počítaš aj čas a náklady strávené cestovaním?

@anonym_ce529b áno, samozrejme. Ale tieto náklady sú nižšie ako nájom priestoru

anonym_147650
18. sep 2026

mas nevyhodu ako zena, lebo takto si ta domov moze zavolat aj uchyl

autor
18. sep 2026
@anonym_147650

@anonym_147650 na začiatok sa chcem venovať dedinam v mojom okolí, čiže miesto kde každý každého pozná a viem si daného človeka overiť pred návštevou. Do miest zatiaľ len ku kamarátom a ich známym. Ale ďakujem za postreh

anonym_5275dc
18. sep 2026

@anonym_autor vyuzili sme teraz s manzelom, pacilo sa nam to. Pani prisla k nam domov, ja som ale bola 2 tyzdne po porode a potrebovala som surne masaz, ale chodit niekam, sa mi fakt nedalo. Muz zatial postrazil babo a potom sme sa vystriedali. Uzasna pani maserka.
Urcite si ju este zavolame. Setri to cas.
Ale budem potrebovat fyzio a tam uz musim ist.

anonym_5275dc
18. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor urcite aj to, ked nemusis platit najom atd., tak mozes masirovat za menej, ale zas musis zaratat naklady na benzin atd., my sme platili 35 eur za 45 min. cca (za jedneho teda). Okolie BB.

anonym_5275dc
18. sep 2026
@anonym_147650

Ano, tohto by som sa bala tiez.
@anonym_autor
@anonym_147650