icon

Ako trávite bežný deň so svojím drobcom?

lumimi
1. feb 2011

Príde mi že každý den skoro robíme to isté, tak by som sa rada dozvedela co robievajú druhí, rada by som sa inšpirovala. Dakujem

maryanna
1. feb 2011

máš ešte malé dieťa takže to isté bude na programe dlhšie, keď sa začne plaziť, sedieť, hrať a pod, bude to iné a bude sa dať kopa vecí robiť, učiť sa niečo nové a podobne......
my sme vo vašom veku mali trikrát spánok a pomedzi to chodiť vonku, jesť, hrať sa, počúvať hudbu, rozprávať, ukazovať veci, a podobne....

lenka1smejka
1. feb 2011

Aj my mame to iste a to je uz velka...rano vstaneme okolo 8smej najeme sa idem varit,mala zatiel da byt hore nohami upraceme a ideme von.Dojdeme domov naobedujeme sa,ide spat okolo 16nastej ideme zase von do 18nastej potom sa hrajeme spolu a konecne ideme spat a niekedy aj ja snou🙂

kibuk
1. feb 2011

no ta tak my to mame veselšie 😀 rano manžel odnesie syna do školy a nam začina ako vždy super den... prezliect,spravit postele,ranajky poupratovat stihnut navarit pohrat sa medzi tym desiata,chvilkovy spanok,obed niekedy ideme na navstevu alebo pridu k nam,oddych po obede potom po syna do školy a tym padom sa poriadne vyvetrame,kym dojdeme uz je tma,ulohy,hranie,večera umyvanie a hura spat 🙂 niekedy je to aj zaujimavejšie 😀 😀 😀 😀 ale stale fajn

ichbinich
1. feb 2011

"Normalne" dni su vsetky velmi podobne, to hej.
Ranajky, hrat sa, ked spal este doobeda, tak spanok, obed, hranie, spanok, hranie s tatinom (asi to najdolezitejsie), vecera, kupel, spat. A pre istotu pomedzi to nejak vtlacit 10 hodin tyzdenne pracovne, takze niekedy mam stres.
Ked mal moj maly tych 6 mesiacov, ale v principe doteraz, ma/l hrozne rad chodit po byte a "kontrolovat", pozerat co kde je a tak. Doteraz ked sa zobudi sa musime ist prejst po byte a skontrolovat 😀
Mal dve hrazdicky, lebo potrebuje castu zmenu programu. Spolu tancujeme, to ma hrozne rad. Minimalne raz za den sa blaznime, teda lozit po velkej posteli, steklit, prevalovat na brucho a spat atd. Teraz, ked je vacsi, aj este blaznivejsie veci, hihi. V kazdom pripade sa snazim, aby sa minimalne raz za den poriadne rehotal 😀
Knizky ho v 6 mesiacoch zaujimali skor na jedenie, za to teraz o to viac, vie si sam stat pri gauci a listovat si a pozerat.
Bezcielne prechadzky nemam rada, tak ich vzdy spojim bud s nakupom, alebo tak. Prejst sa iba tak, aby som sa presla, chodim minimalne, pre mna je to nuda prevelika... 😅
Uz len cakam, kedy skonci tato blba zima a mozme chodit von na ihrisko. Niekedy ho uz dam na skmykalku a strasne sa tomu raduje, ale este je moc zima na ostatne "naradie" vonku a na pieskovisko. Ked bude teplejsie, mam v plane skusat aj ine ihriska v okoli, nie len nase.

wladymyra
1. feb 2011

asi ta okrem dennych ritualov ako je spanok, jedlo, prechadzka zaujima hlavne ako sa da hrat? rano si dcerku zvyknem obcas zobrat k sebe do postele a hrame sa s mojimi rukami a este trochu lenosime. potom sa vacsinou hrava na hracej podlozke na zemi, striedame polohy na chrbte a na brusku (kedze sa este nepretacame). podavam jej hracky, ukazujem zvieratka, stekam, vrnim, vyskam (a ona so mnou 🙂). zo dvakrat za den ju nechavam pokopkat si s holou ritusou, to ma strasne rada. kym varim a beham po byte, hrava sa pod hrazdickou, alebo je na brusku s hrackami okolo a s vyhladom na rybky v akvarku. obcas si zatancujeme, parkrat za den zaspievame a pojasime sa. rada ma pozoruje ked napr. prezliekam periny, alebo vesiam pradlo - aj toto berie ako hru, i ked len pasivnu (lebo pri tom robim somariny, aby sa smiala). no a poobede a vecer si zvykne "pokecat" a pohrat sa s ockom a potom uz sup do vane, najest a spat. 🙂

julienka
1. feb 2011

kedze mame rovnako ako wladymyrina Julka, zhodou okolnosti robime presne to iste 😉) az na to akvarko 😀 to nemame 😵

miska333
1. feb 2011

mi tiez kazdy den to iste, vstavame okolo 6:30 porobim postele, blaznime sa . okolo 8idem ranajkovat, maly mi s ranajkami pomaha, potom pozerame tv. napapa sa a o 10:30 ide spat väcsinou do tej 11:30 -12:00 ja medzi tym navarim a upracem barak. ked vstane naobedujeme sa, ideme von alebo sa vo vnutri hrame , okolo 14tej ideme von sa kocikat to mi spinka , pridme dom okolo 16tej napapa sa a hrame sa, alebo k nam pride kamaratka s marekovim rovesnikom alebo mi ideme tam a kazdy vecer pridu svokrovci maleho pozriet a o 19:30 sa okupe a o 20tej ide spat.
ked sa hrame tak strvornozkuje alebo chodi, citame si atd.....

kalifa28
1. feb 2011

no ja som rychlo pochopila, že ked niečo nevymyslím, tak sa na materskej ,,zblaznim,, 🙂 momentalne v utorok chodime so Saškou na cvičenie s fit loptami, v stredu na plavanie, v piatok na stretnutie s mamičkami, tam kecame u mna, u kamošiek, vždy na striedačku, ked detičky spinkaju maminky relaxuju pri kavičke 🙂) horšie bolo, ked bola Saška malinká a ešte sa nevedela sama zahrat, to sme sa celý celučičky nosili, ukazovali... priznam sa, toto obdobie nič moc, ked mi nerozumela, nevedela dat najavo čo chce.... neboj, ten cas rychlo preletí a v lete už budete šantit na ihrisku 🙂)

sofia2008
3. feb 2011

ahojte..chcela by som sa opytat, ako ste svoje babatka motivovali k tomu, aby sa same otacali na brusko? boli sme teraz u dr. a ta sa pytala, ci sa uz mala otaca 😕 ale nie je to skoro? v pondelok budeme mat 3mes a 3tyz..cez den ju davam na brusko, na bok, hra sa pod hradzou atd..snazim sa ju prevalovat na jednu stranu, na druhu..co by som mala este robit? dakujem

lencici
3. feb 2011

sofia2008 moja mala sa začala prevaľovať na 5 a pol mesiaca. Tvoja mala má ešte dosť času na prevaľovanie 🙂

nibiru
3. feb 2011

podobne ako kocky rano vstaneme zvitame sa ala dobre ranko moje slniecko najkrajsie ona ma strasne rada ked ju chvalim 🙂 trosku polenosime potom pohrame okolo 10.00spinkame ja sa snazim co to upratat zase hrame ja mezdi tym varim obed potom sa napapame ideme spinkat ked sa zobudime dojde tato a ideme von ..vecer klasika hrajkame okupeme a ideme spinkat 🙂 a niekedy ked mame navarene sa zoberieme za kamoskami a travime doobedie snimi 😀 sofia2008nestresuj moja mala vobec na brusku nechcela bit az som sa obavala ze ci bude mat pevne drzanie hlavicky atd ...lekarka mi vravela ze niektorim detom sa na brusku nepaci a vobec nemam stresovat ma 6 mesiacou a otacat sa zacala cca ked mala 5mesiacou 🙂