Ako zakamuflovať kalciový sirup, aby ho dieťa zjedlo?
Mate overeny trik ako podat dietatu nechutny liek? V lyzicke caju mi to neda ani do pusy 😖 Podradte, diiik 😅
Nema vrch sirupu taky davkovac? mi tu mame take, a neni to bohvie co ale priama strela do hrdla a potom dole.....
🙂)))
Ahoj, a neskusala si dat kalcium v inej forme? Ja som teraz davala pri chorobe detom kalcium vo forme, ktora sa picha da zili - kalcium injekcie - to som dala na lyzicku a vypili to samotne, je to takmer bez chuti, trocha slane
ja sa necudujem,ze to nechcu..som ho vypila na litre ako dieta a dodnes si pamatam,ako ma balili do deky,aby som ich neodstrkovala rukami a tak mi ho davali. vsak to aj teraz mam problem vypit ☹
hm...to je ťažká rada... 😀
asi najlepšie nurofenou striekačkou rovno do hrdla 😎
moji stoja v rade a pýtajú HAM eťe 😀 😀 😀
je strašne hnusný 😝
juliagregor tak u nas nezabera ani striekacka ano pouzivam ju ale aj to co mu strieknem do hrdla tak polku vypluje. taaaakze v tomto moc neporadim
A kvôli čomu ho dávaš? Nám ho kázala viackrát dávať, ked bol drobec chorý, on je papkáč, chutil mu , ale nepomohol...
ja som malému dávala sirup do cumľa od fľaše a pekne si to potiahol a vypil, ale to bol ešte maličký a hlúpučký 🙂
ahoj macaimac, ja som mojim detičkám dávala sirupček do čajíku alebo do džúsiku. ani nevedeli, že pijú navyše niečo. Teraz sme na kašeľ skúsili sirup hedelix a ten vypijú len tak. Zapíju ho a je to. Záleží aj od veku a od toho ako im vysvetlíš, prečo musia teraz piť sirupček, že budú zdraví a budú sa môcť ísť hrať. Ale pokiaľ to nejde, skús ho rozrábať. A ak aj vtedy odmietnu a prekuknú ťa, pomôže len striekačka.

@macaimac ahoj, u nas zabera dat ho do pohara s troskou dzusu...ale ked boli moje deti mensie, tak som im ho podavala striekackou (ako je napr. pri panadol sirupe na znizenie bolesti a horucky, alebo nurofene...)...vtedy nemali vela casu na "vychutnavanie" ....aj ked potom vzdy nasledoval plac, ale liek uz bol tam, kde mal byt 😉