Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky
mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😀
tiez som bola v tescu a kooopec ludi no o nicom ale hracky dobre niektore 😎 tiez som sa dneska vyjasila na nakupoch 😀
vini to nieje priazen ale pravda si tam taka ruza a si fajn aj poradis a kludne a normalne bez zbytocnych rypaciek a neviem coho! 😉
bejby dakujem 🙂 a ja už nemam preco skakat a asi to nikole spravilo dobre ze to preposlala sem ale dobre neberem jej to !
to je vsetko spravila som co som musela a hotovo majte sa tu krasne! 😉
no ved vravim ze dobre poniektore...som nakupila malej vsetko do kuchynky: riadiky,mikrovlnku, kavovar uz len tu kuchynku musim kupit len sa neviem rozhodnut medzi tromi 😅
na mmb majú krásne... a niektoré aj dobré ceny...
ale napríkald dnes som videla takú kuchynku v ALL TOYS, úplne oničom, takú umelú, malú a že 130eur 😕 😲
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=4717441
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7072909
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7194574
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7244061
fuha a kopec iných... je tam fakt vela pekných.. tiež by som si nevedela vybrať 😅
Allle nakoľko pozeraám superstar tak mi net ide zúfalo pomaly. Tak by to asi bolo rýchlejšie tu. Ja teda potrebujem tel číslo konk na jedného človeka. A cez žiadny vyhľadávač tel čísel mi to nevie nájsť. Asi na seba ten človek nemá písaný žiadny tel. 😕 Všetky stránky na vyhľ. tel čísel viem. Ale číslo na samotnú infolinku nie 😲 Ale tak nebudem počut jednu pesničku a budem googliť. Lebo môj super pomalý net všetky moje aktivy nestíha k mojej spokojnosti.
Som našla len informácie o tel. číslach - 1180 Univerzálna informačná služba - 😒
niki medzi tou prvou barbie ta sa mi velmi paci ta tefal je uzasna ale tolko peniazkov je na nas v tomto obdobi prilis...a este jedna barbie sa mi paci ta je taka lacnejsia a v tescu letaku mali paradnu no u nas v tescu ju nemaju...no uz nemam vela casu takze musim konat...najdem nejake linky a potom hodim ale asi az zajtra...dnes som maximalne vystavena a baby depka mam v nemocnici ☹ vcera trosku viac vypil a on ma problemy so zaludkom dnes zvracal krv tak ho nechali v nemocnici na infuzkach a zajtra pojde na hadicu...je mi smutno no chyba mi...
dakujem velmi pekne ak bude vsetko ok tak v stredu ho mame domka...uz som z toho unavena ma velke problemy s tym zaludkom uz bol dvakrat na tej hadici a nikdy nic nezistili ale krv nevracia len tak z nicoho nic a dnes sa im nepozdavali vysledky krvi co mu brali tak hadam mi ho daju do poriadku 😉
lenka uplne narovinu s tebou si ja nemam co povedat a ani nechcem 😎 tym som skoncila a este nieco chuda tvoje dieta nie vinine ona je aspon uvedomela a neuraza inych a nemachruje a podobne tak si odpusti slova na jej adresu...dakujem inteligentne ta mam na haku 😎
Bejby tak ste doma samé. To mi je ľúto, že je v nemocnici. Ale aspon si budete troška vzácnejší🙂
Ten môj zasa zdupkal do Trenčína. Tak som tu tiež s malým sama. No teda uplne sama nie. Pes spí vedľa mna v posteli 😀

Dobrý večer ženy!
Hmm ani neviem, čím som si vyslúžila toľkú priazen🙂 Milé🙂
Čestne hlásim, že som dnes malému navarila obed. Ryžu s kuracinkou. No viem to niekto nepovažuje za varenie ale u mńa je to nadľudský výkon 😀 A dokonca som dala aj jednu várku zamraziť. Inak sme mali na ranajky presnidávku s piškotkami detskými. Obed kura s ryžou. Poobede banán a jablčko (u svokry) na večeru zasa kura s ryžou. Sem tam cicik. Malo by to by OK, nie mukky? Ak zasa robím niekdde chybu tak povedz.
Poobede som skočila s kamoškou do tesca. Sme sa smiali aké sme truby. Hrabeme sa v novembri do tesca v nedelu poobede ked je tam plno ako keby zadarmo rozdávali 😝 Ako keby sme ked sme obe na materskej nemohli skočiť napr. v pondelok doobeda - ked tam nie je nikto. No materská demencia je ťažké postihnutie. 😀
Akurát sa rozčuľujem nad výživami ktoré sú pomaly od 4. tého mesiaca - že jahoda, so smotanou, vanilkou... atď.
Akurát som dožehlila. Kukam superstar a idem sa venovať maléu lebo postieľka ho už omrzel už vrčí 😠