icon

Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky

manika77
19. júl 2009

mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😀

bejbypd
22. nov 2009

lenka mam uplne ine problemy ako sa tu s tebou dohadovat,nemam na to naladu a uz popravde nevladzem furt nieco niekoho a aj seba obhajovat...poprosim ta respektuj to...dakujem

vinifera
22. nov 2009

To že povieš o mojom dieťati že je chúda nepovažuješ za urážku? Tak to si asi na iný kaliber zvyknutá 😲

nikollette
22. nov 2009

Smaili, aj u nás je v posteli naša 😅 😉

mukky
22. nov 2009

bejby nech je cim skor zdravy tvoj drahy..
moj vcera vypil tiez viac ako mal,mame tichu domacnost,teraz volal,nezaujem,nedviham 😀
nebrzdim ho v tom to len sa mi nieco nepacilo...preto som nevarila 😝
nikol napis co ste vsetko kupili 😉

vini super ste papali 😉

nikollette
22. nov 2009

Vini, práve si mi vetu zobrala z úst....

smailinka
22. nov 2009

nikol, tak ja už neviem...
fakt radšej aj surové vajce by som mu dala! 😀 😀 😀 😀

nikollette
22. nov 2009

Mukky, sa mám vychvalovať, aby to niekomu oči pichalo ☹ 😔

bejbypd
22. nov 2009

a ja mam psa u svokrovcov...baby som strasne unavena a neda sa mi spat hrozne ma to s mojim depkom zobralo...bolo mu tak zle ako nikdy nevedela som co robit...hrozne o jedenastej siel na pohotovost a prvykrat som sa mu dovolala az o tretej no hroza...prepacte ze vas zatazujem ale musim sa niekomu vyrozpravat...

smailinka
22. nov 2009

ale každý má niečo, čo ho baví....niekto napríklad štrikuje a za to, že napíše, aký šál uplietol, tak je to hneď chválenie....

nikol, kľudne nám napíš...chcem inšpiráciu 🙂

nikollette
22. nov 2009

Bejby v pohode.. vsak na to sme tu...
aby sme si písali radosti, ale aj starosti...

uvidíš bude ok, radšej nech je chvilku tam, aspon je pod dozorom, a dajú ho do poriadku 😉

smailinka
22. nov 2009

bejby, však sa vyrozprávaj, na to tu sme....nech je čím skôr ok.....

smailinka
22. nov 2009

nikollette!!!!!!!

ja ťa udám!

nikollette
22. nov 2009

Smaili 😀 😀 😀 😀

nikollette
22. nov 2009

prestaň mi kradnúť vety 😅

vinifera
22. nov 2009

Pošli sociálku 😀

smailinka
22. nov 2009

tu sa už človek nemôže slobodne vyjadriť bez toho, aby mu niekto nekradol myšlienky 😀 😀

bejbypd
22. nov 2009

vy spriaznene duse 😀 dakujem vam baby...ja inak nie som vobec slaboch len strasne sa bojim urcitych veci lebo uz o viac pre mna dolezitych ludi nechcem prist...najprv moja mamina,potom starka pred dvomi mesiacmi ,no jednoducho bojim sa kazdej choroby a o vsetkych mojich blizkych...no a niki daj nieco co si pokupovala nech sa odreagujem 😉

mukky
22. nov 2009

nikol preco?
ja sa tesim ked sa tesi niekto druhy,a doprajem kazdemu radost a stastie...a ked niekto pise co dobre zazil,som rada,ked niekto napisal co kupil,tiez som rada,ked niekto napise ze sa mu podarilo nieco navarit babatku,tiez som rada...
ale su aj ludia zavistlivi a nedopraju nikomu,zavidia aj chorobu 😒

sme tu dobra partia a memyslim ze sa niecim chvalime,ved takmer vsetko sa toci okolo nasich deti a takmer vsetko robime pre ne,ci nakupujeme a podobne...
je to kazdeho osobna vec ako mina peniaze....ja mam chudobnu rodinu na ukrajine a ked si pomyslim ako ziju oni a ja,je mi z toho smutno,ale nezabudam ani na chudobnejsich ludi,je mi luto i bezdomovcov,romskych deti v osadach a podobne....
o tom to je...nemyslime len na seba,takze teraz sa chvalim 🙄

som taka trosku rozcitlivena,davali na ct dokument ako zapalenu flasu hodili do romskeho domu a ublizili malemu rocnemu aj nieco dievcatku,7 mesiacov a asi 100 chirurgickych ukonov ☹

deti nemozu za nic ☹

smailinka
22. nov 2009

vini, na nikol, alebo na ich čivavu??? 😀

smailinka
22. nov 2009

mukky, ty si to tiež videla????ja som si aj poplakala...ako ja cigáňov nemusím, ale deti za to nemôžu...to bolo strašné....chúďa dievčatko ☹ ☹

nikollette
22. nov 2009

no oblečko čo sme pokúpili nebudem písať... (to ja väčšinou zákald každého nákupu)
ako aj potraviny a kozmetika 😀 😀 😀

Malému som kúpila svetríky dva, pančusky,jedno pyžamko, flasku, mne magnetky na chladničku písmenkové, malému tú dielničku je tam stolík a kutilské potreby, autíčka ( nakoľko som si všimla, že začína mať strašne rád práve autá) tak som mu kúpila dve hračkárske, jedno kúsatko, sadu do piesku...

priatelovmu bratovi na vianoce sme kúpili taký teleskop - mikroskop a lego...
svokre 18teho mala meniny, sme kúpili bonbonieru, striebroný náramok, a vonavku. ale dnes sme jej boli gratulovať ked sme boli v Ba...

mukky
22. nov 2009

smaili videla...a plakala tiez ☹
a co ta matka musela prezivat ☹

nikollette
22. nov 2009

Mukky, krásne si to napísala.
Ja neviem, ked to niekomu pichá oči, načo to číta. Ked to niekoho nezaujíma, tak to preskočí, a neprečíta.
Ja tiež rada čítam, ked píše niektorá čo pokúpila, ja neviem, mám aj ja s toho radosť.
Neberiem to ako chválu, ale ako potešenie 🙂

nikollette
22. nov 2009

Ja som sa minule rozcitlivela, ked som videla v BA v starom meste bezdomovcov, a mali so sebou asi 2-3ročné dieťatko. Tak som ho lutovala. Tam mu obliekali nejakú špinavú bundu. To dieťatko si to neuvedomovalo, ako žije. 😔 😢

vinifera
22. nov 2009

Keď pominie sentiment tak sa vrátim. Na toto akosi nemám bunky. 😔 Sú proste situácie ked neviem dať najavo city.

nikollette
22. nov 2009

Vini, každý je iný 😉
nesmútme, tešme sa z toho čo máme 🙂

mukky
22. nov 2009

moj prvy zazitok z ukrajiny bol ked som vystupila z autobusu,objali ma deti a pytali si peniaze alebo jest ☹
svorky hladnych psov po uliciach,dala som takym 3 krasnym havkacom surodencom rozok s maslom a salamou a tej sa ani nedotkli najprv,nepoznali asi maso ☹
prazdne obchody,tovar priserny,balenie tovaru do novin,v masiarni same muchy..

voda tecie tepla len 2 krat za den asi po 2 hodky,same svaby,svaby a svaby...

vsade..v cukre,v potravinach...nezbavite sa ich,hroza ☹

na stanici sami chudaci,otec so synom len civeli na bohatsiu ukrajinku ktora hodila jedlo psom tulavym a oni si krajali jeden ubohy chlieb na polovicu...

nemozem dalej pisat 😒

vinifera
22. nov 2009

Sú situácie čo ma berú. Napr včera v už zamknutej téme monkula hodila po taliansky výraz pre vyprážaného psa. Ja po taliansky samozrejme neviem. Tak som si daný výraz hodila do googla. No a vyhodilo mi množstvo fotiek vyprážaných psov 😠 😠

smailinka
22. nov 2009

mukky, takýto zážitok ťa asi donúti zamyslieť sa...

inak, veľakrát som mala chuť darovať nejaké veci, ale stále mám strach, že to skončí v nesprávnych rukách.... 😢

vinifera
22. nov 2009

carne di cane - toď daný výraz

Mukky to je paradox Ukrajiny (a mnohých iných miest).Poznám kočku z Kyjeva. Je z bohatej rodiny. A ona sama hovorí, že priamo v centre pohoda. 10 km od Kyjeva absolútna bieda. V Kyjeve pôjde s tebou šľapka za strááášné praachy. 10 km od Kyjeva za pár drobných - len aby mala na chleba. V Kyjeve sú mnohé deti až spanštelé mimo centra úplnú chúdatá ktoré ani nemajú čo jest.