Mali vaše deťúrence problém sa vykakať s UM Nutrilon?
Lebo moj maly cely den tlaci a tlaci a nic.
ahoj ja ja som pouzivala nutrilon a v pohode a tak ako pise stanislavo skusila som sunar a ten zapekal..ked vidis ze tlaci skus mu dat nozky k brusku a trosku mu snimi takto pocvicit mozno mu to pomoze 😉
Maly pije Nutrilon od 2 mesiacov teraz ma 15 a stale mu chuti, my sme problemy s kakanim nemali vobec
My sme na Nutrilone HA, problem sme nemali, ak bol tak sme to vyriesili probiotikami do mliecka 😉 odporucam. BEBA podla mna zapeka najviac, zevraj je pre deti ako cement, tak neviem. Kazde je ine, tazko odhadovat. Treba sa poradit, vyskusat nieco ine 😉
Ahoj Veroninika.. Ak ma malinký problem so zápchou, vyskúšaj nutrilon Comfort. Obsahuje specialne tuky ktoré zmekcuju stolicu a pomahaju tým babatkam sa vykakat 🙂) a stale je to z nutrilonu tak nebude mat babatko problem ako keby si menila lieko..
Ahoj, nie, moja nemala a ani nemá s Nutrilonom problém, skôr Beba nám robila šarapatu. Chvíľu, asi keď mala mesiac až dva, mala problém s kakaním, lekárka nám odporučila Gaju, to sú probiotiká, tie troška pomohli, ale potom to prešlo nejak aj samé...a keď už ozaj treba pomôcť, tak bud´ ja som teplomerom trošku popchla tie črievka, alebo kúpiť čapíky, tie by mali zabrať, keď sa už inak nedá...ale s tým opatrne, aby črievka nezleniveli 😉
Moj mal problem s kakanim a pil Nutrilon, aj sestrina dcerka mala a pije stale Nutrilon, od kedy jej dava Biogaia je po probleme a netreba menit mliecko, z kazdeho moze zapekat. Biogaia posobi proti kolikam a obsahuje bakterie, kt. sa normalne nachadzaju v MM a ktore dietatku pri UM chybaju. Pomaha udrzovat zdravu rovnovahu v crevach a okrem ineho posilnuje aj imunitu a zdravie. Odvtedy ziadny problem s kakanim a spokojne brusko 🙂
my sme od narodenia prikrmovali bebou a ta maleho strasne zapekala. tak som sa nevedela dockat toho kedy budeme moct zmenit mlieko. presli sme na nutrilon a od vtedy bolo dobre. takze podla mna kazdemu vyhovuje nieco ine ale celkovo si myslim ze to UM väcsinou sposobuje problemy. takze aj ja by som radsej vyskusala nejake probiotika ako zmenu mlieka.
Pri "normalnom nutrilone problemy boli, ked sme presli na HA, uz to bolo v pohode
moje mali, obe. tvrdu stolicu, a problemy dostat ju von. kolkokrat veeeelmi tlacili a vysledok ziaden ☹ , len plac a zbytocna namaha.
nas maly papal nutrilon asi dva mesiace, ale tiez mal problem sa vykakat, niekedy aj tri dni...presli sme na sunar a vykakal sa aj dva tri krat za den... 🙂
nasa princezna papa Nutrilon a je v pohode,my pouzivame probiotila Infants Dophilus,a s kakanim ziaden problem. Skusali sme zo zaciatku papat Sunar a ten ju neskutocne zapekal,tak sme presli na Nutrilon a ziaden problem 🙂
ahoj, aj moj maly poje nutrilon..... ale ten co je na predpis teda antirefluxny...AR..... z normalneho mi neskutocne grcal... mi sme mali ten problem.... aku velku grgol, tolko mlieka aj z neho vyslo..... hruza,ale uz je pohoda.....mne skorz nutrilonuobcas tolko kaka az sa cudujem ze z coho.....jjich.... ja mu obcas davam pit fenyklovy caj......
zozaciatku sme problem mali horsie to bolo ked sme presli na nutrilon ar ten je hustejsi ale davala som jej kvapky do mliecka a casom sa to upravilo my ho pijeme este teraz tak 2-3 krat za den a to sme dnes oslavili 3 roky chuti nam
nas maly bol do pol roka na Nutrilone a v pohode. Tiez mal problem s kakanim a pediatricka povedala, ze to je normalne, pokial je na UM. Od stvrteho mesiaca sme zacali prikrmovat a odvtedy zasa kaka aj trikrat denne. Teraz pouzivam obacajne Babylove za 5 € z DM a je dobre, ved uz pije mliecko len 2-3krat denne 🙂
ahoj.Ja som Nutrilonom HA maleho prikrmovala popri mojom mliecku do 7-8 mesiaca, problemy ziadne nemal. Potom sme presli na normalny Nutrilon az do 2 rokov. Problemy nemaval, probiotika som mu davala len sem-tam preventivne. Teraz uz pije plnotucne mliecko a nevie sa ho nabazit!!! 🙂
My prikrmujeme popri materskom mlieku s Nutrilonom HA a tiez mam pocit, ze maleho zapeka, lebo niekedy aj dva dni nic nevykaka, a bolesti bruska ma riadne. Pisete, ze probiotika pomahaju, tak baby poradte ake probiotika davate babatkam do toho umeleho mlieka? Najlepsie take co by neboli na predpis. Dakujem.
my davame nutrilon 1 AR a plus nutriton,kvoli masivnemu refluxu a plus Biogaia probiotika.A zatial kakame ok,ale myslim si ze vela urobili Biogaia 😉
my sme boli na Nutrilon HA a problem s kakanim sme mali neustale, zapekalo nas, mali sme z neho naozaj velmi tvrdu stolicu :-/ Zmenili sme na Hami HA a bolo vsetko v poriadku...
chrumka probiotika na predpis neexistuju... do UM sa pridavat neodporucaju a nemaju sa davat,nakolko dieta ti moze a nemusi vypit celu flasku mlieka.. treba dat na lyzicku a tak do pusinky, trebars aj s troskou UM.. treba si pohladat v lekarni probiotika co su v kvapalnej forme..
Prvého synčeka som mala na nutrilone od 8.mesiaca do troch rokov, žiadny problém, bez probiotík, bez problémov s kakaním - naštastie.
moja vacsia pila nutrilon a nemala problemy s kakanim,predtym sme skusali Bebu ktoru vyslovne neodporucam -zapeka ,a nie len podla mokich skusenosti

ja pouzivam nutrilon {aj bebilon = polsky nutrilon} od narodenia u oboch deti a problem nemali. ked som skusila sunar, tak ten ich zapekal trosku, ale pri nutrilone sa mi to nestalo. ale moze to asi byt, vyskusajte napr Bebu, alebo Hami. ale vraj je nutrilon najlepsi. skuste este pockat, ci sa to bude opakovat a ak by ano, tak potom mlieko vymente.