icon

Nemecká aplikácia pre dieťa Duolingo

sis789
29. mar 2018
Používateľ sis789 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sis789.

!Neoficiálny kráľ medzi appkami zameranými na precvičovanie a výučbu cudzieho jazyka. Vývojári nezabudli ani na nemčinu. Aplikácia sprevádza základnou slovnou zásobou v dôležitých oblastiach, ako jedlo, práca. Zameriava sa aj na gramatiku a využitie slov v praxi.

Všetko sa odohráva v nenásilnom, hravom rozhraní, ktoré poteší aj najmenších. Za splnené ciele dostanú odmeny, tzv. lingoty. Celý proces je zábavný, nenútený, farebný a jeho cieľom je osvojenie si základov nemčiny."
Toto som čítala z recenzie, mňa by ale naozaj zaujímalo či to vášmu dietatu pomôže naučiť sa nemecky? Odborníci hovoria že aj používanie telefónov pri učení nieje dobré, ako to potom je?

yanni
•
29. mar 2018

O ake stare dieta sa jedna? Radsej nech pozera rozpravky v nemcine. Tak sa nauci viac.

77nelinka
•
29. mar 2018

To je specialna aplikacia pre deti? Ja mam duolingo stiahnute, anglictinu si prechazdam cez cestinu. Teraz som zacala aj s nemcinou ale tu mam cez anglictinu.

li_la
•
29. mar 2018

Ahoj, duolingo je super, sama ho pouzivam, nevyhodou vsak moze byt, ze musi ovladat este jeden cudzi jazyk. Ja sa ucim nemcinu (uroven A2) cez anglictinu (uroven B1) a obcas sa co to priucim aj z anglictiny. 🙂. Teraz som zacala s taliancinou, stiahla som si aj nejake ine aplikacie, ale nie som si ista, do akej sa moze clovek naucit jazyk ako novy cez duolingo, skor ako opakovanie a zlepsovanie uz s nejakymi zakladmi. Inak je aplilacia fakt super.

77nelinka
•
29. mar 2018

@li_la A ako vieš na akej si úrovni?
Hej, aj podľa mňa je to fajn na opakovanie. Ale naučiť sa len z toho sa podľa mňa nedá

katus226
•
29. mar 2018

duolingo poznam, je velmi dobre, daju sa cezen aj naucit zaklady jazyka "od nuly". kolko rokov ma dieta? mensim detom by som skor pustala rozpravky v nemcine, na youtube je aj kopa videi pre deti, cez ktore sa vela naucia. vyslovene online kurz (pouzitelny aj cez mobil) najdes na www.deutsch.info - registracia aj cele pouzivanie je zdarma. v casti Mediateka je tam kopa rozpravok - pocuvas nahovorenu rozpravku a zaroven aj vidis text, kliknutim na slovo sa ti zobrazi preklad. rovnako funguju aj texty v lekciach.
nie som zastancom toho, aby deti dlho zizali do mobilov/pocitacov, ale tymto sposobom im aspon vstepis, ze cez internet sa da vela naucit, nielen cetovat a zabijat cas na socialnych sietach 🙂

katus226
•
29. mar 2018

a este toto su moje oblubene rozpravky 👏👏👏 www.ovce.sk - a na zaciatku kliknes na nemecku ovecku

li_la
•
29. mar 2018

@77nelinka Navstevovala som pred tym jazykove kurzy, teraz na to nemam cas, tak sa snazim zlepsovat ako sa da z pohodlia domova. Inak aj na nete najdes kopec testov, kde si mozes odtestovat uroven.

zuzu4321
•
31. mar 2018

mozem povedat z vlastnej skusenosti.... ja som ako mala pozerala vseliake rozpravky (aj v AJ aj NJ, jedine co bolo vtedy v SJ bolo crn crn a vecernicek). Myslim, ze som sa naucila viac ako slusne jazyk a to som neskor aj vdaka tomu chodila va bilingvalnu strednu... Rodicia ma do nicoho nenutili, proste som chcela vidiet tie disney rozpravky a neboli v tedy v inom ako nemeckom jazyku. Netreba to silit. Ked chcete aby dieta aspon vnimalo iny jazyk, tak toto je celoom nenasilny sposob...