Polročná dcérka sa nevie sama najesť a ani obliecť
Polročná dcérka sa nevie sama najesť ani obliecť myslíte že sa to ešte naučí?
@anetuska7 No náhodou ja som zase zistila že väčšina tu má zmysel pre humor. Komenty na 5 strán a vážne to vzalo tak zo 10 nickov. To sa mi nezdá tak veľa 😉
@marinablue v konecnom dosledku naozaj dobre skore. 😅 Myslela som, ze kon je na tom ovela horsie.
@zita19 Už tu raz bola podobná téma a myslím že aj vtedy to väčšina báb zobrala s humorom a padlo tak kopec vtipných poznámok. Aj tu som sa zabávala. A aj tie negatívne poznámky boli v podstate vtipné 😀
@marinablue Tak tú Kvantovú fyziku som ja mala prečítanú v 6 mesiaci tehu. Však s prenatálnym vývojom sa počíta nieeeee... Malý z pôrodnice odchádzal rovno na Harvard do 2. ročníka. Teraz ide mať 9 mesiacov a pred mesiacom mal promóciu.
@victory7897 tak nic, som nepochopila. ja ze to bolo myslene na jednu diskusiu tu na koni
To neni možné toto .D veď teraz keď sa narodí bábo, tak už má zuby, teda dokáže sa najesť, vie chodiť. V prvom mesiaci ide do škôlky, ako dvojmesačné ide na základnú školu, ako trojmesačné ide na strednú, v štvrtom mesiaci má vysokú školu, v paitom už začína robiť. Veď to tvoje dítě by už malo ísť do dúchodu 🙂 🙂 toto tu ani nepíš takro verejne šak ešte ťa udajú na sociálku a stojí ti to za to? Obvinia ťa, že si zlá matka.
Dík za tému, som sa pobavila 🙂 . Inak náš trojročný syslík si dnes vyžiadal "maminka prosím si kašičku s Monte.... ale budeš ma "nakrumovať" (rozumej, kŕmiť 😀 ).

Ludia, ja len pozeram, :D z casu na cas si tu precitam nejaku diskusiu a vzdy sa dobre pobavim 😀 😀