Vydrží vaše ročné dieťa hore cez deň dlhšie ako 2 hodiny?
Ahojte mamicky,
mame 1 rocnu dcerku a zda sa nam, ze nato, ze ma uz 1 rocik , vydrzi byt hore cez den velmi malo. Len 2 hodiny.
Je dost aktivna. Malokedy len sedi, vacsinou lozii, stoji s niecim sa zabava, chodi hore dolu...... Hopka si v ohradke alebo v postielke. Niecim sa zapodieva.
Aj ked sa kojime, kopka ma nozkami, s rukami nieco docahuje. ....🙂
V podstate ma cez den 3 a niekedy ked sa zobudi uz 5:00 rano tak aj 4 spanky za den. Na noc ju ukladame cca 20:00 a vydrzi spinkat do tej 6:00.
Stale sa kojime a z tuhej stravy spapa podla mna velmi malo. Ale ked jej ponukam jedlo, vrti hlavou a vypluva.
Ked bola 6-8 mesacna, spapala prikrmu cca 200ml. Teraz sotva polovicu, ale mliecko by si dala pokazde. Vie si ho uz uz aj samam vypytat. No stava sa, ze ked sa jej snazim dat prikrm, pyta si mlecko a trucovito sklana hlavku dole a nechce jest. Uz som rozmyslala, ze ju aj odstavim......ved z mliecka uz nemoze mat plne brusko....
Mate niektora z vas podobny problem? Nemozem s nou ani nikam ist, a aj ked idemem len na prechadzku, tak sme vonku sotva 45 minut.
Podla man by uz 1 rocne dietatko malo mat menej
dennych spankov....
vdaka za vase rady
moni_naty
@veronika295 nas papa celkom dobre, inac rano mi siel spat po 3,5 hod. Treba sa tu postazovat a zrazu sa vsetko meni k lepsiemy. Klop-klop, nech nezakriknem.

@moni_naty ...by malo mat....lebo? kto to povedal?
suseda spí 6hodín a je aktívna a netreba jej viac. ja niekedy aj po 12hod. spánku som jak mechom praštená a na obed si lahnem zas....
moja už má skoro 4roky, ale ked mala rok, spala uplne rovnako ako tvoja. este aj v noci.
tiez kazdy pizukal, ze vela spi, bla bla bla....ja som iba odpovedala, závidíš???
doteraz je dobry spáč, na jeden denný spánok nabehla az ako 2ročná, dodnes spí jeden denný spánok a kolkorázy aj 3hodiny dá a v noci 10-12hod.
medzitým je aktívna. tak?
takze ,,podla mna,, je uuuuuuuuuuplne v pohode.