icon

Ako dopadnú voľby? Vaše tipy a predpovede

7miriam77
6. apr 2024

Dobrý večer, ako si myslíte, že dopadnú voľby? Idme skúsiť tipovať? Ja si myslím, že Korčok bude mať náskok 7%. 🍀✌️👓

heidi4
7. apr 2024
xckaretxxx
7. apr 2024

@annm81 milá to osobka

cafelatte
7. apr 2024

@mircalla nehnevaj sa, ale daj dôkaz kedy Peter Pellegrini kričal na p.prezidentku kurva?

Tomu neverím.

lucia851
7. apr 2024

@moonlight1210 ja som volila toho koho aj celá moja rodina ja som spokojná

beronsche
7. apr 2024

@annm81 neblazni.. ziju tu aj ludia, ktori tu bandu vo vlade a pajaca v prezidentskom palaci nevolili..
Taky restart, o akom pises, by nas odpisal Ako krajinu asi navzdy..

beronsche
7. apr 2024

@lucia851 waw..
Aj s vladou si spokojna?

mircalla
7. apr 2024

@cafelatte Pre mna je Smer a Hlas ta ista liga, takze hoci to bol Smer, je to to iste, nakolko Pelle je prakticky Smer. Video kde Sneraci burcuju dav, ze prezidentka je kurva tiez nepoznas?

cafelatte
7. apr 2024

@mircalla takže dôkaz že Peter Pellegrini kričal na p. prezidentku, že je kurva, nemáš, to som chcela počuť.

Ďakujem.

moonlight1210
7. apr 2024

@lucia851 to je v poriadku.

tykat
7. apr 2024

@cafelatte asi tak, tiez som cakala ze kedy sa tak opustil a pomenoval prezidentku.... akoze podla mna by PP nikdy na nikoho nekrical ze je k*rva lebo to nema v povahe, je od zakladu slusnak, bez ohladu na to co robi vulgarizmy nepouziva.

kristiii
7. apr 2024

@annm81 toto je za mňa zas dosť prehnané želanie. Stále je tu množstvo ľudí, ktorí so súčasnou vládou absolútne nesúhlasíme a aj tí, ktorí áno, sú (väčšina) vo svojej podstate dobrí ľudia. Len sú ľahšie manipulovateľní strachom, niektorí možno jednoduchší a veria každej hlúposti, ktorú niekto prezdiela, bez toho, aby si ju overili, to ale neznamená, že si zaslúžia/zaslúžime nejaké bolestivé reštarty. Aj keď oni sa aj bez tých prianí diať bohužiaľ budú.

mircalla
7. apr 2024

@cafelatte Ja som ani nikde nenapisala, ze Pellegrini. Vyjadrila som sa, ci by mala prezidentka gratulovat, ked jej nadavali do kuriev. Pre mna je Smer a Hlas jedno bahno. Pelle narozdiel od Fica nie je hulvat, ale je to charakterovo ta ista zumpa. Najviac sa mi paci, ako sa snazil presvediedcat ludi, ze nieee, on uz s Ficom nechce mat nic spolocne...Cize istym sposobom je Pello je horsi, Fico je aspon stale rovnaky

mircalla
7. apr 2024

@cafelatte Kazdopadne - opat mate, co chce chceli. Vladu skorumpovanych zlodejov, co Vam tlacia kaleraby a vy im ich zeriete. Proruske smerovanie nasej krajiny. Neboj, Fico ci Pelle ta maju v pazi, ich cielova skupina su dochodcovia, pretoze ti im davaju naviac hlasov. Takze otvorte si doma sampanske (ci vlastne borovicku) a mozete oslavovat.
Nemam energiu sa uz hadat s Fico/Pelle fanynkami.

lucia851
7. apr 2024

@mircalla ja som dôchodkyňa invalidná a som spokojná že mám aspoň z čoho žiť

mircalla
7. apr 2024

@lucia851 Tak ano, dochodcovia boli vzdy schopni tuto krajinu zapredat aj za vratku plynu ci 5 eur bez uvazovania v sirsich suvilostiach

gribka1
7. apr 2024

@mircalla Dôchodcovia v tom nie sú, by si sa čudovala.

mircalla
7. apr 2024

@gribka1 Volici Smeru a Hlasu su najma starsi ludia s ludia s nizsim vzdelanim, su na to dokonca statistiky. Do ktorej kategorie patris ty, to uz neviem
Peter (Podrztaska) Pellegrini v roku 2022: Vladu so Smerom si neviem predstavit

https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/pellegri...

gribka1
7. apr 2024

@mircalla No v mojom okolí, pracujúci bežní ľudia, tam Harabin a hlas, smer len tak fičí. Tak beriem vzorku len toho čo sa okolo mňa hýbe.

mircalla
7. apr 2024

@gribka1 A prosim ta v akom regione zijes? Len tak zo zaujimavosti. Ja zijem v Bratislave a mafianov nevolime. Vseobecne plati, cim vacsia diera, tym vacsia podpora mafie. Teda ak to neni tajne

cafelatte
Autor odpoveď zmazal
gribka1
7. apr 2024

@mircalla Košice, nie je tu až taká koncentrácia, ale stále ich je dosť.

mircalla
7. apr 2024

@cafelatte Ako si si to vylozila je tvoj problem. Kazdy, kto chcel pochopit, pochopil. Ano, niekde bude chyba, kedze mame opat tuto vladu.
Ako som napisala sme potomkovia ludakov, fasistov a komunistov, nemozem cakat nic ine, ako co ste si zvolili a este ste na to hrdi. Toto bude dlho v tomto narode zakorenene, mozno to bude trvat este 2-3 generacie, kym sa tato spolocnost ocisti od tychto ludi. A ano, sme na Vas nasrati, a mame byt preco. Ti mladi a sikovni pojdu za hranice, ja som na to uz dost stara a mam tu deti, ale je ozaj hrozne zanbit sa za vlastnu krajinu. A uplne seriozne sa hanbim za tuto krajinu. Mame radi korupciu, mame radi Rusko, milujeme konspiracne teorie - same prvestva v neslavnych statistikach

gribka1
7. apr 2024

@mircalla Alebo ešte viac rozšíri.

mircalla
7. apr 2024

@gribka1 Fico inak co sa tyka krajskych miest prehral v parlamentnych volbach okrem jedneho vsade. Podrzal ho vidiek. A opat sme pri tej vzdelanosti....

gribka1
Autor odpoveď zmazal
gribka1
7. apr 2024

@mircalla Ja fakt neviem, čo ich k tomu vedie, poznám vzdelaných ľudí, s ktorými nie je reč, vždy to dopadlo tak, že my nič nechápeme, škoda nám vysvetľovať.

liv1
7. apr 2024

@annm81 ako moze byt clovek uz mimo, ked toto Slovensku, slovakom zela. Ako keby si na just bola rada keby sa veci nedarili, aby si potom mohla opat pritakavat ako si mala pravdu. Mozno aj kvoli takym ako ty vyhral Pele, lebo tolko nenavisti kolko si sirila minimalne na MK, to sa vidi malokde. Same urazky, agresia, nadavky… zamysli sa. Zamysli sa nad tym, co mozes pre spolocnost urobit viac ako len sirit svoju nenavistnu osvetu. Vopred upozornujem na to, ze nerozvadzam dlhu debatu na tuto temu, lebo niektori maju cervene pred ocami. Neviem si ani len predstavit, ze by som teraz tym ktori volili Peleho (ci niekto z rodiny alebo kamarati) teraz nadavala tak, ako to robia niektori ludia od “celebrit” po plebs, len preto, ze ich politicky nazor je iny ako moj. A vobec nemusi byt iny, ale rozhodli sa proste inak ako ja. To ako nasa spolocnost dopadne, zavisi aj na nas. Nielen na nich. A takymto sposobom sa nikam nedostaneme.

cafelatte
7. apr 2024

@mircalla ja som si to vyložila tak ako si to napísala, čiže si vlastne klamala, progresivcom klamstvo evidentne nevadí.

mircalla
7. apr 2024

@cafelatte To je take typicke, chytit sa jednej veci a potom sa toho drzat pretoze na ostatne nemam ziadne argumenty.
Nie neklamala som, myslela som presne ako som to napisala. Nie som taky idiot, vsak to video pozna velmi dobre cele Slovensko a bolo uplne vsade. Nikde som nenapisala PP., to si mi vlozila do ust ty. Ale PP ma velmi blizko k tym, ktori tam hulakali. A tiez ma velmi blizko k hodnotam tych ludi. Co takto sa vyjadrit k tomu, ze Pelle tvrdil, ze v ziadnom pripade s Ficom a realita je ina? Aky mas na to nazor? Nepokladas to za pokrytectvo?

mircalla
7. apr 2024

Tak mozno ti to vysvetlim...Ked Pelle suverenne viedol v prieskumoch cca v roku 2022 ozaj si myslel, ze to da aj bez Fica ak nebude musiet. Bohuzial pre neho situacia sa zmenila a postupne stracal a velmi vyrazne, takze ak chcel ostat pri koryte, pochopil, ze bez Fica to nepojde reps. s Ficom to bude najjednoduchsie.....Zrazu reci typu, chceme byt lepsi, chceme sa ocistit uz neplatia ...Dokonca este aj s tou orientaciou je totalny srab, nakolko byt homesexual a tvarit sa, ze nie som....ozaj charakter po vsetkych strankach