icon

Ako dopadnú voľby? Vaše tipy a predpovede

7miriam77
6. apr 2024

Dobrý večer, ako si myslíte, že dopadnú voľby? Idme skúsiť tipovať? Ja si myslím, že Korčok bude mať náskok 7%. 🍀✌️👓

silvike
6. apr 2024

@evivb To je co za primitivny prispevok ? Co sa tu zasa splieta a pcha sex.orientacia ? Ze jedina pozitivna vec, ze je prezident homosexual. To ako keby bol prezident heterosexual, tak to pozitivne nie je ? To by bolo negativne ? Snad je jedno aku ma prezident sex.orientaciu. A to, ze vyjadril Kuffa podporu Pellegrinimu. K tomu len tolko. On nema absolutne nic proti samotnym homosexualom. Vie, ze sa taki narodia a nic s tym nevedia urobit. Tych ma pod svojou strechou neurekom. Jemu vadi skor nasilne pretlacanie gender ideologie.

66simonka66
6. apr 2024

👍👍👍👍

mircalla
6. apr 2024

@hortenziaj Pochopila som, ze asi nie. Reagovala som na tvoj prispevok, ze nechce sa im volit atd...potom nadavaju. To ma fakt vytaca taky pristup

beronsche
6. apr 2024

@66simonka66 ved my vsetci este zaplaceme....
Len o tom, ci ten dovod uvedomia aj ti, co dnes davali 👍 , o tom silne pochybujem...

duunlo
6. apr 2024

@mircalla v pohode chapem, urcite ti je fyzicky zle po dnesnych volbach … zajtra snad vyjde slnko, predpoved hlasi pekne pocasie, nenechaj sa znechutit

annm81
6. apr 2024

@duunlo Napríklad zo Slovenska. A prečo sa smeješ?
Bude to chudobná ficovolička, ktorá bude nechávať svoje deti doma, keď bude jazdiť na turnusy. Je ti smiešne, že rodina bude fungovať týmto štýlom, lebo na rozkradnutom Slovensku sa nebude vedieť uživiť? A tiež si nedokáže zaplatiiť bývanie v zahraničí aj pre svoje deti, ak nechce nechať rodičov napospas mizernému dôchodku.

A to je len ekonomika. Až si Slováci odhlasujú odchod z EÚ (nezabúdaj, koľkí volili Harabina), nizko kvalifikovanú silu z EÚ môžu kedykoľvek poslať domov. No a až Fico podpíše pozývací list pre Rusov, hor sa dobiehať ruskú životnú úroveň.

mircalla
6. apr 2024

@silvike Len jedna otazka: Kebyze si homosexual a si v politike, budes sa tvarit, ze nie si, ako Pellegrini? Cize zapries sam seba?
@duunlo Boze, sutaz trapnejsi vyhrava? Vsak daj aspon nieco, co je aspon minimalne vtipne....Ak nic take nemas, nespamuj kazdy prispevok totalnou traposinou, to sa fakt neda citat, tieto okopirovane frazicky

mircalla
6. apr 2024

@annm81 Danko sa uz nevie dockat upevnovania vztahov s Ruskom

duunlo
6. apr 2024

@annm81 smejem sa preto, ze ta slovenka si nevie dovolit extra slusne zit v Nemecku, skor tiez tak nejak prezivat, ako jej “inzinier” nadeli, zato ze bude utierat jeho rodicom rit😎 …
Nemam pocit, zeby sa smeraci chystali zahlasovat za odchod z EU 🤣 tolko poslusne hlasujucich im bude moct aj PS zavidiet 🥲
Fico je predsa tvrdi jadrovnik, ten sa strci pekne Nemcom do zadku, ved on im vysvetli, ze slovak vie robit aj v dvoch zamestnaniach a vyzit z toho mala co dostane 😝🤣

mircalla
6. apr 2024

@duunlo A nie, nie je mi zle. Ja som to cakala, som realista a uz som napisala, ze som si vedoma, ze sme a vzdy budeme pridrbany narod a netreba byt optimista, potom je clovek zbytocne rozcarovany. Takze som s tym ratala ako s hotovou vecou, nezabudam, ze tu mame pomerne nizku vzdelanost, ze sme krajina, ktora snad najviac v Europe veri konspriracnych teoriam, ze nam nevadi, ked sa krade, ved my kradneme tiez v duchu, vsak kradnu vsetci, ze mame radi davky, nechce sa nam robit a radsej natrcame paprcu...Takze nie, nemyslela som si, ze v takej krajine si zvolime prozapadne orientovaneho demokrata, nebud blazon

duunlo
6. apr 2024

@mircalla uz som aspon vyhral? 🤷🏻‍♂️

mircalla
6. apr 2024

@duunlo To neviem, ale viem, ze si sa tam nasiel

duunlo
6. apr 2024

@mircalla ja som predsa lietadlo ✈️ a nezabudaj este k tomu aj vtipne

katkazocele
6. apr 2024

Slováci opätovne (predčasné voľby + prezidentské) ukázali Kaviarni z BA,že si neželajú aby viedli túto krajinu. Nechcú LGBTI na školách, nechcú Tranzíciu u tínedžerov, nechcú Migrantov, Nechcú diktát z Eu, nebudú skákať ako pískne ambasáda USA.😎
Dúfam, že Progresívci nebudú sa opätovne hádzať o zem a nariekať ako sa to deje v týchto minútach na aktualitách, denniku N , kde to redaktori psychicky nezvládli túto prehru, hlave Bárdy 😂

annm81
6. apr 2024

@duunlo No áno, strašne smiešna predstava. ..
Fico je jadrovník? Bol si pár rokov v kóme?

deedol
6. apr 2024

dufam, ze tie, co ste spokojne, zijete v tych castiach slovenska, ktore po rozdeleni slovenska podla ruskych planov pripadnu novemu statu spojenemu so zvyskom ukrajiny alebo madarsku. uzite si to. nie ze by na to mal prezident dosah, ale aspon mohol v ramci svojich moznosti ako-tak brzdit vladu a nrsr.

https://hnonline.sk/svet/24400788-novy-stat-by-...
https://www.dnes24.sk/svet-o-slovensku-zbytocny...

duunlo
6. apr 2024

@annm81 ved take nieco trepal, ze chce byt v jadre EU 👨🏻‍🦯

hortenziaj
6. apr 2024

@katkazocele precitaj si knihu postsedliaci... Platí o väčšine územia svk, mentalita tohto naroda

walentina7
Odpoveď bola odstránená
evivb
6. apr 2024

@duunlo myslela som to ironicky. Som nasrata.

bennn
6. apr 2024

@katkazocele prosim ta, inteligentni ludia by nemohli ani uvazovat o tom volit takeho pokrytca ako pellegrini, podrztasku, pravu ruku mafie, populistu, klamarskej bandy, zlodeja miliard, zatlkavača a homosexuála, ktorý bojuje proti právam homosexuálov, a sám svoju orientáciu nepriznáva, čiže bojuje aj proti sebe. A podporu má od tých, čo neznášajú a boja sa homosexuálov. To nie je ani vtipné už. To je deb_né. Oproti takému kvalifikovanému kandidátovi ako bol Korčok, Diplomat s dlhoročnými skúsenosťami a politická osobnosť na úrovni.

Medzi týmito dvoma možnosťami zvoliť toto nesvojprávne ťululu. To len ukazuje, že Slovenská Republika má najhlúpejších občanov z celej Európskej Únie.

annm81
6. apr 2024

@duunlo A teda odpoveď na otázku? Prebral si sa práve z niekoľkoročného spánku? Tvoje informácie o jadre EÚ sú pár rokov neaktuálne. Momentálne Fico bojuje za to, aby jadro EÚ nevyhubilo všetkých Slovanov.

evivb
6. apr 2024

@silvike tu ide o to, ze slovensko rozdelili na 2 tabory, a nadavali do lgbti aby sa k moci dostali. Zrazu to teraz nevadilo a lgbti nevytahovali. Stresne, ale strasne klamu ludi.

bennn
6. apr 2024

@annm81 A viac nelogické sprostosti trepať nevieš? Slovanov to si počula od tých tupých hejslovákov ako Harabin a LSNS, lebo z dejepisu to určite nemáš.

duunlo
6. apr 2024

@bennn si chcel napisat Pán Korčok!

evivb
6. apr 2024

@katkazocele hlavne, ze zeraz lgbti bude v prezidenzskom palaci. 😆🤦🏻‍♀️ To je logika toto. Niektori fakt nemate rozum a zbytocne sa hadat. Fakt. Zelam vam, z celeho srdca, aby ste dostali to, co ste si zvolili.

katkazocele
6. apr 2024

@bennn ak si sledoval Korčoka naživo , tak extrémne nezvládol psychicky prehru a začal nadávať na Peleho, tak som sa smiala mu, bol ako malý chlapec, ktorý nedostal pod stromček čo chcel 😂

duunlo
6. apr 2024

@annm81 jaaj a teda nas nevyhubia? Ked uz som spal tak nech mam aktualne info, vidno ze sa vyznas. Nech to teraz zbytocne nehladam

naja94
6. apr 2024

@katkazocele
Slovač práve odovzdala celú krajinu mafii... dnes si prehrala aj Ty, aj keď pre svoju slaboduchosť o tom nevieš...

srdeenko19
6. apr 2024

@katkazocele
Presne.
Kým urazená a porazená pýcha sa vyhráža a zastrašuje, tak víťaz hovorí o pokore a prosí Boha o pomoc a požehnanie pre Slovensko i seba...