Ako dopadnú voľby? Vaše tipy a predpovede
Dobrý večer, ako si myslíte, že dopadnú voľby? Idme skúsiť tipovať? Ja si myslím, že Korčok bude mať náskok 7%. 🍀✌️👓
@naja94 Neoliberalizmus bol porazený, ja som spokojná, lebo raz chcem aby moje deti žili v štáte kde bude muž a žena, nie transformers, vrtulník, pes 😒
@katkazocele a co ked tym vrtulnikom bude tvoje dieta?
@katkazocele ty máš 18 ? Veď hovoríš ako nejaké 9 ročné decko čo vôbec nič nevie.
@walentina7 Takze,chces mas priatelske vztahy a agresorom, ktory vpadol na cudzie uzemie, a NATO (ktore sme sucastou, cize aj nam) sa kazdy druhy den vyhraza vojnou pripadne jadrovymi zbranami. A ty stale nevies, preco by si sa mala na niekoho hnevat. Ok.
@bennn takže annm81 mala pravdu,si trolíček náš maličký progresívny 😘
@katkazocele preto si volila gaya ano?
@walentina7 hmmm no neviem ako by som sa mojej ukrajinskej kamaratke mohla pozriet do tvare, ze som prave sedela na kave s kamoskou, ktora jej zabija deti a bombarduje barak (robi to jej vlada - ti, ktorych si zvolila, tak zjavne je s tym ok).... Ak som za dobre s agresorom, schvalujem tym predsa jeho konanie.
@katkazocele slovensko hlavne ukazalo, ze mu nevadia mafianske praktiky vo vlade. Ze mu nevadia klamari a prevracaci kabatov v cele krajiny. Ze mu nevadi politika burcovania strachu. Ze mu absolutne nevadi upadajuca zivotna uroven. Ze mu nevadi, ze je x veci v rozklade.
Blahozelam slovensku k skvelemu vyberu smero-hlasu do cela krajiny a aj k smerackej babke v prezidentskom palaci..
@katkazocele Nepride ti trapne, ze tu prezentujes nenavist k homosexualnom a zaroven si ho volila za prezidenta?
@srdeenko19 to boziu pomoc teda budeme potrebovat, to je fakt. Kedze si sami usilovne podpilujeme konar..
@greta90 Nebolo nutne sa ozvat, vieme, ktori to su....
@andrea1809 dobre vieš ako som to myslela, aké skupiny som mala na mysli, normálni homosexuáli mi nevadia, nevadia 99% Slovákom...Myslela som tú extrémnu časť LGBTI spektra, ktorá chce siahať cez inštitúcie ako školy napríklad, na naše nevinné deti 😨
@walentina7 toľká naivita... že my sa chceme kamarátiť so všetkými.. smiať sa, či plakať? Uvedomuješ si, že vedľa máme krajinu, ktorá sa chcela kamarátiť s nami? A dopadlo to tak, že im Rusi začali hádzať bomby na obytné štvrte, vyhrážať sa atómovým útokom, zabíjať civilistov? A ty si myslíš, že tito Rusi nás budú brať sko partnera, nie ako svoje vlastnictvo? ... už nehovoriac o historickej skúsenosti, akú s nimi máme.
@katkazocele budu sice zit v state, kde spolu moze byt Len muz a zena. Ale, ak to takto pojde dalej (a zatial to nevyzera, ze by svitalo na lepsie casy) , bude to zial aj krajina bez adekvatnej zdravotnej starostlivosti, s krachujucou infrastrukturou, velmi zlym skolstvom, neexistujucim sudnictvom, zufalou zivotnou urovnou...
Ale hlavne, ze bez LGBT, to je dolezite!
@sante81 no len keby sa odsťahovali, môže sa tu zhasnúť 😂 a to doslova. A možno sa nám stačí presťahovať iba do ba :D
@hortenziaj nemôžeš si vyčítať ze si malo urobila, alebo ktokoľvek, ľudia sa rozhodujú sami a nechcú počuť argumenty. Ani to nebudú zvažovať, premýšľať. Kopa z nich ani nevie prečo volila koho volila, keď vyvratis nejaky blud, aj tak budú tvrdiť ze je pravdivy:D to ako do deraveho pohára liať niečo. A naozaj viem o com.hovorim, mam časť rodiny co voli Fica odjakživa všade. Aj keby neviem.co.urobil/ neurobil. Nedá sa s tým nic robiť. Pofrflu, ponadavaju si doma na také a onake somariny, sklonia hlavu a idú ďalej. Už keď okate klamstvá vyšli na povrch a nič to s voličmi PP neurobilo, čo by si chcela viac robiť?
@walentina7 Nepochopila, ale nevadi, ani som necakala, ze pochopis. Tvoju vetu s kamaratkami ani nebudem komentovat, bola by to len dalsia strata casu. Snazila som sa vyvsetlit po lopate, aj ina uzivatelka to iste - neupesne.
@katkazocele
Evidentne nemáš ani páru, čo je neoliberalizmus, tak netrep do vetra...
Teraz ešte len prídu drogy-sex-rockandroll v podani vládnej mafie... lebo ak si myslíš, že dnešní víťazi sú vyznávači tradičných hodnôt a nebodaj nejakej trápnej morálky, tak si veľmi naivná... ale tak ži si v predstave, ako to dnes dobre dopadlo, nech Ti to dlho vydrží...

@bennn chlape ved ty nepekne pises predsa svojej, ona je v tvojom tabore 🧑🏻🦽