icon

Ako dopadnú voľby? Vaše tipy a predpovede

7miriam77
6. apr 2024

Dobrý večer, ako si myslíte, že dopadnú voľby? Idme skúsiť tipovať? Ja si myslím, že Korčok bude mať náskok 7%. 🍀✌️👓

bennn
6. apr 2024

čo izolaciu, normalne pozeram po práci v zahraničí, v takejto primitívnej krajine žiť nechcem

heidi4
7. apr 2024

@bennn 👋👋👋 tak to sme (minimalne) dvaja

plnenapaprika
7. apr 2024

@bennn 💯

slovenka753
7. apr 2024

mne sa chce plakat z toho ze nasi rodicia nas kvoli svojim dochodkom dotiahnu k druhemu meciarizmu. lebo stavim sa ze prave olici nad 65 volili jamkaca . a presne tak ,ovcovo, ako pani co moderatorke na markize odpovedala ,ze aby nesli nasi vojaci na ukrajinu,. fuj a grc. zle mi je z roho ze takyto ludia maju volebne pravo a rozhoduju aj o mojej buducnosti🤮🤮🤮

walentina7
Odpoveď bola odstránená
asdfka
7. apr 2024

Jaaaaj konecne odide ta druha polka sklamanych, prva uz odisla po parlamentnych volbach 🤣🤣🤣🤣

slovenka753
7. apr 2024

@walentina7 ano 🙂

nicicka
7. apr 2024

Gratulujem volickam Pordžšanelky... A pevne verím ze rodičak znížia na 200 eur mesačne lebo asi až potom sa spamataju koho volili...

jana_eyre_2
7. apr 2024

Ja len dúfam že ak sme prežili Mečiara, nejako toto tiež prežijeme.. ale bojím sa ako toto dopadne... Neskutočne hlúpy národ sme, nech si ma názor kto chce aky, prepáčte ale tí čo podporujú túto vládu jednoducho nerozmýšľajú...

Mňa len napadá.. kedysi sme boli s cechmi jedna republika.. teraz sme rozdelení ešte viac ako sa dalo... Je to jednoducho brutálne desivé...

silvia2013
7. apr 2024
silvia2013
7. apr 2024

@nicicka odkedy ma prezident moc znizit rodicovsky?

lucia851
7. apr 2024

@7miriam77 dopadlo to podľa mojich predstáv

lucia851
7. apr 2024

@nicicka som rada že práve tá podrztaska vyhrala

slovenka753
7. apr 2024

ficko nie je udajne z pelleho moc nadseny ako prezidenta. to ma trochu upokojuje. len skoda ze pelle klatil tych maldych chlapcov a kedze to o nom vsetci vedia a nepochybujem o tom, ze maju o tom aj dokazy, bude musiet bossa pocuvat 😔

a som velmi zvedava na to zvysovanie dph co sa chysta. ked budete za chleba platiti viac aby bolo na davky a dochodky uz sa vam to tak pacit nebude. a teraz budu kadejake ,novinky, prechadzat bez veta💪

lucia851
7. apr 2024

@slovenka753 dobre že pekle vyhral

belllinka
7. apr 2024

@lucia851 ano, budeme v pekle

riyadh
7. apr 2024

@7miriam77 p vyhral a ked sa chcete stahovat nech sa pqci😂😊

7miriam77
autor
7. apr 2024

@riyadh 😭a sme v riti

tykat
7. apr 2024

@asdfka "...prva (polka) uz odisla po parlamentnych volbach..."
Keby neodisli tak mohli mat Korcoka.

tykat
7. apr 2024

Btw. Ja som hlavne rada za tu vysoku ucast, ze tolko ludi vyjadrilo svoj nazor. 👍 a napr. obaja kandidati mali ovela viac hlasov ako Caputova. Obaja mozu byt spokojni lebo volicov oslovili. Vyhrat mohol len jeden.

Korcok musi vyuzit tie hlasy, ktorych naozaj nie je malo a byt hlasom a mozno aj leadrom opozicie. Uvidime ako s tym nalozi a ci si opozicia a hlavne PS uvedomi ze Simecka ludi dostatocne neoslovuje. Korcok na to ma potencial.

samkolea
7. apr 2024

@slovenka753 moja rec, ale su tak zaslepeni, on im veru nedal za ten cely cas tolko co im bolo dane za tieto 3 roky, a to sa im dalo za Fika v decembri 2023 bolo mozno posledny x.. este len uvidime teraz. Sme hlupaci! A nic si nezasluzime.

hortenziaj
7. apr 2024

@srdeenko19 víťaz by kvôli víťazstvu zjedol aj hovno len aby vyhral,proste pellemu ani nos medzi očami neveríme nik. Toľko toho nakecá a boha si berie do pusy len ako pokrytec, aj tak zhorí v pekle za svoje skutky, tak ako veľko veriaci kufovci

hortenziaj
7. apr 2024

@walentina7 ty máš choré zmýšľanie. Jasne ze aj v Rusku žijú dobrí ľudia, nie každý môže za ten režim co tam je, ale Fico je politik, on sa nemá kamarátit on vedie krajinu. A ak sa stretava s rusmi, predstaviteľmi krajiny, ktorí môžu za tu vojnu, sú za ňu priamo zodpovedni tak to nie je v poriadku.... A navyše ty by si sa kamaráti la s kamarátkou ktorá by otlkala druhé ženy, pripadne by to schvalovala u druhých? Ja nie, bála by som sa ze tiež dostanem na hubu od nej

hortenziaj
7. apr 2024

@katkazocele neviem prečo ľudom vadia také veci, co by ani nemali. Však sama si písala ze 99%percent slivenska ti nevadí... A si to zas dala do ad absurdum, akoby hneď automaticky znamenalo ze ak tu bude napr ps alebo korcok tak tu už tvoje dieťa bude vyberať medzi psom, traktorom a inými? A druha strana co nás asi čaká, a je pravdepodobnejšie, za Fica, ti nevadí? Ved sa to už deje a potom budeš plakať keď ti nebude mať kto dieťa ošetriť lebo vzdelanym ľuďom, lekárom bude vadiť to co sa deje vo vláde a odídu do zahraničia... Trochu rozmyslaj aj ďalej ako len o lgbti a iných, na svete, a zvlášť v tejto krajine sú aj horšie veci ako oni, horšie hriechy, a tvoje deti to budú brať ako normálne a budú také tiež, pripadne ti zdrhnu z tadeto z tejto zaprdenej, Bohom zabudnutej krajiny preč na ten západ, pred ktorým sa ich snažíš uchrániť.

hortenziaj
7. apr 2024

@slovenka753 naši vojaci nepôjdu na Ukrajinu, zato si myslím ze nás navštívia russki vojaci tu, to budú šťastím bez seba. Dúfam ze dovtedy stihnem zdrhnut z tadeto

loolaa
7. apr 2024

Nočná mora. To sa ani nedá inak nazvať. Veľmi som dúfala, že Slovensko bude mať reprezentatívneho prezidenta, keď už máme ruského premiéra. Veľmi som sklamaná. A spolu so mnou aj daľší Slováci, ktorí sa chceli vrátiť na Slovensko 😔

lavender94
7. apr 2024

Systematické zanedbávanie vzdelávania si vyžiadalo svoju daň. Keby ho ľudia volíte aspoň z nejakeho relevantného dôvodu, poviem si ok, demokracia, nevadí. Ale voliť človeka čo celú kampaň viedol na štýl podvádzania a zas tej istej manipulácie pomocou strachu a lží. To vám ľudia príde v poriadku? Alebo prečo ste ho vlastne volili? Lebo co som sa tak pýtala po okoli, nič relevantne a nezaložené na lži som nepočula. Sa tu smejete z toho ako ľudia chceli odchádzať, ale oni naozaj odchádzajú. To, že vy žijete v nejakej zaseknutej sociálnej bubline ešte neznamená, že sa to nedeje. Osobne poznám desiatky ľudí čo odišli, alebo zvažovali návrat a už ho proste nezvažujú. Študenti, čo išli študovať do Čiech sa väčšinou už nevrátia. Tí, čo odišli študovať ďalej, už vôbec.

vams
7. apr 2024

@loolaa najradšej mám takých mudrlantov, ktorí odišli do zahranicia a odtiaľ nám kážu rozumy. Ste mali sr...ť na Slovensku, čo vy vlastne viete, ako tu je, keď tu nezijete.
Si pozri Korcokov prejav po voľbách - plný vyhrazok a osočovania, toto má byť prezident? Americká bábka dosadená.

loolaa
7. apr 2024

@vams Nejaká si podráždená. Na Slovensku žije celá moja rodina, takže veľmi dobre viem ako to vyzerá a sledujem dianie. Stále som Slovenka, mám právo sa vyjadriť. Čo sa týka prejavu Korčoka po voľbách, áno, nebol to prejav hodný diplomata, bohužiaľ má pravdu. Bohužiaľ pre nás všetkých.

hortenziaj
7. apr 2024

@slovenka753 vieš čo, nech si vyzeru co si zvolili, ti šikovní co nechcú túto vládu sa zariadia podľa seba, deťom dám to co ma skutočnú hodnotu, a to vzdelanie, žiadny náboženský fanatizmus, jazyk na úrovni a demokratické, progresivne zmýšľanie, lásku k prirode.