Ako sa vám páčil prejav prezidenta?
Mile damy a fanynky, ako ste sa vam pacil prihovor pana prezidenta?
@anonym_bc24ea dotklo sa ma to, ze strasne zjednodusujes. Prezidenta som volila, aj ked moj prijem ma od tvojich 800 eur velmi daleko. smerom nahor😉 svet totiz nie je taky cierno-biely, ako si ho ty predstavujes
@anonym_ffc311 dobre a podla teba to bola dobra volba, bolo to spravne rozhodnutie ? je taký prezident akého si predstavuješ ?
Nie som jeho fanúšik, no snažím sa byt objektívna, lebo mam rada Slovensko a chcem, aby tu bolo dobre. Prezident ma silu spájať, robi presný opak. Pravidelne “nasiera” oba tábory. Ak chce mať vyrovnaný prejav, nemal by kritizovať koalíciu a opozíciu, naopak, obe strany chváliť - neustále opakovať, čo urobili obe strany dobre. Tak by aj protivníci videli pozitíva.
Peter Pellegrini nedal a nedá tejto krajine nič, lebo on vlastne ani nechce.
@veklipo On hlavne nemôže-šéf Fico ho pekne drží za gule.
@anonym_autor v záujme ochrany svojho duševného zdravia som si odpustila počúvať trápnosti toho prázdneho obleku z prezidentského paláca
Nikdy nepozeram prejav ziadneho prezidenta. Prazdne kecy, nemam na to cas, ani naladu. Ked uz je nieco zaujimave, co sa dozviem dodatocne v mediach, tak si prejav potom precitam. Ale stalo sa to mozno 2x.
@anonym_ffc311 dobre a podla teba to bola dobra volba, bolo to spravne rozhodnutie ? je taký prezident akého si predstavuješ ?
@sara07 jasne, ze k teme sa nevyjadri, naco… bola by blba, keby sa jej pacilo, kam tato krajina smeruje, tak si to radsej neprizna. Len skoda, ze reaguje na moj prispevok kvoli 800€, lebo sa citi dotknuta, ze ona tolko malinko nezaraba, ale asi si nevsimla, ze vela ludi s takym prijmom tuto chamrad volilo, lebo mali slubene aj lacnejsie potraviny.. ale pri tychto konsolidaciach na obcanoch, pricom oni si vyhadzuju statisice na svoje rozmary, si o chvilu mozu akurat tak skrabkat omietku.
Prezidenta???....Vy myslite toho pana co nema ziadne kauzy ci preslapy? 😄
Mier na Ukrajine gde? Lacne potraviny gde?
@anonym_autor to vážne prišlo ti nevoľno ? Potrebuješ aj na nový rok priliat do ohňa. Apropo, prečo sa pytas, či sa páčil prejav prezidenta, keď si prepla.
@anonym_237f60 ano, naozaj mi prislo nevolno. Ta vladna sebranka mi naozaj robi zaludocne potiaze, normalne sa mi urobil blok a musela som prepnut.
Zelam Slovensku v tomto roku viac rozumu, lebo s tymito prolhanymi mafianmi sa daleko nedostaneme.
@sara07 jasne, ze k teme sa nevyjadri, naco… bola by blba, keby sa jej pacilo, kam tato krajina smeruje, tak si to radsej neprizna. Len skoda, ze reaguje na moj prispevok kvoli 800€, lebo sa citi dotknuta, ze ona tolko malinko nezaraba, ale asi si nevsimla, ze vela ludi s takym prijmom tuto chamrad volilo, lebo mali slubene aj lacnejsie potraviny.. ale pri tychto konsolidaciach na obcanoch, pricom oni si vyhadzuju statisice na svoje rozmary, si o chvilu mozu akurat tak skrabkat omietku.
@anonym_bc24ea každý volí, koho uzná za vhodné, dokážeš to pochopiť bez urážok? Na tom stojí spoločnosť, na rôznych názoroch ľudí, ktoré je treba vedieť akceptovať. Život nie je o tom, že ty chceš presadiť iba to svoje.
@anonym_bc24ea každý volí, koho uzná za vhodné, dokážeš to pochopiť bez urážok? Na tom stojí spoločnosť, na rôznych názoroch ľudí, ktoré je treba vedieť akceptovať. Život nie je o tom, že ty chceš presadiť iba to svoje.
@anonym_ffc311 👍👍👍👏👏👏
@anonym_ffc311 lenže toto nevedia voliči Ivana Nezabudnemvámto. Akceptovať výsledky volieb a voličov iného názoru. Veď to aj tu predvádzajú. Iba úbohé urážky ....
Pellegrini podpisal absolutne zbytocne 3 konsolidacne baliky a novelu trestneho zakona, prve 3 veci posluzili iba pre ukojenie financnych a luxusnych potrieb nasho hranateho boľševika a jeho nenazranej druznej mafie + vytvorenie 15 ministerstva vedeneho hlupakom, novela trestneho zakona zas riesi Gaspara a jeho mafiu ktora sa strasne boji basy, uz ani generalny prokurator sa na to nemohol pozerat a tak poslal tento zakon na Ustavny sud, keby sme prave dnes nemali Ustavny sud a generalneho prokuratora ako protitlak moci voci zločincovi Ficovi ktory plni priania mafie, svojich donorov a zabijaka Putina na počkanie, Slovensko je totalitny stat ako Bielorusko a uz by podpisalo s Ruskom ekonomicko-vojensky-politicky pakt, uz by chybalo iba zavedenie trestu smrti, ano Fico a jeho druzina chcu vystupit z EU, dokonca si myslim ze v Moskve uz podpisal pozyvaci list, verim ze by hranice Slovenska ruskej armade otvoril po pade celej Ukrajiny, je to netvor, na zapade by ho ostriekali hnojom.
@anonym_ffc311 urazala si tu jedine ty, a to hned v prvej reakcii na mna a opat, k teme si sa ani raz nevyjadrila. Taktiez aj ja vyjadrujem svoj nazor, tak ho laskavo akceptuj ako aj pises a neurazaj, ty siritelka mieru.
KEĎ, hovorím KED, bude hovoriť novoročný prejav prezident, tak si ho rada vypočujem.
Pellegrini podpisal absolutne zbytocne 3 konsolidacne baliky a novelu trestneho zakona, prve 3 veci posluzili iba pre ukojenie financnych a luxusnych potrieb nasho hranateho boľševika a jeho nenazranej druznej mafie + vytvorenie 15 ministerstva vedeneho hlupakom, novela trestneho zakona zas riesi Gaspara a jeho mafiu ktora sa strasne boji basy, uz ani generalny prokurator sa na to nemohol pozerat a tak poslal tento zakon na Ustavny sud, keby sme prave dnes nemali Ustavny sud a generalneho prokuratora ako protitlak moci voci zločincovi Ficovi ktory plni priania mafie, svojich donorov a zabijaka Putina na počkanie, Slovensko je totalitny stat ako Bielorusko a uz by podpisalo s Ruskom ekonomicko-vojensky-politicky pakt, uz by chybalo iba zavedenie trestu smrti, ano Fico a jeho druzina chcu vystupit z EU, dokonca si myslim ze v Moskve uz podpisal pozyvaci list, verim ze by hranice Slovenska ruskej armade otvoril po pade celej Ukrajiny, je to netvor, na zapade by ho ostriekali hnojom.
@wiliam3royal pekne prezentujes svoj nenavistny postoj
@anonym_ffc311 v čom je nenavist , že konsolidačne baličky nemuseli byt je pravda ... stačilo zrušit 13d , skončili by sme pri prvom... že ich podpisal je pravda ...
to čo píše čo konkretne nie je pravda že to nie je tak ?
@anonym_ffc311 kde je tam nenávisť,len zhrnul,čo podrztaška podpísal.
Sestra mu napisala? 🤔
@anonym_ffc311 kde je tam nenávisť,len zhrnul,čo podrztaška podpísal.
@tetapetra
@sara07
nenavist je v tychto slovnych spojeniach:
hranatý boľševik
nenažraná mafia
ministerstvo vedené hlupákom
zločinec Fico, ktorý plní priania mafie
Slovensko je totalitný štát
je to netvor
na západe by ho postriekali hnojom atď.
Tieto slová sú plné nenávisti.
Inak, zažila som totalitu, ak by Slovensko bol totalitný štát, toto by napísať nemohol.
@ahhola Ty k téme ako vždy...
@wiliam3royal skor ako Fico vystupi z eu, sa uhnija sama rozpadne🤣vyhlasi kalifat a zapadom vykradnuty vychod sa zachrani-mozno.
@enmery nestihka som vlozit
@tetapetra
@sara07
nenavist je v tychto slovnych spojeniach:
hranatý boľševik
nenažraná mafia
ministerstvo vedené hlupákom
zločinec Fico, ktorý plní priania mafie
Slovensko je totalitný štát
je to netvor
na západe by ho postriekali hnojom atď.
Tieto slová sú plné nenávisti.
Inak, zažila som totalitu, ak by Slovensko bol totalitný štát, toto by napísať nemohol.
@anonym_ffc311 veď všetko je to pravda. Žiadna nenávisť,krutá realita. Som rada,že si zažila totalitu,užívaj si slobodu. Inak nie si sama, takže mňa touto blbou poznámkou neohuriš
@anonym_237f60 ano, naozaj mi prislo nevolno. Ta vladna sebranka mi naozaj robi zaludocne potiaze, normalne sa mi urobil blok a musela som prepnut.
Zelam Slovensku v tomto roku viac rozumu, lebo s tymito prolhanymi mafianmi sa daleko nedostaneme.
@anonym_autor prosím vydrz nejak už ten rok. Keď začnú vládnuť progresivci, až potom bude raj na Slovensku.
@anonym_ffc311 lenže toto nevedia voliči Ivana Nezabudnemvámto. Akceptovať výsledky volieb a voličov iného názoru. Veď to aj tu predvádzajú. Iba úbohé urážky ....
@anonym_3cab74 to nezabudnemvamto nesmerovalo volicom, ale sucasnej koalicii, ze vyhrali klamstvami a spinavou kampanov. Doteraz koalicia povazuje prezidenta za prezidenta koalicie, nie nezavisleho prezidenta Slovenska.
Treba pochopit hovorene, nie reprodukovat prekrutene

@anonym_autor veľmi pekný ste sa mi páčil príhovor pána prezidenta.