icon

Ako sa vám páčil prejav prezidenta?

1. jan 2026

Mile damy a fanynky, ako ste sa vam pacil prihovor pana prezidenta?

eva8
1. jan 2026

Vsetkym prajem krasny novy rok 2026 bez nevrazivosti a uchovanim si vlastneho usuxku.
Lubme sa navzajom, otvarajme oci ❤️
Vzajomna ucta je dolezita.

anonym_1a542c
1. jan 2026

@anonym_autor Nezaujíma ma...

autor
1. jan 2026
@anonym_237f60

@anonym_autor prosím vydrz nejak už ten rok. Keď začnú vládnuť progresivci, až potom bude raj na Slovensku.

@anonym_237f60 ja by som rada, keby vladli demokrati. Ja som napriklad nikdy nevolila ps

althejka
1. jan 2026

Neviem,pozerala som prejav ceskeho prezidenta

ahhola
1. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_237f60 ja by som rada, keby vladli demokrati. Ja som napriklad nikdy nevolila ps

@anonym_autor akoze Heger, Nad, Galko⁉️dakujeme za tie dary...

autor
1. jan 2026
@ahhola

@ahhola ty toho fica milujes, co? Aj jamkateho?🤧

ahhola
1. jan 2026
@anonym_autor

@ahhola ty toho fica milujes, co? Aj jamkateho?🤧

@anonym_autor to si vyvodila z toho, ze demokradov nee? Brilantna logika a vylucovacia metoda! 😅

zmrzlinka8
1. jan 2026
@ahhola

@ahhola títo, no zbohom🤦‍♀️

enmery
1. jan 2026
@anonym_237f60

@anonym_autor prosím vydrz nejak už ten rok. Keď začnú vládnuť progresivci, až potom bude raj na Slovensku.

@anonym_237f60 Ja ti to vysvetlìm, ty máš firmu a poveríš jej riadenìm niekoho skúseného, aby prosperovala. A ten niekto ju 16rokov drancuje, si nonstop v mínuse a ťahà z Teba peniaze na jej záchranu. Všetko rozkradne.

Toto robí Fico so SK a vás trápi nejaký matovič, progresívny neviem kto. Pre mňa za mňa nech ide sedieť od matoviča cez šimečku každý, kto drancuje vlastnú krajinu. A má to tak váčšina "nás progresívcov". Butď si hlúpa, zaostalá alebo profituješ vďaka napojeniu na tohto dilentata hrabajúceho pre seba. Inak si toto vymývanie mozgov vysvetliť nevie.

negymama
1. jan 2026
@enmery

@anonym_237f60 Ja ti to vysvetlìm, ty máš firmu a poveríš jej riadenìm niekoho skúseného, aby prosperovala. A ten niekto ju 16rokov drancuje, si nonstop v mínuse a ťahà z Teba peniaze na jej záchranu. Všetko rozkradne.

Toto robí Fico so SK a vás trápi nejaký matovič, progresívny neviem kto. Pre mňa za mňa nech ide sedieť od matoviča cez šimečku každý, kto drancuje vlastnú krajinu. A má to tak váčšina "nás progresívcov". Butď si hlúpa, zaostalá alebo profituješ vďaka napojeniu na tohto dilentata hrabajúceho pre seba. Inak si toto vymývanie mozgov vysvetliť nevie.

@enmery no presne, je mi uplne jedno kto je na cele vlady ci prezident...ked si dobre robi svoju pracu, moja krajina a moja rodina prosperuje a citi sa dobre.

Ked niekto pracu pre ktoru bol zvoleny robi zle...tak dalsi prosim. Nech si to vyskusaju ini.
a nie obhajovat zlodejov a diletantov a ochrancov zlocincov acohentizmom...ze vsak aj ini by to urcite robili, vsetci kradnu atd.
OK. tak ked "vsetci" , tak dajme sancu inym, nech ukazu co vedia.
aj trener, ked nedava hrac goly, tak ho stiahne a posle z lavicky ineho.
a nech ma jamky aj jamy aj na riti, kockatu ci gulatu hlavu, ked bude robit pre obcanov , co ma, tak budem spokojna.

dobre...s vynimkov extremistov, fasistov a podobne ladenych, tycm by som vo vlade nechcela nikdy.

sara07
2. jan 2026
@anonym_ffc311

@tetapetra
@sara07
nenavist je v tychto slovnych spojeniach:

hranatý boľševik
nenažraná mafia
ministerstvo vedené hlupákom
zločinec Fico, ktorý plní priania mafie
Slovensko je totalitný štát
je to netvor
na západe by ho postriekali hnojom atď.

Tieto slová sú plné nenávisti.
Inak, zažila som totalitu, ak by Slovensko bol totalitný štát, toto by napísať nemohol.

@anonym_ffc311 spojenie nenažrana mafia - že politici momentálne spolupracuju s mafio sa vie, bolo to aj za mečiara ...
slovensko je svojim spôsobom totalitny štát nie fyzicky ale mentálne, nemáme sice ostnaty drôt zatial ale rušia su určite urady, okliesnuje sa vo velkom sloboda slova - napr to je už tu aj na koniku- demoracia, kultura ako za totoality
v niektorých ich dokonca aj predbehli v mazanosti ohladne totality . napr neprenasleduju cirkev ale ju podplacaju, zvyhodnuju, lepšie ceny za pozemky pri predaji, dotuju, odkladaju odluku od štatu aj ked vysporiadany majetok maju takže chudobu by netrela a cirkev robi vhodne kazania a pochlebuju jej - v tomto ako su fakt mazajenší klobuk dole
su tam ministry kde rozmyšlaš čim to vymyslel - taky mikroodvod pri ttp ??? nemaju dost ? chápala by som to pri ludoch sozoč čo skutočne obchadzaju odvody ale ludia na ttp si ich predsa platia - zdravotnu dvojmi a aj dane ...
ja som totalitu zažila a veru smer sa sprava horšie miestami ako komanči, predčil ich
nenazyvala by som to nenavistou, ako pekne preberaš slovnik jeho ale len negativnymi označeniami,negativnou metaforou alebo prirovnaniami a to je rozdiel
ked nie je niečo v poriadku nebudeš to predsa označovat inak
nenavist a rozdelovanie spoločnosti prave robi smer a rad tieto slova použiva proti , a určite je to jemneši slovnik ako použivali oni ked už ted sa hrame na dokonalost samu
nám zvyšuju dane, odvody,dpoh kofeicienty a neviem čo a oni si nakupuju mega drahe nove auta, lietadla luxusne vybavenia - presne papalšske maniere - niekto musi vyžit tri mesiace za sumu čo sa kupi 1 skrinka

sara07
2. jan 2026
@ahhola

@wiliam3royal skor ako Fico vystupi z eu, sa uhnija sama rozpadne🤣vyhlasi kalifat a zapadom vykradnuty vychod sa zachrani-mozno.
@enmery nestihka som vlozit

prečo vytahuješ tuto fotku, my tu nikdy nebudeme ako v londyne v ničom, nikdy sme nemali na to mat a byt ako londy alebo britania,
zbytočne sa bojíš že to tu bude také isté ..
@ahhola

anonym_237f60
2. jan 2026
@sara07

@anonym_ffc311 spojenie nenažrana mafia - že politici momentálne spolupracuju s mafio sa vie, bolo to aj za mečiara ...
slovensko je svojim spôsobom totalitny štát nie fyzicky ale mentálne, nemáme sice ostnaty drôt zatial ale rušia su určite urady, okliesnuje sa vo velkom sloboda slova - napr to je už tu aj na koniku- demoracia, kultura ako za totoality
v niektorých ich dokonca aj predbehli v mazanosti ohladne totality . napr neprenasleduju cirkev ale ju podplacaju, zvyhodnuju, lepšie ceny za pozemky pri predaji, dotuju, odkladaju odluku od štatu aj ked vysporiadany majetok maju takže chudobu by netrela a cirkev robi vhodne kazania a pochlebuju jej - v tomto ako su fakt mazajenší klobuk dole
su tam ministry kde rozmyšlaš čim to vymyslel - taky mikroodvod pri ttp ??? nemaju dost ? chápala by som to pri ludoch sozoč čo skutočne obchadzaju odvody ale ludia na ttp si ich predsa platia - zdravotnu dvojmi a aj dane ...
ja som totalitu zažila a veru smer sa sprava horšie miestami ako komanči, predčil ich
nenazyvala by som to nenavistou, ako pekne preberaš slovnik jeho ale len negativnymi označeniami,negativnou metaforou alebo prirovnaniami a to je rozdiel
nenavist a rozdelovanie spoločnosti prave robi smer a rad tieto slova použiva proti , a určite je to jemneši slovnik ako použivali oni ked už ted sa hrame na dokonalost samu
nám zvyšuju dane, odvody,dpoh kofeicienty a neviem čo a oni si nakupuju mega drahe nove auta, lietadla luxusne vybavenia - presne papalšske maniere - niekto musi vyžit tri mesiace za sumu čo sa kupi 1 skrinka

@sara07 ZENY - je mi Vas naozaj ľúto, toľko nenávisti. A ze vraj - Modry konik - priateľská komunita. Toto je osie hniezdo.

sara07
2. jan 2026
@anonym_237f60

@sara07 ZENY - je mi Vas naozaj ľúto, toľko nenávisti. A ze vraj - Modry konik - priateľská komunita. Toto je osie hniezdo.

@anonym_237f60 vysvetlovala som ti rozdiel
nenavist a načo ? k čomu mi pomôže ?
nezamienaj si kritiku za nenavist, nič iné nepoznáš len papagajovat po pam predsedovi ?
ten ked rozprava tak to z neho až srší
ja pam premiera nemusím, mám k nemu dost vyhrad keby nežil paplašskym životom a aspon trochu myslel na ludi a nežmykal by ich môj postoj by sa zmenil no komanč ale zase aspon je tu normálne
neviem zvladneš toto pochopit, ja ho osobne nemusim ale nenavistou sa nezatažujem pretože ta nič nevyrieši ..
čo mu brani mysliet a konat viac pre ludi, ake zakony tu mame pre ludi nové ??? tebe sa tu teraz žije dobre ? no mne nie ...

anonym_261112
2. jan 2026

Ja neviem ako tolkym ludom chyba taky ten zakladny instinkt na rozoznanie klamarov, Lebo tym pre mna P Pellegrini je. Pocas prezidentskej kampane klamal, financovanie jeho kampane sa ukazalo protizakonne a musel zaplatit pokutu. Takyto clovek nema v prezidentskom palaci co robit, ked vyhral podvodmi. Ale tak mozno jeho volicom to je jedno a maju rovnake moralne nastavenie.

autor
2. jan 2026

Pridavam trefny prispevok zo steny, pre tie, ktore stale velebia nasich uzasnych

anonym_ffc311
2. jan 2026
@sara07

@sara07 ja som szco, nemusíš mi vysvetľovať. A mala som roky aj súbeh tpp a szco a platila som dane aj odvody poctivo z oboch, neviem prečo tebe sa nechce, ze len z tpp stačí.
Ostatné je vec pohľadu.

anonym_ac3b31
2. jan 2026
@anonym_ffc311

@tetapetra
@sara07
nenavist je v tychto slovnych spojeniach:

hranatý boľševik
nenažraná mafia
ministerstvo vedené hlupákom
zločinec Fico, ktorý plní priania mafie
Slovensko je totalitný štát
je to netvor
na západe by ho postriekali hnojom atď.

Tieto slová sú plné nenávisti.
Inak, zažila som totalitu, ak by Slovensko bol totalitný štát, toto by napísať nemohol.

@anonym_ffc311 Hm, tá sloboda slova platí aj vo vzťahu k vyjadreniu nesúhlasného postoja k niektorým článkom Benesovych dekrétov? Ked už teda (ne)totalita..

ahhola
2. jan 2026
@sara07

prečo vytahuješ tuto fotku, my tu nikdy nebudeme ako v londyne v ničom, nikdy sme nemali na to mat a byt ako londy alebo britania,
zbytočne sa bojíš že to tu bude také isté ..
@ahhola

@sara07 to bolo na na nick▪️viliamroyal, ze smer chce podla neho vystupit z eu, tak taka ilustracka, ako sa Farageovi polepsilo po Brexite a ze sa skor rozpade cela uhnija, ako z nej smer vystupi... Obavy su inak na mieste, vsetci kolonizatori su na prahu kalifatov🥀

eva8
2. jan 2026
@ahhola

@wiliam3royal skor ako Fico vystupi z eu, sa uhnija sama rozpadne🤣vyhlasi kalifat a zapadom vykradnuty vychod sa zachrani-mozno.
@enmery nestihka som vlozit

@ahhola ako ublizuju ti na fotke tym, ze sa modlia?

ahhola
2. jan 2026
@eva8

@ahhola ako ublizuju ti na fotke tym, ze sa modlia?

@eva8 ty vidis modlenie, ja demonstraciu sily, tu su zrovna na chodniku, ale trufnu si aj zaprasit krizovatku, v Toronte, Moskve, Parizi...

Vobec mi nevadia, reich to schaffne🔥aj starmer🌠

eva8
2. jan 2026
@ahhola

@eva8 ty vidis modlenie, ja demonstraciu sily, tu su zrovna na chodniku, ale trufnu si aj zaprasit krizovatku, v Toronte, Moskve, Parizi...

Vobec mi nevadia, reich to schaffne🔥aj starmer🌠

@ahhola modlenie je demonstraciou pokory.
Su aj taki, ktori sa modlia z povinnosti. Mozno aj taki, ktori sa len ukazuju. Ti na fotke vyzerali, ze sa uprimne modlia zo zvyku, nie zo vzdoru A zdielanie tejto fotky nie je varovsnim, ale sirenim strachu, pripadne vysmievanim sa. Poznam moslimov modliacich sa 5x denne z lasky k Allahovi.

ahhola
2. jan 2026
@eva8

@ahhola modlenie je demonstraciou pokory.
Su aj taki, ktori sa modlia z povinnosti. Mozno aj taki, ktori sa len ukazuju. Ti na fotke vyzerali, ze sa uprimne modlia zo zvyku, nie zo vzdoru A zdielanie tejto fotky nie je varovsnim, ale sirenim strachu, pripadne vysmievanim sa. Poznam moslimov modliacich sa 5x denne z lasky k Allahovi.

@eva8 dobre, Lenka Kravcova. Ty mas pravdu.

anonym_9d6bdd
2. jan 2026

@anonym_autor a co sa ti konkrétne nepáčilo na prejave?

eva8
2. jan 2026
@ahhola

@eva8 dobre, Lenka Kravcova. Ty mas pravdu.

@ahhola je smutne, ze sme ju vystvali z MK. Je to fajn mamicka

sara07
2. jan 2026
@anonym_ffc311

@sara07 ja som szco, nemusíš mi vysvetľovať. A mala som roky aj súbeh tpp a szco a platila som dane aj odvody poctivo z oboch, neviem prečo tebe sa nechce, ze len z tpp stačí.
Ostatné je vec pohľadu.

@anonym_ffc311 pretože mi to vychadza na 100-300 € len mesačne, nie každy ma szoč a zaraba velké prachy ,, my sme to mali na prilepšenie , stačilo platit dane a zd. odvody
mikroodvod je obyčajné vypalne určené na zaklade bulharskej konštatnty
dane aj odvody sme platili z hrubeho zisku ... do pohody
brala by som ten mikroodvod férovo určité % z hrubej mzdy ale nie z bulharskej konštatnty lebo potrebuju konsolidovat aby následne rozhadzovali kde sa len dá
keby to aspon bolo niekde vidiet ale nebude
presne toto mi na tom vadí ... čo je na tom na nepochopenie a nie som sama

sara07
2. jan 2026
@ahhola

@sara07 to bolo na na nick▪️viliamroyal, ze smer chce podla neho vystupit z eu, tak taka ilustracka, ako sa Farageovi polepsilo po Brexite a ze sa skor rozpade cela uhnija, ako z nej smer vystupi... Obavy su inak na mieste, vsetci kolonizatori su na prahu kalifatov🥀

@ahhola ale moslimovia nebudu mat podiel na rozpade eu absolutne žiadny , dost mimo inak

ahhola
2. jan 2026

Iba na rozpade GB

tetapetra
2. jan 2026
@ahhola

Iba na rozpade GB

@ahhola ty si aj overujes tie hlúposti,či len zdielaš bezozmyslu?

Snímka obrazovky zachytáva príspevok v slovenskom online diskusnom fóre, ktorý šíri tvrdenie, že "Londýn [je] islamský kalifát" a moslimovia obkolesujú taliansku ambasádu. Toto tvrdenie je však zavádzajúce a nespája sa s hlavným cieľom zobrazeného zhromaždenia.
Protesty pred talianskym veľvyslanectvom v Londýne na Grosvenor Square sa konali pri viacerých príležitostiach, často v súvislosti s talianskou imigračnou politikou alebo zaobchádzaním s migrantmi a väzňami.
Napríklad v auguste 2023 sa tam konal protest na podporu lesbických matiek v Taliansku, ktorým vláda nariadila vymazať mená z rodných listov ich detí.
Nedávne protesty (koniec roka 2025) boli organizované Kurdmi žijúcimi v Spojenom kráľovstve, ktorí protestovali proti údajnému zlému zaobchádzaniu s mollom Krekarom v talianskom väzení.
V roku 2018 sa demonštrovalo proti "rozsudku smrti pre migrantov" a podmienkam v utečeneckých záchytných centrách.

enmery
2. jan 2026
@ahhola

Iba na rozpade GB

@ahhola Už hádam stačilo...