Budú smeráci v roku 2024 voliť Pellegriniho?
Idú volby a diskusia Korcoka a Pelleho bola zaujímavá, konečne sa aj Pelle odhodlal na nejaku diskusiu. Vidíte reálne zo svojho okolia, zeby aj smeraci už nechceli voliť Pelleho a radsej nepojdu volit? A dávam to pod svojim nickom.
@ivetulik Tak napr. moja babka dedko by ta za to opluli... Rýchle zhrnutie tých úžasných počinov ruska voči ( konkrétne) mojim príbuzným: rozputanie 2. svetovej vojny v spolupráci s Nemeckom, zkonfiskovanie statku, pozemkov ( pradedo dostal infarkt priamo na poli z toho šoku),Odrb menom menová reforma ( prišli o všetky peniaze, ktoré prapra dedo v americkej bani zarobil), dedo nemohol študovať, 68 ti evidentne nič nevraví: Ruske vojská strieľali do ČSR občanov, občanov spriatelené o štátu!!!! A to len preto ze sme chceli uvoľniť režim, nie zvrhnúť, len uvoľniť! Co na to hovoríš?
@ivetulik Na čo sa máme opýtať starých rodičov? Na to, ako Rusi spolu s Nemcami začali druhú svetovú vojnu? Ako sa slovenské dievčatá schovávali pred ruskými vojakmi? Alebo ako nám zabránili prijať peniaze na obnovu z Marshallovho plánu? Ako sme nemohli slobodne dýchať? Na to, koľko našich ľudí odvliekli do ruských gulagov? Na '68? Na to, prečo sme z krajiny, ktorá mala vyššiu životnú úroveň ako Rakúsko a Fínsko, klesli vďaka z Ruska plánovanému hospodárstvu za všetky krajiny Európy, ktoré Rusi pod vplyvom nemali?
@annm81 prepáčťe ste pod vplyvom usa propagandy pôsobiacej na slovensku posledných 30 rokov, podporovanej ešte aj poslednými dvoma prezidentami Andrej a Zuzana. prijmite to ako fakt a začnite rozmýšlať v širšom kontexte. Je mi ľúto, že to nevidíte. A presne pre toto nám nieje na slovensku pomoci. raz sa necháme zmagoriť maďarmi, potom rusmi a nakoniec američanmi. dobrú noc vám prajem
@ivetulik Starým rodičom prestrelili dom delostreleckým granátom. Potom vyrabovali stodolu a ukradli kravu, ktorá živila ich celú rodinu. Dedovi ukradli hodinky.
Niektoré Ich deti v rokoch 1969-1970 utiekli cez hranice na západ. Tie ostatné si to za nich odskákali a nedostali sa na žiadnu školu.
Koho sa mám ešte opýtať ty mudrlant?
Už mi konečne povieš čo pre nás urobili dobré za posledných 2000 rokov?
@ivetulik veľmi trefne zhrnuté
@jozko_z_lesa urážky a len samé hnusné urážky, to je hnoj teda, čo tebe vychádza z úst. ja toto už ďalej čítať nebudem a idem sa asi vyvracať
@bu1bu Rusko rozpútalo 2. sv. vojnu? to máš z akého novodobého zdroja? vy tu fakt nie ste normálni, nikto príčetný toto čítať nebude
@zmrzlinka8 Nevzdelanosť vládne svetu.. aspoň tomu konšpiračnému. Áno, Rusko si spolu s Nemeckom rozparcelovali Európu a dva týždne po Nemeckom útoku na Poľsko, zaútočili na Poľsko z opačnej strany Rusi. Pakt Ribbentrop - Molotov nepopiera žiadny seriózny historik, leda tak nevzdelaní konšpiratori.
P.S. ešte stále si nenabrala odvahu odpovedať na otázky vyššie?
@annm81 ty fakt nie si kompletná, že Rusi rozpútali 2.sv.vojnu, veľa čítaš americké dezinfoweby😀😀
jedno ti poviem, myslela som, že s takými ako ty a @jozko_z_lesa sa dá normálne slušne baviť, ale proti ľudskej blbosti sa bojovať nedá ako vidím. každý, kto má v zadku dieru si tu vypisuje po internete totálne kraviny, keď toto má byť naša budúcnosť tak zbohom Slovensko!!! na vás len takým štýlom, aký vy poznáte, len bohužiaľ, nie je mi prirodzený, keďže nie som vymletá.
úplne zbytočne sa znižovať na vašu úbohú úroveň.
@jozko_z_lesa, tvoji rodičia sa môžu skutočne hanbiť, keďže stále spomínaš a urážaš rodičov tu diskutujúcich.
@annm81 ja nie som tvoje ho.no aby som ti odpovedala na čo si ty zmyslíš. keď nechápeš, ja ťa učiť nebudem
@zmrzlinka8 Nechápem prečo útociš ,keď ťa nik neurazil,no okrem Jožka 😏 .Aká blbosť? Normálne ťa požiadala ,aby si odpovedala na otázky, ktoré ty ako oponent by si mala vyvrátiť ,či potvrdiť. Je pravda,že komunisti a nacisti už vtedy ťahali spolu chvíľu,tak ako teraz. Poľskom to začalo. To ma učila ešte pani súdruška učiteľka na základnej.
@zmrzlinka8 Prosím, môžeš študovať, čo si zanedbala. Z tých tisícok článkov si pokojne vyber neamerických autorov https://www.jstor.org/action/doBasicSearch?Quer...
Nie, nie si moje s prepáčením hovno, ale diskutuješ ako malé decko. Prídeš tu, niečo vyšplechneš a potom zbabelo utečieš pred konfrontáciou len preto, aby si o chvíľu mohla niečo prísť vyšplechnúť znova... a znova zbabelo utiecť - úplne ako decko na pieskovisku, čo chodi pravidelne iným vyplazovať jazyk, ale trúfa si len vtedy, keď je dosť ďaleko.
@annm81 si fandíš. ja pracujem aj o tomto čase, ty decko, ty mi budeš určovať, čo mám kedy robiť a ako.
Ľudia, neživte tu trollov, veď podľa niektorých tu Andrej a Zuzana zmenili za posledných 10 rokov celosvetové dejiny 🙈.

@ivetulik Zlatko ja som na rozdiel od teba a podobných v Rusku bol. A veľmi rád by som takúto životnú skúsenosť sprostredkoval tebe a tebe podobným, lebo o Rusku viete úplne... vôbec nič.
Nadýchni sa a v pokoji mi napíš čo dobré pre nás urobilo Rusko za posledných 2000 rokov. Ďakujem.