icon

Budú smeráci v roku 2024 voliť Pellegriniho?

777januska777
19. mar 2024

Idú volby a diskusia Korcoka a Pelleho bola zaujímavá, konečne sa aj Pelle odhodlal na nejaku diskusiu. Vidíte reálne zo svojho okolia, zeby aj smeraci už nechceli voliť Pelleho a radsej nepojdu volit? A dávam to pod svojim nickom.

eva8
26. mar 2024

@owecka neviem. Ale urcite neodsudzovat komunikaciu. Aj my dve komunikujeme.
Nesuhlasim, ze Blanar siel prakticky bez oznamenia. Ale uz tam bol, tak poziadat o vysvetlenie, podrobny priebeh stretnutia, nie izolaciu

zmrzlinka8
26. mar 2024

@ivana1592 keby tí novinári, ktorí študovali novinárčinu, neboli sluhami nejakej ideológie a pracovali pre štát, ktorý im platil štúdium, neskresľovali informácie, nezavádzali a nepísali podľa pokynov, keby si nezmysleli, že oni budú robiť politiku namiesto svojej povinnosti len objektívne informovať, tak by snáď mali nejaké renomé, takto ale určite nie. česť výnimkám.

carolynka
26. mar 2024

@zmrzlinka8 slusne, s respektom a toleranciou respektuj moj nazor, tak ako to vyzadujes od inych. Be the change you want to see in the world

zmrzlinka8
26. mar 2024

@carolynka urážky nerešpektujem.

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
eva8
26. mar 2024

@zmrzlinka8 novinari nesluzia ideologii. Ale o chvilu budu. Zacne to rtvs - STaR = vladna institucia, spravy vlady. Ostatne sukromne stanice nech si vysielaju co chcu. Statna bude pod ochrannymi kridlami vlady. Sprvu to presadzoval len Danko a Harabin. Proste, danovy poplatnik zaplati dane statu. Cize uz su to statne peniaze a ten s nimi moze nalozit ako chce. A ked da peniaze rtvs, tak musi sluzit vlade. Teda cisto info, ktore schvali vlada, kritika nepripustna. Hor sa k svetlejsiemu stastnemu zajtrajsku bez problemov 🙂
P.S. Dufam, ze to neprejde

carolynka
26. mar 2024

@zmrzlinka8 zaujimave, z tvojich predchadzajucich postov som vyvodila, ze od inych (hlavne liberali a demokratov) ocakavas respekt pre kazdy nazor

zmrzlinka8
26. mar 2024

@carolynka názor je názor, urážka nie je názor

zmrzlinka8
26. mar 2024

@eva8 ja si myslím, že slúžia.

carolynka
26. mar 2024

@zmrzlinka8 to je subjektivne. Co jedneho urazi, druheho sa nedotkne

zmrzlinka8
26. mar 2024

@carolynka možno niekto neodpovedá práve preto, že prišiel na to, že proti ľudskej blbosti sa bojovať nedá.
a nechce míňať energiu zbytočne 😉

eva8
26. mar 2024

@zmrzlinka8 neviem. Vsetci sme ovplyvnitelni. Mne sa zatial jednotka zdala v diskusnych relaciach objektivna.
Majitel sukromnych novin moze odmietnut clanok novinara. Ked sme odkupila penta, novinari si vytvorili vlastny platok

carolynka
26. mar 2024

@zmrzlinka8 je Pravda, co som napisala, ze ty a par dalsich odpakovane odmietate odpovedat na niektory otazky a snazite SA odputat pozornost poukazovanim na ine veci. Cize hmlite. To je z mojho pohladu fakt, nie urazka. Uraz akurat ty, ked si mi povedala, ze mam kognitivnu hmlu pred ocami. Ja Len poukazujem na to,ze uraz mna za moj nazor, a robis to iste co krituzujes na inych. To je vsetko.

carolynka
26. mar 2024

@carolynka *urazas, nie uraz

zmrzlinka8
26. mar 2024

@jozko_z_lesa ja si rada prečítam vypočujem obe strany, ale žiaľ poznám ľudí z opačného spektra, ktorí si info ani nevypočujú už len preto, že to povie niekto jemu nesympatický. to je objektivita? človek si musí nezaujato vypočuť obe strany, ako aj na súde sudca. dôraz na slovo nezaujato

zmrzlinka8
26. mar 2024

@carolynka a ty odpovedas každému na vsetko? mňa ty necvič.
tebe nevadí, keď ty urážaš, ale opačne už ti urážky vadia.

carolynka
26. mar 2024

@zmrzlinka8 mne nevadia urazky, ja poukazujem na to, ze Tu hlasis toleranciu a sama urazas a si agresivna. Ja si nnapriklad nemyslim, ze kazdy (aj pomyleny) nazor treba tolerovat.

annm81
26. mar 2024

@carolynka Najmä sme sa ešte nedozvedeli, čo pre týchto ľudí, ktorí neustále omieľajú ako vraj "mejnstrím" netoleruje ich názor, tá tolerancia a slušnosť je. Ja napr. za slušnosť v diskusii považujem nenahrádzanie argumentov osobnými invektívami. A za absolútny základ tolerancie iných názorov považujem, že si iný názor vypočujem/prečítam, vnimam ho a reagujem primárne naň. Títo tolerantní "slušňáci" považujú za tolerantnú slušnú diskusiu, že v podstate hovoria len sami so sebou, resp. povedia svoj názor a úplne ignorujú, čo hovorí oponent. Ešte tak maximálne sa zmôžu na bezobsažné ničím nepodložené tvrdenie, že oponent je zle informovaný.

zmrzlinka8
26. mar 2024

aspoň sa tu človek zasmeje😀 napríklad na
chodec15
Dnes o 05:12
@kristiii a George Soros moze aj za to, ze sa Ficovi obcas neposta... a preto siel do politiky. 🙂

@chodec15 si vtipný, aj tebe sa ráno neposta..... a preto si išiel na modrý koník? 😀😀😀

zmrzlinka8
26. mar 2024

@annm81 neviem, na čo som ti neodpovedala, ale ty si mi tiež primárne nereagovala na všetko, čo som napísala 😉

ivana1592
26. mar 2024

@miriam11 tak v prvom rade ja TV nepozerám. Čítam a počúvam rôzne debaty, rôznych ľudí. Keď počúvam Pellegriniho sama si dokážem všimnúť že jeden mesiac hovorí tak potom zas inak. Keď sa mu to hodilo bol proti Ficovi a proti vojne, dnes potrebuje Harabinovych voličov a označuje Korčoka proamerickeho. Takto si ja všímam čo kto prehlasuje a nakoľko je dôveryhodny. To sa tyka aj novinárov. Takže tak. Infovojnu ja čítať nebudem už len pri otvorení vidno čo to je za hnoj. Titulky veľká senzácia len postrašiť voličov. Všetkým možným. Hrozný slovník na úrovni prepadnutého na základnej. Taktiež verím odbornikom a študovaným. Rozumieť sa do tematiky to proste musíš študovať. Pri covide som verila lekárom, atď

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka8
26. mar 2024

@annm81 úplne akoby si hovorila o @jozko_z_lesa a ďalších tu z tvojho tábora, ktorí argumenty vôbec nenahrádzajú osobnými invektívami,len tu opľúvajú už aj rodičov diskutujúcich.
sám teraz píše, že reagujem agresívne ako on😀
nie, nechám si srať na hlavu

ivana1592
26. mar 2024

@zmrzlinka8 ja dôverujem novinárom áno. Nemáš proti nim nijaký dôkaz. na celom svete funguje spravodajstvo, ktoré nemôže vypustiť do sveta klamstvo. Narozdiel od konšpirácií.

zmrzlinka8
26. mar 2024

@ivana1592 tak to sa veľmi mýliš , ale nebudem ti písať osobné skúsenosti

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
ivana1592
26. mar 2024

@zmrzlinka8 nechcela by som žiť s tvojou predstavou sveta, že vzdelaní študovaní ľudia sú pod vplyvom niekoho a nemôžu napísať pravdivý článok a že to čo píšu sú klamstvá. Načo by to robili preboha. Vlastne tvoj názor je že novinári, redaktori, lekári, PS, prezidentka.... sú manipulovaní a neslobodní. Chvalabohu že ja to vidím inak a mám o tomto svete lepšiu mienku.

ivana1592
26. mar 2024

@zmrzlinka8 o tom sú konšpirácie. V NIČOM neveria svetu a odbornej verejnosti. Všetko je podľa nich naopak. Všetko otočia bez ohľadu na to že to tvrdia odborníci a fakty. Veď oni popreli aj to že je zem guľatá. A už toto keď je niekto schopný uveriť, tak neviem čím rozmýšľa. A takéto stránky vy čítate a na tých stránkach reklamy ako si zväčšiť penis s prepáčením a použiť savo na rakovinu.

zmrzlinka8
26. mar 2024

@ivana1592 trosku pletieš piate cez deviate. napríklad lekárom verím, tých z tvojho zoznamu vyberám 😉 novinárom určite nie, túto nedôveru si nesiem ešte z totality (tiež boli vyštudovaní) a teraz to je s ich objektivitou ešte horšie. papier aj internet veľa znesie.. VŠ a dokonca nie len 2. stupňa mám aj ja, takže týmto ma neohúria. novinárske praktiky dôverne poznám a nedám ruku do ohňa za ich pravdu (nie praudu). odbornú verejnosť do toho nepleť. a stránky o save ja nečítam, nehádž všetkých tvojich oponentov do jedného vreca, to si príliš zjednodušuješ.

ivana1592
26. mar 2024

@zmrzlinka8 ale lekári tvrdili že Covid. A vtedy ste im neverili nie? Takže ste spochybnili aj ich vyjadrenia.