Budú smeráci v roku 2024 voliť Pellegriniho?
Idú volby a diskusia Korcoka a Pelleho bola zaujímavá, konečne sa aj Pelle odhodlal na nejaku diskusiu. Vidíte reálne zo svojho okolia, zeby aj smeraci už nechceli voliť Pelleho a radsej nepojdu volit? A dávam to pod svojim nickom.
@miriam11 akí vojaci NATO na Ukrajine? Myslíte francúzski? Dezinformácia a hoax: Rusko má údajne informácie, že Francúzsko sa pripravuje na vyslanie 2000-člennného vojenského kontingentu na Ukrajinu. Francúzska diplomacia však toto tvrdenie odmietla ako dezinformáciu - zdroj aktuality.sk. Hm, vy uvažujte potom teda.
@sandra19860 a druhé kolo?
@ivana1592 : Ak by to bolo medzi nimi dvoma, tak nie.
@miriam11 napíšem toto: Fico trepe že je proti vojne a je za mier. To sme všetci, na tom sa zhodneme. A Fico chce, aby sa Ukrajina vzdala Rusku a nechala sa Ruskom okupovať. Viete čo znamená okupovať? Viete si predstaviť, že by vo vašom meste boli okupanti Rusi a mali právo na vás a vaše deti mieriť zbraňami? Sme susedia Ukrajiny a zajtra sa môžeme ocitnúť na ich mieste. Ak Rusko vyhrá. Sme na rade. Nebojíte sa? Podporujete Smer, ktorý nás približuje názormi k vojne. Rusko napadlo Ukrajinu. S tým súhlasíte alebo si myslíte že čo robia na Ukrajine?
Pozerali ste RTVS debatu? To je tam taká vzorka Slovenska. Je mi na zvracanie. Čo tam jeden hovoril, že treba zavolať na SR Putina, Zelenskeho. A do dvoch dní vyjedná s nimi mier.
@zuzanazu85 🙈 ešte ze sa nepýtam anonymne však?
@miriam11 zásadne proti vojne a potom pošlem zbrane na ukrajinu 🙈 ci už pri nom táto logika neplatí? Inak ale ani Ukrajinci nechceli vojnu a majú vojnu. Ked vojnu nechceš, máš robit všetko preto aby si podporil človeka co vojnu môže zastaviť v zárodku aby nás nezasiahla, inak nás zasiahne ako 2. Svetová vojna. Tam tiež vojnu nechceli a alibisticky sledovali co sa stane a nakoniec vojnu mali.
A keď sme uz pritom nás nezabije vojna, to sa neboj nám Fico úplne rozkradne zdravotníctvo a keď prídeš k doktorovi a nebudeš mať na to aby si zaplatila umries. Potom keď sa ti to stane spomeň si, koho si volila.
@miriam11 lenže na Slovensku sme sa dostali do situácie že Fico ide ovládnuť všetko. A ak dostane aj prezidentskú pozíciu (Pellegrini bude všetko podpisovať a pracovať pre neho) tak to ovplyvní Slovensko nechcem si predstaviť. :(. Pellegrini v prieskumoch vyhráva. No tak logicky ten, čo nepôjde v druhom kole voliť, automaticky podporí Pellegriniho.
@miriam11 tak mi je to jasné. Toto je konšpiračná stránka a úplný hoax. Och. Tak preto nejdete podporit demokraciu vo voľbách. Prosím kriticky myslíte pri takýchto článkoch. Hľadajte zdroj. Kto to povedal kto to overil a ako. Však to je výmysel a preto že u nás je sloboda vďaka našej demokracii tak takéto články nemáme právo nahlásiť ani zrušiť tieto stránky. Ale sú totalnou propagandou za RUSKO proti Ukrajine.
Vyhľadala som si pod článkom meno autora. Bože veď to je nejaký Rus. Pozrite si. Prosím komu veríte. Takto vás ovládajú. Máte šancu zmeniť názor keď prestanete čítať výmysly.
@miriam11
https://konspiratori.sk/stranka/720
Web cz24.news je znáška anonymných prvotriednych sračiek.
@miriam11 ja len že k zdrojom a redaktorom na cz24 by som si pozrela dokument o hoaxoch ako články na cz24 fungujú. Sám pán majiteľ sa už pred pár rokmi priznal, že je mu jedno aké články vyjdu na tom webe, hlavne že zarábajú 🤷♀️ takže toľko k overitelnosti zdroja. A ako samotný zdroj článku je pisaný nejaký ruský web... 🤷♀️
Ďalšia vec je, že jediný kto môže našich vojakov poslať na Ukrajinu je vláda s povolením/súhlasom parlamentu.- optvrdilo to aj samotné ministerstvo vnútra - respektíve si stačí prečítať ústavu a kompetencie prezidenta. A Viete, kto tvorí vládu a kto má väčšinu v parlamente?....Takže to je ako keby že ja hovorím, že som proti tomu, aby som dávala svoje dieťa do štátnej škôlky... A jediný kto o tom môže rozhodnúť som ja 🤷♀️🙈
@miriam11 málokedy s tebou súhlasím ale teraz máš pravdu.
@miriam11 aké bludy od PS. Rusko samo potvrdilo že by rado malo naspäť Sovietsky zväz. Nepovažuje nás za suverénnu krajinu. Však v 68 nás už okupovali. Vy si myslíte že nás rešpektuje Rusko alebo čo? Týmito dezinformáciami nám chce sprotiviť západ a darí sa mu to keď takí ako vy im čítate ich stránky čo oni píšu. Čo by dala Ukrajina za to keby bola v NATO ako my.

Ja voliť pôjdem , ale Korčoka a Pelleho nie.