icon

Budú smeráci v roku 2024 voliť Pellegriniho?

777januska777
19. mar 2024

Idú volby a diskusia Korcoka a Pelleho bola zaujímavá, konečne sa aj Pelle odhodlal na nejaku diskusiu. Vidíte reálne zo svojho okolia, zeby aj smeraci už nechceli voliť Pelleho a radsej nepojdu volit? A dávam to pod svojim nickom.

ivana1592
21. mar 2024

@ibatanecnica no našli ste sa tu dve čo čítate konšpirácie. Prosím kriticky čítajte a overujte komu veríte

777januska777
autor
21. mar 2024

@miriam11 inak a na ten odkaz, nasi pedofili u nás sa preco neriešia? Kauza čistý deň a iné reedukacne centra? Ak chceš poukazovať na nejaké pedofilne praktiky bez dôkazov, možno by si mala začať u nás. Tých pedofilov je bo vládnej koalícii teraz dostatočne.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
ibatanecnica
21. mar 2024

@ivana1592 och, ďalšia, čo vie všetko. Ak potrebuješ vrtať, nájdi si niekoho iného. Ja som odpovedala niekomu inému nie tebe

777januska777
autor
21. mar 2024

@miriam11 vidíš oni mali banderu my Tisa. Ci počkať Slováci vravia, že to tak nebolo, ze je to vymyslele. Tak keď my máme v našej histórii, takúto osobnosť na ktorej sa nevieme zhodnúť ako si dovolíme komentovať nejakú inú osobnosť inej krajiny a ešte to pokladáme za fakt?
Btw. Cina sa nestojí fakt s nikým. Pozri ty veríš, ze svet funguje na nejakej cti a spoločných hodnotách? Neblázni prosím ta. Číne je úplne jedno co s Ruskom bude, ona čaká ako to dopadne a garantujem ti, ze bude prvá, ktorá si odkroji časť ruska. Svet nefunguje ako v rozprávke, akože boj dobra a zla, svet a vojny sa vedú na finančnom a informačnom trhu. Rusko vďaka vojne na Ukrajine ukázalo, že nie je schopné modernej vojny, ale sa posunulo do minulého storočia kde sa vojny viedli zbraňami.

777januska777
autor
21. mar 2024

@ibatanecnica vieš čo je problém konspiracnych webov? Ze su to ako rozpravky pre deti, v ich ponimani existuje len dobro a zlo. Vidia svet veľmi ale veľmi naivne. A z nejakého dôvodu si vybrali ako zlo Ameriku a rusko ako protipól, teda dobro. Neexistuje tam nič iné. A všetko aj zle co rusko spraví bude kvôli tomu, ze chce dobre v konecnom dosledku a co urobi Amerika aj dobre bude kvôli nejakej vypocitavosti. Realita je ale taka, ze nič nie je úplne dobre a úplne zle, svet sa riadi na základe vlastných pravidiel a každý človek vo svete na základe vlastných a nie fakt nik nemá nejakú potrebu zachrániť svet (ešte tak možno nejaké deti) a akože bojovať za nejaké správne hodnoty.
Takže áno konšpiračné weby sú čisto rozpravky a kým si naivná a veríš, ze svet funguje tak ako sa píše na týchto weboch, tak je jasné, že im budeš veriť, ale v konečnom dôsledku je to problém len pre teba, lebo realita ta prekvapí každý deň, keď zistíš, že ľudia fakt nie sú takí akých si si vysnivala.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
777januska777
autor
21. mar 2024

@chodec15 je mi jasne, ze autori nie sú naivní, ale čisto tie ich veci co píšu sú úplne naivne, také útočenie na deti v našom vnútri. Ked sme sa hrali na bojovníkov co zachránili svet. Realita takýchto ľudí čo tomu veria musí inak veľmi plieskat.

ivana1592
21. mar 2024

@miriam11 z Ruska nepoznám. Tí ľudia sú roky ovplyvňovaní extrémnou propagandou takže čo také vám môžu povedať keby ich aj stretnete. Zas len propagandu. A z Ukrajiny je tu strašne veľa ľudí. A áno v ich krajine sa bojuje a preto prišli. Utiekli pred vojnou, mnoho chlapov ostalo bojovať. Máme aj na dedine ukrajinské rodiny ktorým tu susedia prenajímajú bývanie.

vieronika14
21. mar 2024

@tamtumdo presne ako ja mam podobny nazor
Co ten Kubis?

michaela412
21. mar 2024

Ministerka Šimkovičová: Šokovaným novinárom vzápätí vysvetlila, ako veľmi jasno budeme mať. V prvej fáze prevratného projektu majú byť všetky mestské, internetové i súkromné televízie zoštátnené, združené pod hlavičkou SS RTV a riadené centrálnou audiovizuálnou radou jej ministerstva. „Diváci, samozrejme, o relácie, ktoré ich majú čím obohatiť, neprídu, zostanú rozprávky, prírodopisné filmy, seriály i kvízy. Z programových štruktúr škrtneme len položky, ktoré ľudí rozrušovali, vyvolávali zmätok alebo šírili nenávisť a dezinformácie. Čo ,oni‘ nazývali správy, komentáre či politické diskusie. Hlavné a jediné televízne noviny sa presunú na spravodajský kanál RTV-3 (bývalá TA3), na ostatných budú v obvyklom čase striedavo vystupovať členovia vlády, aby na dennej báze informovali, ako tvrdo pre našich občanov pracujeme. Všetko sa tak zjednoduší a národ bude konečne pokojnejší, mravnejší a stabilnejší.“

Zároveň prítomné médiá uistila, že pilotnou fázou sa projekt nekončí. Po vyhodnotení jeho efektivity má prísť rovnaké zlúčenie aj v prípade súkromných rádií, novín či časopisov. V sále pochopiteľne vypukla búrka a vlna odporu sa pretavila do zásadnej otázky: „Ako bude pri tomto type totalitného riadenia zaručená sloboda a objektivita mienkotvorných médií?“ Na to sa Martina Šimkovičová len chápavo pousmiala a tlačový brífing uzavrela slovami: „Odteraz budeme verejnú mienku tvoriť výhradne my. Zvykajte si.“

annm81
21. mar 2024

@miriam11 V tvojom prípade je veľmi odvážne vyzývať niekoho, aby nepísal bludy a bol realistický, nemyslíš? Či skôr mám použiť slovo tragikomické?

eva233
21. mar 2024

@michaela412 ešte, že pani ministerka býva v Rakúsku a jej dcéra chodí do rakúskej školy a tak nám môže podávať v televízii tie nerušivé a mravné správy zo Západu 🤣😭🤦‍♀️

chodec15
Odpoveď bola odstránená
kofa77
21. mar 2024

@michaela412 to je nejake sci fi, ci to fakt hovorila? a ak ano, kde?
ved to je strasidelne😲

annm81
21. mar 2024

@kofa77 https://plus7dni.pluska.sk/nasa-fikcia/bude-tu-...

Samozrejme, že je to blbosť...
...zatiaľ.

kofa77
21. mar 2024

no, uz som nasla, fikcia, az mi zabehlo

kofa77
21. mar 2024

toto mi nerobte😀
ale zas, dnes fikcia, zajtra realita

michaela412
21. mar 2024

@kofa77 no dúfam, že sa to nestane, ale nechápem prečo toto niekto napíše. Potom sú ľudia zmätení a nevedia čo je naozaj a čo nie. Si to prečíta Šimkovičová a už má návod na blbosť 😉

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
eva8
21. mar 2024

@miriam11 poznas miekoho z Ruska?

kristiii
21. mar 2024

@miriam11 tak napríklad ja poznám viacerých Ukrajincov, niektorych dosť blízko, s tým, že oni sa navzájom nepoznajú a všetci do jedného majú rovnaký názor - opačný než ty 🤔

miriam11
Odpoveď bola odstránená
eva8
21. mar 2024

@miriam11 a co vravi o celej situacii ten Rus? Kedy odisiel z Rudka? Alebo stale zije v Rusku?

fido69
21. mar 2024

Pred tým než začnete komponovať ódy na Rusko a Putina ako to urobil Ján Mazák tak sa len na chvíľku zamyslite a položte si pár otázok:

Mečiar, Slota, Danko, Harabín, Fico, Pellegríny, Kotleba, Škrabák, Šimkovičová, Švec a ostatní z "národných síl"
- kto z týchto pánov a dám ovláda ruštinu aspoň na komunikatívnej úrovni?
- kto z týchto pánov a dám chodí na dovolenku do Ruska?
(skúste si vygoogliť kam skutočne chodia)
- koho deti z týchto pánov a dám chodia na strednú alebo vysokú školu v Rusku?
(skúste si vygoogliť kam skutočne chodia)

- aký priemyselný ruský výrobok poznáte? (nie nemyslím ropu a plyn, to sú suroviny a nie výrobky)
- aký spotrebný ruský výrobok alebo akú ruskú potravinu poznáte z našich obchodov?
- čo vlastne o Rusku viete?
- prečo sa niektorí zastávate štátu a režimu, o ktorom vlastne nič neviete?
- bonusová otázka - odkedy tečie v hlavnom meste Ruska v Moskve teplá voda?
(to nemyslím ako žart)

paradajkova
21. mar 2024

@miriam11 presne ako pise @kristiii, aj moj muz ma kolegov co robia remote z Ukrajiny. Vsetci dakuju za vojensku podporu. Celkovo SR u nich mala dobre meno vdaka vojenskej a humanitarnej pomoci. My s muzom posielame aj z nasho rodinneho rozpoctu pravidelne na zbrane ukrajincom.

levandul_ka
21. mar 2024

@777januska777 tak ja som si nic take nevsimla, co sa pytas ze smeraci by nevolili Pelleho,

Dokonca ak moj zvoleny kandidat neprejde do druheho kola, aj ja aj cela moja rodina budeme radsej volit Pelleho a to teda smeraci ani niesme :D

carolynka
21. mar 2024

@fido69 Putin sa jednoducho na stare kolena zblaznil, a Fico a spol tiez. Ked cely zivot niekto venuje kradnutiu a klamaniu, toto je vysledok. Vyrastu z nich taketo destruktivne monstra. Keby aspon svoju charizmu a dar reci venovali pozitivnym konstruktivnym ucelom... co Si takyto ludia na smrtelnej posteli povedia? Co dobre, laskave, orientovane na ludi za sebou nechaju?
Ach jaj... Tolko moci a ziadny sucit, empatia, mudrost.

777januska777
autor
21. mar 2024

@levandul_ka au 😀 a vieš mi udať dôvod prečo? Čím je pelle taky kvalitny kandidát?

eva8
21. mar 2024

@kofa77 vsak Harabin otvorene povedal, ze statna televizia ma sluzit vlade. Presne ako sa to pise v tej fikcii. Statna televizia ma byt vladna televizia 😔
@annm81
@michaela412