Budú smeráci v roku 2024 voliť Pellegriniho?
Idú volby a diskusia Korcoka a Pelleho bola zaujímavá, konečne sa aj Pelle odhodlal na nejaku diskusiu. Vidíte reálne zo svojho okolia, zeby aj smeraci už nechceli voliť Pelleho a radsej nepojdu volit? A dávam to pod svojim nickom.
@777januska777 ja neviem ale u nás v okolí každý bude voliť Pelleho aj keď Fica nemajú radi
@ika11123 pri otázke preco povedia co?
@777januska777 nikdy som sa to nepýtala prečo sa takto rozhodli
@chodec15 neurážala by som ľudí s iným politickým názorom, už to svedčí o tvojej mentálnej kapacite a "úrovni".
@jozko_z_lesa detto
@jozko_z_lesa ja s tebou suhlasim, ale precitaj si rozhovor na dennikn s Vaseckom-taketo nadavanie vedie k dehumanizacii, na oboch stranach a dehumanizacia je len krocik k nepokojom az obcianskej vojne😕. Naozaj by mali vazit slova, aj ked ja ta chapem.
@jozko_z_lesa mne?myslel si celemu narodu...🙂a aj teraz aj potom by to urcite pomohlo
@silvena kladiem sú otázku, kam speje táto spoločnosť, takto uvažuje demokraticky zmýšľajúci clovek? tolerancia voči iným politickým názorom neexistuje? len môj názor je správny, a všetci, ktorí zmyslaju inak, sú hlúpi? nespejeme k diktatúre a neakceptovaniu inych názorov?
@zmrzlinka8 prepáč, ale volič Harabina, či Kotlebu nemôže byť normálny...
@andreakotesova tiež vravím 😉
@zmrzlinka8 Problém je, že veľká časť ľudí si začala zamieňať názor za fakty a začala považovať argumentáciu podporenú faktami za nerešpektovanie názoru.
Pelle🤞🏻✔️
@andreakotesova možno, ale je taky istý občan ako aj ty a má právo vyjadriť svoj politický názor, aj keď sa tebe nepáči. samozrejme ak je to už trestné (náckovia) tak to neplatí. ale nie nadávať ľuďom, že sú hlúpi, len preto, že zmýšľajú inak ako ja a oslovuje ich iná časť politického spektra !!! za tým si stojím.
@chodec15 V Ústave sa ale píše:
Za prezidenta je zvolený kandidát, ktorý získa nadpolovičnú väčšinu platných hlasov oprávnených voličov.
....
V druhom kole volieb je za prezidenta zvolený ten kandidát, ktorý získal najväčší počet platných hlasov zúčastnených voličov.
Tak hádam len, že Ústavný súd sa tým ešte nezaoberal, lebo nedošlo k takej situácii, kedy by sa dal uplatniť nejednoznačný výklad?
Pri týchto voľbách som si uvedomila jednu zásadnú vec. V spoločnosti nám chýba TOLERANCIA INÉHO NÁZORU a to považujem za nebezpečný vývoj. Všímam si to teraz hlavne medzi mladými. Mnohí si myslia, že ich názor je jediný správny a ostatní sú hlúpi. Ale každého môže oslovovať iná časť politického spektra a má na to právo, nemôžeme ho za to odsudzovať. Zažila som totalitu, diktatúru jednej strany a potláčanie, trestanie iného politického názoru. Za mňa toto nikdy viac. Demokracia a tolerancia diverzity názorov v politike by mala byť svätá. Inak to v spoločnosti nikdy nebude dobré. Mám pocit, ze sa história bude musieť opakovať, keďže mladí, ktorí nezažili totalitu, majú patent na rozum. Názor, že zavrime dnes dedkov a babky doma, nech nevolia, lebo sú dementní, ma desí. Kto toto vypustí z úst, nepochopil nič o demokracii a táto spoločnosť má pred sebou ešte veľmi dlhú cestu.

@levandul_ka no moc do smiechu to nie je ale voľte si čo chcete. Raz sa vám možno otvoria oči.