icon

Čo bude teraz robiť Korčok?

7. apr 2024

Čo teraz bude robiť? uvidíme ho v tv? založí stranu, bude kandidovať opeť na prezidenta? ale už má 60 rokov, nepôjde už do dôchodku?

Strana
z5
huginko
8. apr 2024

@rusalinka nie, nemyslela... Ty musíš byť iný fanúšik. No nič, mame iné priority... Prosim, už nereaguj..akosi ma to nebavi tak ako teba

rusalinka
8. apr 2024

@huginko pekný deň 🙂

apolka77
8. apr 2024

@rusalinka ten Fico to je samotný diabol a to myslím úplne vážne ...

cafelatte
8. apr 2024

Vystrnadí monciciho a bude lídrom PS.

terezia323
9. apr 2024

@cafelatte ten “moncici” ma ukončený Oxford a ty? Či len urážať vieš?

eva8
9. apr 2024

@terezia323 presne, Simecka ma prehlad, hovori k veci a vie, co hovori.
@cafelatte

tomasisa
9. apr 2024

@cafelatte radsej nie, nech ide do sukromneho sektora...on za prachy bude cokolvek...moncici sa este zide...
a ja inak sa na to divam tak ze ,ak ma niekto oxford tak to este nemusi nic znamenat, lebo su ludia co maju sorbon a....ani netusia kde je sever...

cafelatte
Autor odpoveď zmazal
lubinopiecka
9. apr 2024
terezia323
9. apr 2024

@cafelatte škoda slov. Vy by ste spochybnili aj zlatu medailu z olympiády

jednoduchomaria89
10. apr 2024

Predstav si , že si slušný , vzdelaný človek , bol si v diplomacii , máš skúsenosti a rozhodneš sa povýšiť svoju kariéru na prezidenta , prečo nie ?! Začneš slušnú a transparentnú kampan !! - nepočula som jedno slovo , žeby poukazoval na korupčné kauzy , sex.orientaciu , vraždu novinára , nevyjasnené majetkové pomery protikandidáta . Prvé kolo vyhrajes , mafii stiahne rit - do pár dni bola krajina ovešaná billboardami o vyslaní vojakov , porozdavane peniaze vojakom/policajtom , do maďarských západných regionov sa z ničoho nič naliali milióny (nie niekde do Sniny , alebo Michaloviec ) , kamosi tvojho protikandidáta - dolinkova , Tomáš , sutaj , sakova , rasi netrepu nič iné v TV a na soc médiách ako , že budeš prezident vojny a že si vojnový stvac (nič iné na teba nemajú ) a ty im potom odkážes , úplne legitímne , že im to nezabudnes . Kto je tu akože tá svina ?

sevrin
10. apr 2024

https://www.facebook.com/share/r/RCJJNTRNmHDUeK8k/
Prečítajte si reakcie pod videom. Niekto tu vypisoval ako sa vyjadrujú voliči Korčoka, pod daným videom môžete vidieť čo za suterén sú voliči fica, harabina, chmelára a im podobnej "elity".

Strana
z5