Čo bude teraz robiť Korčok?
Čo teraz bude robiť? uvidíme ho v tv? založí stranu, bude kandidovať opeť na prezidenta? ale už má 60 rokov, nepôjde už do dôchodku?
Vystrnadí monciciho a bude lídrom PS.
@cafelatte ten “moncici” ma ukončený Oxford a ty? Či len urážať vieš?
@terezia323 presne, Simecka ma prehlad, hovori k veci a vie, co hovori.
@cafelatte
@cafelatte škoda slov. Vy by ste spochybnili aj zlatu medailu z olympiády
Predstav si , že si slušný , vzdelaný človek , bol si v diplomacii , máš skúsenosti a rozhodneš sa povýšiť svoju kariéru na prezidenta , prečo nie ?! Začneš slušnú a transparentnú kampan !! - nepočula som jedno slovo , žeby poukazoval na korupčné kauzy , sex.orientaciu , vraždu novinára , nevyjasnené majetkové pomery protikandidáta . Prvé kolo vyhrajes , mafii stiahne rit - do pár dni bola krajina ovešaná billboardami o vyslaní vojakov , porozdavane peniaze vojakom/policajtom , do maďarských západných regionov sa z ničoho nič naliali milióny (nie niekde do Sniny , alebo Michaloviec ) , kamosi tvojho protikandidáta - dolinkova , Tomáš , sutaj , sakova , rasi netrepu nič iné v TV a na soc médiách ako , že budeš prezident vojny a že si vojnový stvac (nič iné na teba nemajú ) a ty im potom odkážes , úplne legitímne , že im to nezabudnes . Kto je tu akože tá svina ?
https://www.facebook.com/share/r/RCJJNTRNmHDUeK8k/
Prečítajte si reakcie pod videom. Niekto tu vypisoval ako sa vyjadrujú voliči Korčoka, pod daným videom môžete vidieť čo za suterén sú voliči fica, harabina, chmelára a im podobnej "elity".

@rusalinka nie, nemyslela... Ty musíš byť iný fanúšik. No nič, mame iné priority... Prosim, už nereaguj..akosi ma to nebavi tak ako teba