icon

Voľby v Prešove: Koho budete voliť za primátora?

23. sep 2026

Koho budete kandidovat a preco na primatora 26?

anonym_a15315
•
23. sep 2026

Oľhu jednoznačne. Pod jeho vedením mesto konečne ožilo. Toľko akcii, čo sa robí po meste za jeho úradu sa nerobilo snáď ani za 10 rokov.

anonym_8a05f8
•
23. sep 2026

Ja budem Estocaka. Je najmladsi z nich, bystry, pruzny, je o nom pocut, za Sekcovcanov stale bojuje. Orientuje sa v zakonoch, je pravnik. Povodne som chcela Benesa, ale ked kandiduje Martin, budem radsej jeho. Ostatni mi vadia. Hagyari mi pripada, ako Fico, stale nema dost. Vadi mi ta sklenena budova. Ohla, Mochnacky ani nepisem. Jedinu damu registrujem len tak, ze uz je 16 rokov poslankyna, ale netusim, o co sa samostatne za tie roky pricinila. Za mna tito dvaja, ale uz som sa rozhodla pra ME.

anonym_8a05f8
•
23. sep 2026
@anonym_a15315

Oľhu jednoznačne. Pod jeho vedením mesto konečne ožilo. Toľko akcii, čo sa robí po meste za jeho úradu sa nerobilo snáď ani za 10 rokov.

@anonym_a15315 myslis tie ozite tuje, ktorymi sa zelenala pesia zona a ktore dal konecne v lete vyklcovat ( lebo ved idu volby) a v auguste zacal s vysadbou kvetov? Dufam, ze do decembra rozkvitnu 🤣🤣🤣. A akcie nerobi on, ale mlada, pruzna a sikovna riaditelka PKO p. Rusinakova.

anonym_a15315
•
23. sep 2026
@anonym_8a05f8

@anonym_a15315 myslis tie ozite tuje, ktorymi sa zelenala pesia zona a ktore dal konecne v lete vyklcovat ( lebo ved idu volby) a v auguste zacal s vysadbou kvetov? Dufam, ze do decembra rozkvitnu 🤣🤣🤣. A akcie nerobi on, ale mlada, pruzna a sikovna riaditelka PKO p. Rusinakova.

@anonym_8a05f8 ak hovoríš o zeleni, tak mesto malo v lete náhodou krásne kvety. A tuším aj park A. Dubčeka sa otvoril počas jeho vedenia. Každopádne, "ožitím" som myslela mestský život, podujatia a pod. V centre sa pravidelne čosi deje, bývame neďaleko, tak trošku to sledujeme. Cením aj údržbu pamiatok (napr. vyčistené sochy v parkoch). Ale áno, tie veľké opravy ciest tiež pripisujem predvolebnému obdobiu.

anonym_a15315
•
23. sep 2026
@anonym_8a05f8

@anonym_8a05f8 áno, PKO má tiež pekné akcie. Každopádne, netreba nasilu brať kredit Oľhovi. Veď sa všetci snažíme o jeden spoločný cieľ... či?

anonym_a15315
•
23. sep 2026

Chystá rekonštrukciu tej ulice nad hlavnou, tuším ju chcú spraviť na štýl Jarkovej. Ak by sa to podarilo, bolo by to super. Uvidíme no.

anonym_3fb9f4
•
23. sep 2026

To co je za otázka? Koho budete kandidovať????

anonym_be2b82
•
23. sep 2026

Som viac zvedava na zupana psk.

ivka225
•
23. sep 2026
@anonym_3fb9f4

To co je za otázka? Koho budete kandidovať????

@anonym_3fb9f4 Tiež mi to nedáva zmysel. Nie je možné kandidovať niekoho proti jeho vôli.

anonym_3fb9f4
•
23. sep 2026
@ivka225

@anonym_3fb9f4 Tiež mi to nedáva zmysel. Nie je možné kandidovať niekoho proti jeho vôli.

@ivka225 kandidovať moze niekto, otázka mala znieť, ako v nadpise, koho budete voliť.

anonym_8a05f8
•
24. sep 2026
@anonym_a15315

@anonym_8a05f8 áno, PKO má tiež pekné akcie. Každopádne, netreba nasilu brať kredit Oľhovi. Veď sa všetci snažíme o jeden spoločný cieľ... či?

@anonym_a15315 Olha si kredid zobral sam, ked si po zvoleni ako prve zvysil plat. Asi ti to uslo 😉