icon

Čo hovoríte na výsledky volieb?

1. okt 2023

Vysledky volieb ma prekvapili,ale myslim,ze k tomu neprispela velka chut volit Fica,ale skor nechut voci PS. Co si myslite?

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
terezka1947
1. okt 2023

Mňa by zaujímalo,či napr.Kuffa bude súhlasiť byť v koalícii so Smerom🤔
A či KDH nezradí voličov napr.

portret7
1. okt 2023

@januska12323 myslis tu upratovacku, casnicku a pod. ( nedehostinujem ziadne pivolanie), ktori sa nevedeli uzivit na SVK? Podla coho hodnotis, ze najrozhladenejsi ludia su v zahranici? Prepac, bola som aj v zahranici, ale za vela Slovakov som sa musela hanbit. Ci mas nejaku statistku, ktora hovori o tom, ze zo zahranicia volili najrozhladenejsi ludia? Takyto blud som dlho necitala🙈

luccija
1. okt 2023

@mateson Simeckovi dali hlasy ľudia zo zahraničia, lebo nie sú zadubeni a vidia, že sa dá žiť aj inak.Tieto voľby mi prídu ako, keď je žena týraná a nevie odísť od svojho tyrana.Stockholmsky syndrom

owecka
1. okt 2023

@miriz sme dve s podobnym myslenim. Plakala som pro pohlade na dceru, ze medzi akymi ludmi zijeme. Este rok, dokoncit skolu a odchod do zahranicia. Ako lekarka sa hadam v zahranici uplatnim. Moji rodicia budu u nas vitani kedykolvek.

miriz
1. okt 2023

@owecka my sme žili v zahraničí, vrátili sme sa, manžel chcel ostať a teraz čím ďalej viac zvažuje opäť odchod. A ja bohužiaľ strácam argumenty, prečo tu zostávať 😢

terezka1947
1. okt 2023

@owecka kto to tu zmení,ked všetci odídeme?

patta89
1. okt 2023

Normalne to je este lepsie citat tieto prisevky, ako kukat nejaku komediu v telke (aj pukance som si k tomu dala)😂....ludia co volili PS nadavaju na ostatnych ze iba nevzdelani volili vsetko okrem PS a ludia zo zahranicia (lebo volici PS su najmudrejsi a maju 10 vysokych skol)...a ti ostatni, co nevolili PS dokazuju, ze tu bude lepsie...a osocuju sa tu a nadavaju 🙈....preboha, ved kazdi sa mohol rozhodnut ako chcel, bohuzial stale je to tak, ze jeden vyhra a druhy prehra, to je demokracia...a nebudem na kazdeho nadavat a obvinovat ho, preco nevolil moju stranu

janage
1. okt 2023

@jana_eyre_2 tak tragikomicky sa dá povedať, že moje staršie dieťaťa, ktoré sa v ramci 4 rokov bude rozhodovať kde študovať ďalej na VŠ, sa dnes rozhodlo, že ešte v tých cudzích jazykoch pridá.
Mladšie prejavilo pre mňa prekvapivé znalosti, keď skonstatovalo, že v Severnej Kórei je to horšie.

mable123
1. okt 2023

@patta89
Smer tu bol 16 rokov a nic nespravilo pre ludi... Nemocnice, cesty, tunely v hroznom stave... a ludia zvolia zase Fica. Dala by dom sanvu novrmu a nie niekomu kto 16 rokov nepohol palcom.

domiklik
1. okt 2023

Ze zatial niesom odkazana na socialne davky, ale je mi uprimne luto ludi, ktori na ne odkazani su, dochodcov, chorych, ktori o par rokov nebudu mat doktora, deti, ktore vyjdu zo skoly nepouzitelne, a ich rodicia, nebudu mat dost financnych prostriedkov na sukromne vzdelanie... Ale hlavne, ze nebudeme mat 72 pohlavi, to nas vsetkych v tomto state spasi...

ma77
1. okt 2023

@mamina7070 presne moje slova moje dieta študuje v Cechach VS a asi tam ostane aj žit a my s mm važne uvažujeme odist za nou po tomto volebnom fiasku☹

portret7
1. okt 2023

@owecka ale o tvojich rodicov sa budu starat lekari, ktori tu zostanu. Ich starostlivost a dochodky budu platit ti, co tu zostanu. Velmi progresivne myslenie😁vela ludi je sklamanych z volieb, ale utek nie je riesenie. Ak by takto vsetci uvazovali, kto sa bude starat o nasich rodicov? Vsetci vezmeme aj ich?ano, vsetci myslime iba na seba, ale vsetci mame plnu hubu tolerancie😉

portret7
1. okt 2023

@ma77 tam to nie je o nic lepsie😉

miriz
1. okt 2023

@terezka1947 to bol jeden z mojich argumentov pre manžela, ale má zmysel snažiť sa? Chce vôbec väčšina z nás, aby sa to tu zmenilo? Myslím, že som trochu idealista, rada hľadám skôr to dobré, život je tak krajší, ale teraz začínam pochybovať 🤷🏻‍♀️

valeria_h
1. okt 2023

Inak sranda, všetci chcú odísť zo Slovenska, nedávno téma, či odísť zo Slovenska a takmer všetky sa zhodli, že v zahraničí budú navždy cudzincom 😬 A teraz úplný opak, už im to nevadí 😁

mable123
1. okt 2023

@domiklik na Slovensku je dokopy 20 teplych a 3 trangender a ocividne vsetkym nicia zivoty tak, ze radsej volia Fica...

cubo2
1. okt 2023

Fico sa poriadne zapoti. Dnes uz nie je rok 2016, kedy ekonomika slapala, uroky boli nizke.. Rozpocet je v katastrofalnom stave, zdravotnictov, skolstvo zdevastovane, mame tu obrovsky infrastrukturny dlh (cesty, mosty, zeleznice vsetko este pomaly zo socializmu), mame obrovske ceny potravin, plyn ma zdraziet 2x nabuduci rok.. akoze cakali by nas tazke casy aj s demokratickou vladou, nieto este s Ficom. Ano, na vysetrovanie kauz a spravodlivost "nasich ludi" mozeme uplne zabudnut, ale demontaz krajiny bude mat velmi narocnu, pretoze ma silnu opoziciu (vratane matovica), ktori mu budu riadne podkurovat, ak by chcel prijimat skodlive zakony. A chvalabohu, na ustavnu vacsinu nedosiahne, aby nas zmenil na smer madarsko. Ludia sa za tohto Fica urcite nebudu mat lepsie, ako za Fica v minulost, ale krk mu to asi nezlomi - napokon tymto ludom vzdy stacili len prazdne sluby, nejaky gulas a karafiat. A potom zomru v plesnivej nemocnici na lahko liecitelnu chorobu.

jana_eyre_2
1. okt 2023

@janage má pravdu, vždy bohužiaľ môže byť horšie... drzim palce nech sa darí v štúdiu...

ma77
1. okt 2023

@portret7 Ale je minimalne vyššie platy lacnejšie potraviny a normalna vlada 😉

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
terezka1947
1. okt 2023

@miriz ja som idealista....bohuzial-chvalabohu má tak rodičia vychovali a viem,že musíme sa snažiť.
Ja prežívam sklamanie,ale....uvidíme.
Život nekončí týmito voľbami.
A je na nás rodičoch vychovávať rozumnú a novú generáciu,potenciálnych nových a rozumných,férových politikov možno raz.

martinka13
1. okt 2023

Hľadám strednú školu pre syna mimo SR. Pôvodne sme chceli až VŠ, ale vidíme, že to tu nemá zmysel. Takže tak.... Preč odtiaľto. Čoskoro tu bude Albánsko

vanilkovazmrzka
1. okt 2023

Myslim si o tom tolko, ze bohuzial velka vacsina slovakov je vo vnutri zla, skodoradostna, mala, malicherna, preto voli presne podla svojho “svedomia”. O tom svedci aj exitpoll, prieskumy, kde to zlo nie je az take katastrofalne. Lebo ti ludia o sebe vedia, ze su zli, v tajnych volbach vedome volia zlo, ale ked sa ich niekto priamo opyta na ich volbu, bud sa nevyjadria alebo vyslovene zaklamu. Mne je velmi smutno, ze mame okolo seba tolko prehnitych jedincov.

cafelatte
1. okt 2023

Tak my doma opačne, my ostávame.
Sídlo v zahraničí sice kúpené mame, ale tu mame domov a vďaka Bohu ešte 4 roky tu moje deti môžu dostudovat a nik tu nebude magorit ich sexualitu a násilne ich ockovat.

Dúfam ze aj V4 sa dá dokopy.

A kleplo sa po prstoch aj Bruselu, ktory by nas stredné a východné štáty Európy najradsej obetoval, aby mohol poraziť neporaxitelne RuSSko..a no to potrebuje svoje opice.

Aj keď som Smer nevolila, je to lepšia voľba pre moju rodinu ako progresívna extrémisticka tolerancia, ďakujem neprosim si.

A vidíte ako sa dá veriť plateným prieskumom, všetkých vás simecka oklamal, prieskumy si platil.

muchotrafka298
1. okt 2023

Vox populi, vox dei

autor
1. okt 2023

@lenka_vi1 uplne suhlasim.pracujem vo firme,kde su kolegovia vsetci vysokoskolsky vzdelani,takmer vsetci maju deti a zatial som u nich nezaznamenala nejake nenavistne prejavy voci Romom,imigrantom,homosexualom.koho som sa pytala,neboli rozhodnuti,koho volit,ale boli proti PS.ano,je to mala vzorka,len chcem povedat,ze Fica volili aj mladi,vzdelani ludia,bohuzial,len z dovodu,aby nevyhralo PS.inak sa so Smerom nestotoznoval nik.

terezka1947
1. okt 2023

No ale prečo volili smer,aby nevolili PS?
Veď mali ďalšie strany,kt.volit mohli. Čiže je to divné zmyslanie-teda pre mňa.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
1. okt 2023

@cafelatte tiez to vidim podobne,dufam v obnovu V4 a skory krach Unie.verim,ze ani Fico dlho nevydrzi a dockame sa niecoho lepsieho.zatial len v predstavach.