Čo hovoríte na výsledky volieb?
Vysledky volieb ma prekvapili,ale myslim,ze k tomu neprispela velka chut volit Fica,ale skor nechut voci PS. Co si myslite?
@zalka no len ci toto nie je koniec tej nasej demokracii
Autorka, neviem odkiaľ si, ale u vás sa neobnovovali v poslednej dobe napríklad sídliská, ihriská, školy, škôlky, polikliniky...?
@kristiii tiež sa divím. My máme obnovenú škôlku,školu,kultúrny dom luxusne prerobený.
A to je všetko v procese ukončenia,začalo po cca covide.
@terezka1947 presne aj my (na kulturak a určite mnoho ďalších vecí som zabudla), to boli prvé, čo mi napadli, a ktoré máme iba a len vďaka eurofondom.
Vďaka únii,v ktorej sa máme neskutočné dobre...od rána niekto požíva substancie,možno vrstva bohatých sa má dobre, milionari a miliardári,kt.isiel Matovič po ruke ..Kolko my dávame do eurovalu? Koľko miliónov odvádzate na Ukrajinu,migrantov a dôchodca nemá čo jesť..Áno,toto je tá úžasná únia.Az na to, že za komunistov sme neboli v žiadnej únii a chudobná vrstva prežila bez vážnejších existenčných problemov
Niektorí ľudia sa tu v komentaroch riadne opustili🤦♀️
@miriz my sme na tom podobne ☹️ a teraz si vyčítam aká som bola hlúpa, že som sa chcela vrátiť.
@fotoportret pekne zhrnuté.
@zahrajzlato tento národ neprecitne nikdy ☹️.
@veronicka1901 najhoršie je, že môj muž sa stále na mňa kvôli tomu trochu hnevá, rozumiem mu, chce pre nás a naše deti len to najlepšie.
@miriz ja tiež čakám, kedy s tým muž zasa začne. Mali sme dobrú prácu, všetko, ale ja hlúpa, stále len domov a domov ☹️
Žienky, ktoré už máte kufríky zbalene potom mi poposielajte prosím magnetky🤓 díky
🙄keby to bolo také jednoduché,ako si to niektoré predstavujete ..lebo niektoré si to predstavujete,ako Hurvinek valku
Slovač je primitívny,hlúpy národ a má,čo si zaslúži. 👏
@karolinakr tak toto nemôžeš myslieť vážne....
Národ, ktorý si nepamätá minulosť, si nezaslúži budúcnosť
@fotoportret Ale naco su tie financie z Eu, aj bez Únie sme mali byty, cesty, nemocnice, školstvo na vysokej úrovni, kvalitnú potravinovú sebestačnosť, svoje podniky, miesto v škôlke pre každé dieťa. Každý mal prácu, byt, auto, neboli bezdomovci...s peniazmi z EU ide všetko od desiatich k piatim.
Presne tak ako pises.
@miskakyska a ako presne si Hurvinek vojnu predstavoval? Pouč nás trochu 😀
Neprekvapili. Uz pred volbami sa vedelo. ;D
@lonely66 a ako by si pomohli, keby volili sas, KDH, a ostatné "demokratické" strany? Veď tie by sa aj tak spojili s PS... Normálne mi hlava neberie tú vašu "logiku". To máš ako keď nekúpim si nejakú značku keksov, kúpim si keksy napr. coop jednota a tam rovnaký výrobca. Kde som sa posunula? Nikam. To isté, len v inom obale. Uvedomte si, že ľudia, ktorí nechceli PS, volili úplne iné strany, nie podobne alebo rovnaké...
To fakt sa tu niekto zastáva komunistov??? Prepána.