icon

Čo hovoríte na výsledky volieb?

1. okt 2023

Vysledky volieb ma prekvapili,ale myslim,ze k tomu neprispela velka chut volit Fica,ale skor nechut voci PS. Co si myslite?

zeldia
1. okt 2023

Ja som si tak teraz spomenula že či sa teraz zázračne zdravotne výrazne nepolepši Jankovskej🙂 Či predsa len ten Fico nepostaví zdravotníctvo na nohy že sa budú diať zázraky.

cafelatte
1. okt 2023

@chodec15 tak to ma mrzí, ale v úplných rodinách nikomu nič nechýbalo.. všetci sme mali čo sme potrebovali..A nemuseli sme sa báť o deti ako teraz.

jankalukasova
1. okt 2023

@savoya Zato Fico je vyložený sympaťák.... 😖

lucinkaboz
1. okt 2023

Putinov Priatel Fico vyhral volby , Bild.

lucinkaboz
1. okt 2023

@luccija to je jedna stranka...a dalej ?

lucinkaboz
1. okt 2023

@chodec15 to su blbosti probuh

lucinkaboz
1. okt 2023

@chodec15 a mnohi meciarovci volia a vokili smerohlas

lucinkaboz
1. okt 2023

@diewcatqoo nuz a ked mlasi odidu.... bude to viac cieena diera

vler
1. okt 2023

Potvrdilo sa aki su ludia hlupi. Ja zijem v USA kde gauner ako Trump ma tiez stale obrovsku podporu🤮

lucinkaboz
1. okt 2023

Za mna velke sklamanie Danko, okrem smeru obrovska hanba, pozerat 4 roky na tohto hlupaka, sedlaka, arogancia moci pfuj pfuj pfuj
Kazisvet z bozi vule skovakov

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
nikasmile
1. okt 2023

@miriam11 očkovanie bolo dobrovoľné. My sme sa nedali.

alickapusinka
1. okt 2023

@fotoportret ja som nepísala o vysvetlenie ja som písala že aby sa ľudia nehádali medzi sebou.

hendikep
1. okt 2023

@777januska777 neviem co tu tahas krestanstvo? myslis ze boli len dve strany? PS a SMER? som krestanka ale PS som nevolila nie koli “ duhovym “ ale koli UPT bez suhlasu rodicov atd. .. liberalizmus je jedna vec, aj ako krestanka som nazoru nech kazdy zije ako chce … kludne nech su aj registrovane partnerstva … ale aby moje dcery mohli ist na UPT bez informovania nad ramec informovaneho suhlasu, bez poskytnutia psychologickej podpory a bez potreby informovat rodica … to moze vymysliet len chora hlava … sloboda je jedna vec, ale bezbrehy zivot bez akychkolvek mantinelov je nonsens. Keby mali program viac pri zemi, a s ohladom nato ze sme Slovensko a nie nejaka California tak by mali urcite viac hlasov … ale s tym co tam mali oni nemoze snad nikto so zdravym rozumom komu zalezi na vlastnych detoch suhlasit.

777januska777
1. okt 2023

@hendikep no a to si myslíš, zeby ps prešlo? Si vôbec videla aké strany demokraticke tam s ps išli? Kdh, olano to by psku nikdy neprešlo pri rokovaniach. Ide o to, ze si ludia volili smer aj kresťania to svedčí o com? Ked práve smer bol proti obmedzeniu potratov, keď sa o tom hlasovalo v parlamente? Si pozri záznamy z hlasovaní. Smer absolútne nie je proti potratom, proti EÚ, proti nato, či proti čomkoľvek, smer kope hlavne za seba. Vid jeho vyhlásenie, že prvé čo urobí vymeni policajného prezidenta, prečo asi však?

hendikep
1. okt 2023

@777januska777 ale odkial mas ze krestan ktory nechcel PS volil smer? Ja som volila demokratov, zbytocne PS prisli o moj hlas ktory prepadol… keby tam nemali taketo veci tak by som ich kludne volila .. spoliehat sa ze im zakony neprejdu pre mna nie je argument … ked mam dat strane svoj hlas, pre mna to znamena podpisat sa pod ich program a to mi viera nedovoli… cize toto bolo take ze jeden extrem a druhy extrem … a clovek co neciti nenavist voci liberalizmu ale zaroven chce zachovat zdravy rozum proste na vyber nemal.

777januska777
1. okt 2023

@hendikep ja vravím o kresťanoch co volili smer. Tak tiež mohli voliť demokratov, či kdh a volili? Nie nevolili. Lebo veľkému množstvu kresťanov absolútne nejde o potraty, strach mali z homosexuálov, z pohlaví, z migrantov a neviem čoho. Ved sa rozprávaj s tými echt kresťanmi z obcí hneď ti vysvetlia co im vadí a ze smer je fajn, ved a co ze kradne, ale tam aspoň tu nebudeme mat gejov.

nikyball
1. okt 2023

Aj ja si myslim, ze smer vyhral iba vdaka tomu,ze ludia nechceli PS, ich amaterizmus, chaos,nasilna propaganda, neodbornost a program, ktory by obycajnym slovakom nic dobre nepriniesol, dali hlasy prave im. Toto bol dovod preco som aj ja zvazovala chvilkami smer.

777januska777
1. okt 2023

@nikyball fakt program co bol onicom? Možnosť posunutie rodičovskej do obdobia materskej škôlky, možnosť rozdelenia materskej ci otcovskej dávky na viac dávok, možnosť štátnych poziciek, krytie výživného štátom aby sa nestalo, že bude niekde výživné chýbať, zmena dochodkoveho systemu a vacsie prispievanie na 3. Pilier, zrusenie povinnosti mat zivnost ci iný subjekt, ked nemas urcity obrat (vid domace pecenie tort) a veľa iného.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
hendikep
1. okt 2023

@777januska777 Dobre oni potom praveze nie su “ echt krestania “ echt krestan predsa nesiri nenavist … a takto to hodnotit v globale ze volili ich aj krestania, to je taka vypovedna hodnota ze ziadna lebo volili ich aj krestania aj nekrestania cize to nehovori o nicom. Len ma stve to pausalizovanie ze akoby teraz kazdy krestan co nevolil PS volil smer lebo rozhodovanie bolo medzi LGBTI a zlodejmi … hlupost boli tam strany ktore sa dali vybrat ako spominani Demokrati … Ked ratas za krestanov babky co za krestanstvo povazuju len byt v nedelu v kostole tak to nie je ta spravna vzorka .

777januska777
1. okt 2023

@chodec15 a malo, dúfam, ze čakajú v rade na chlieb, nemajú jogurty denne, ovocie su len jablká, šunka na chlieb kdeže a iné.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
777januska777
1. okt 2023

@hendikep ved to nie je pausalizovanie to je konštatovanie krestanstva na Slovensku to co tu mame hlavne v dedinách. To kresťanstvo moderné a plne mladých ludi co sa zamerali na demokratov ci kdh nespomínam a nehodnotím. Keďže títo kresťania sú moji priatelia. A všetci sú sklamaní z toho, ze smer voľby vyhral. Ja som tiež krestanka katolicka, takže konštatujem co žijem vo svojom okolí.

nikyball
1. okt 2023

@777januska777 pretlacanie Trans do skolok a skol, znizenie dochodkov, vyssie dane z dedicstva, potraty a tabletky po pre nezodpovedne a nezrele buduce matky zadarmo, kludne aj kazdy mesiac, menstruacne volno 😃😃😃. To co si vymenovala sa napriklad mna netyka. Kazdemu je jedno na kolko davok dostane rodicovsku, podmienky š. Pozicky splni kolko percent ludi? Este vacsie prispievanie do 3.pilieru? Vyzivne statom uz myslim funguje, este si zabudla vlozky do kazdej osady.

777januska777
1. okt 2023

@nikyball jasne isto by to bolo, sa spýtaj báb v zahraničí ci tam majú tie pretláčania trans a sexuálnej výchovy. Európa je sama veľmi konzervatívna. Menstruacne voľno je zle? Ci to, ze keď ty nemáš problém nemajú ho ani iné? Áno ale takto by malo byt kazde výživné. Funguje len také aké si požiadas a musíš mat dôvod, aby prešlo. Ano prispievanie do 3 piliera a celkovo zmena dôchodkov ci si myslíš, ze dôchodky ako sú nastavené teraz majú budúcnosť? Pôžičky sú náhrada za štátne byty, ktoré sa sľubujú roky, lebo peniaze za pôžičku sa štátu vrátia. Všetko sú to veci, ktoré nie sú ťažké ale nik ich doteraz nerobil, lebo však naco

petronelag
1. okt 2023

Voľby dopadli podľa očakávania, teraz by si každý politik mal všimnúť koľko získal preferenčných hlasov a podľa toho hodnotiť, aký vhodný si dal k súčasnej situácii program, ako skúsene predvídal, keď svoj program hodnotil ako dobrý dokonca najlepší a sotva prekročil 5% hranicu.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lucinkaboz
1. okt 2023

@nikyball ano su nezodpovedne zeny ako nezodpovedni muzi potratova tabletka nie je potratova , zabrani pocatiu, stoji 15 eur....co je to pretlacanie trans do skolok??? Ano ja by som to prijala preco nie, nevidim v tom nic ine ako toletanciu, ucme deti k tolerancii nie k nenavisti

777januska777
1. okt 2023

@lonely66 asi mi ho skopíruj neviem ktorý myslíš.