icon

Čo hovoríte na výsledky volieb?

1. okt 2023

Vysledky volieb ma prekvapili,ale myslim,ze k tomu neprispela velka chut volit Fica,ale skor nechut voci PS. Co si myslite?

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
luccija
1. okt 2023

@karolinakr galantéria, oprava obuvi ...no ľudia sa už majú lepšie kúpia nové topánky, oblečenie nepresivaju veď, ak by bol záujem o také obchody neboli by zrušené.Minule som si dala opraviť zips na bunde 23 eur to som mohla niečo doložiť a mať novú bundu.Kniznica ..dnes ľudia čítajú na čítačke aj, keď tiež chodím do knižnice, jasle no veď áno, pol ročné deti do jasli a hybaj budovať stat.Zabudla si na týždenne jasle tiež super výmysel.Fakt bolo super vyvesené vlajky na dome, keď bol sviatok a povinne ísť na prvomájový sprievod kto nebol mal zle v práci.Och môj otec ma 70 r a povedal, že nikdy by tie časy nevrátil.

melisa281
1. okt 2023

@nikyball menej ako v bežných rodinách si predstav a napísala som k tomu aj dodatok tak čítaj ty trápny argument 😁

cafelatte
1. okt 2023

@vroni neviem aký si ty ročník.

kristiii
1. okt 2023

@cafelatte "nie neboli bezdomovci, kto nepracoval toho zavreli a bol poriadok." Takže by sme mali sponzorovať ľudí, ktorým sa nechce pracovať a je pre nich jednoduchšie sa dať zavrieť a mať teplú sprchu a jedlo 3x denne z našich peňazí, skvelý pohľad.
@nikyball bod 5, to nikto netvrdí. Len sa tu príliš často adoruje manželstvo alebo iný vzťah muža a ženy bez ohľadu na to ako aj takého rodiny v skutočnosti nie vždy vhodne žijú a dávajú príklad svojím deťom. Ale hlavne, že ide o muža a ženu, tak všetky ostatné okolnosti ich výchovy a starostlivosti sú nepodstatné..

cafelatte
1. okt 2023

@fotoportret ja som Smer nevolila

chodec15
Odpoveď bola odstránená
777januska777
1. okt 2023

@nikyball no vidíš a podobne si to povedia zas o nás krestanoch. Ze prečo určujeme co je a čo nie je norma pre iných? V čom mame privilégiá a ini nemajú? Áno ja sama som konzervatívna a nesúhlasím, najmä s potratmi (tie inak Fico nedavno podporil aj keď teda on tvrdí ako proti nim bojuje) ci hocičom, ale nemyslím si, ze strašenie a nafukovanie problemu je riešenie. Taki ľudia sú a aj západ ma vlastne problémy s týmto, ale pre nás nemá byť alternatíva zlodej a vrah. Problem sa dá riešiť keď budeme uznávať demokraciu a budúcnosť nie snívať o minulosti.

nikyball
1. okt 2023

@777januska777 otazka je, ci su vsetci spravodlivo potrestani, nie akej je narodnosti ,farby ,orientacie a podobne. Nie ako teraz sa v amerike ututlavalo, ze pocas trans tyzdna bolo znasilnene dievca a zatkli otca,ktory na to upozornil.
https://www.postoj.sk/90606/skola-je-podozriva-...

chodec15
Odpoveď bola odstránená
hortenziaj
1. okt 2023

@walentina7 juuj, prajem veľa šťastia s tymi eurovolbami... Aký paradox ze ľudia čo sú proti EÚ, sa zrazu budú tlačiť do europarlamentu?

grof_monte_christo
1. okt 2023

@chodec15 My - Husakove deti budeme v pekných srackach, keď pôjdeme do dôchodku 🙂. Ak si novú pracovnú silu nezabezpečíme kontrolovanou migráciou.

karolinakr
1. okt 2023

@luccija ja netvrdím,že sa majú tie časy vrátiť,ale veľa veci bolo lepších..hej teraz každý happy,lebo ma tablet a môže ísť k moru..

chodec15
Odpoveď bola odstránená
nikyball
1. okt 2023

@melisa281 to sa ukaze,ked rodiny budu mat . Aj medzi nimi je vela vrahov, uchylov a pedofilov. Takze naozaj je trapne si ich takto idealizovat. Stale su to ludia, tak nerobte z nich nadbytosti.

https://www1.pluska.sk/krimi/transsexual-ktory-...

fajnova
1. okt 2023

@chodec15 človeče, teba keď čítam, vidím obrovskú pulzujucu žilu na čele. Ukľudni sa prosím ťa.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
777januska777
1. okt 2023

@nikyball ale vidíš už sa to rieši, tieto spinavosti sú aj u nás vid nedávno kauza medzi kňazmi a to zneužitie 12 ročnej, tiež sa to tutlalo. Jednoducho veci sa tutlu a nevytahuju na povrch. My ako kresťania by sme teraz nemali brat, ze aha oni to ututlali to je diabol, lebo potom sa stáva nám ze našu cirkev tiež prepieraju a hovoria o nej, že sa u nás len zneužívajú deti.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
nikyball
1. okt 2023

@777januska777 nema sa to ututlavat, nech je to ktokolvek. Myslim, ze tu sa zhodneme.

luccija
1. okt 2023

@cafelatte neviem koľko máš rokov, ale ja som mala v 89 12 r a ešte som chodila do rady do zelovocu, lebo dostali ovocie.Tak neviem čo píšeš o dostupných potravinách.Znamy mäsiar nam odkladal mäso a operáciu sme tiež vybavovali u známeho všetko bolo po znamosti.Vsetci sa mali super to iste ľudia sa báli a tak boli ticho prečo potom toľko ľudí emigrovalo?
A auto určite nebolo v každej domácnosti.jasne, že ľudia chodili na dovolenky na Slovensku, aby im náhodou nezdrhli.My sme mali tetu emigrovanu v zahraničí vedela by som Ti povedať koľko x sme žiadali devizak a nedostali a ako nás zobrali na hraniciach na osobnú prehliadku mala som 9 r ešte aj medzi chleba nám pozreli a mamy sa pýtali či ideme za tetou, že kde máme rodné listy a doklady.Peniaze na dovolenku vreckové sme museli ukrývať strašne si kratkozraka.Ano, komu vyhovovalo žiť ako ovca tomu bolo vtedy lepšie žiadne plány, takto sa žije a tak to bude.Ziadne vystrkovanie rožkov.Ako sa ľudia udávali, donasali.
Môj otec si hneď ako bolo možné vybavil živnosť a konečne mohol žiť po svojom.Niektori ľudia potrebujú, aby im ostatní diktovali ako zit

chodec15
Odpoveď bola odstránená
zafir01
1. okt 2023

V mojom okolí sa volilo takto 😔 poviem úprimne ,spokojná nie som ,avšak akceptujem .iné mi momentálne neostáva

luccija
1. okt 2023

@chodec15 presne a mojej babke vyvlastnili rodinný dom kde žila celý život dostala pár korún a supli ju do bytu, lebo sa stavali paneláky.Rodina nám posielala bony, aby som mala prvé rifle z Tuzexu a žuvačky🙂

melisa281
1. okt 2023

@nikyball máš ešte niečo viac štatistiky koľko ich bolo kľudne daj overené informácie koľko ich bolo v tomto našom malom štáte. A potom si dohľadaj uchylnych kňazov pedofilov a alkoholikov koľko ich tu bolo porovnaj daj oficiálne štatistiky zapni si v mozgu kritické myslenie a môžeme sa ďalej baviť. Koniec hlásenia

chodec15
Odpoveď bola odstránená
777januska777
1. okt 2023

@nikyball áno zhodneme sa v tomto. Ja som krestanka katolicka, milujúca cirkev, milujúca slovensko a moju rodnú Oravu a predsa som za Európu a európske normy a európsku voľnosť. Verím, že treba hľadať dialóg a navzájom sa od seba učiť. Lebo tak ako my kresťania mame co dat do spoločnosti, tak verím, ze aj ateisti ci ktokoľvek ma možnosť svojim pohľadom zlepšiť svet. Lebo ak nebudeme chcieť milovať aj iných a nebudeme sa ich snažiť pochopiť, tak potom nepôjdeme Ježišovou cestou. Ved Ježiš sa stretával so samaritanmi ci mytnikmi a miloval ich.

nikyball
1. okt 2023

@melisa281 ja ti len hovorim, ze nerob z nich nadludi ty kriticke myslenie 🤦🏼‍♀️

jana_eyre_2
1. okt 2023

Ja by som pre tie ktoré tak velebia komunizmus rada spomenula zážitok mojej rodiny..

Môj dedo, otcov otec srb ktorý prišiel s rodinou na Slovensko si kedysi dávno založil v bytci obchod rozličného tovaru.. bol to vychýrený obchod v centre mestečka, kde mali nad ním byt.. môj otec sa tam po vojne narodil, žili tam ako šťastná rodina, rovnaká ako sú dnes mnohé.. dve deti a dvaja rodičia.. keď sa znarodnovalo, viete čo sa tej obyčajnej rodine stalo? Dom s obchodom im zobrali, stal sa štátnym majetkom.. starí rodičia dostali 2izbovy byt v Žiline.. otca to ovplyvnilo, bol vždy veľký demokrat.. až taký, že na vysokej škole si dovolil napísať článok do školských novin proti režimu.. a čo sa mu stalo? Vyhodili ho a poslali na psychiatriu.. takto sa to robilo.. to bol úžasný režim naozaj.. ľudia na Slovensku asi potrebujú aby za nich rozhodovali iní.. ano, ti čo nemali nič tak tým sa zväčša nič nestalo, pokiaľ držali hubu a krok.. do plaču mi je z toho že sa v tomto stále točíme, stále je toľko ľudí čo obdivuje autokraciu...

melisa281
1. okt 2023

@nikyball a kde to tvrdím že sú nadľudia si v poriadku?však to ty píšeš ja nič také netvrdím