Čo hovoríte na výsledky volieb?
Vysledky volieb ma prekvapili,ale myslim,ze k tomu neprispela velka chut volit Fica,ale skor nechut voci PS. Co si myslite?
@lonely66 ved nevtlkal , kedze ani raz nevyhrali. A kazdym rokom sa to zhorsuje. A vies co je najhorsie na tejto zvratenosti? Ze nikto tym ludom nepovie rizika okolo hormonov a operacie.
Vies su veci, s ktorymi sa ludia musia zmierit. A jednou z nich je pohlavie s akym sa narodi. Su 2 rody. Nie viac, nie menej, nic medzi.
Pripadas mi akoby si zila v nejakej svojej zakomplexovanej bublinke.
Nech sa na mna nikto nehnevá, ale ústny prejav kandidatov strany PS je niečo otrasné ...nevychodili niektori špeciálnu školu? Aka strana, takí voliči. 🤣
@lulahausi Nesmiala by som sa na tvojom mieste moja zlatá. Z princípu na tebe podobných nereagujem, čiže bez komentára. 🙂 pokojne si urážaj koľko chceš, vypovedá to len o tvojich komplexoch ktoré si riešiš tým, že urážaš iných takže smelo do toho a pevne verím taktiež, že ti rodinka bude tlieskať. 🙂
@77katarina sak ale keď ste dvaja, mate poctivú prácu tak máte aj danovy bonus, minúle to pekne vysvetľoval a dokonca sa jeden aj pre riekol chlap tiež nadával ze nemá daňový ale ze ma tri roboty aby uživil robotu ale nrpovedal ze načierno 🤮takže daňový bonus nemal,
@fotoportret no neviem kde žiješ ty ale teda neurazaj. Žila som 15 rokov v rôznych krajinách takže viem porovnať asi lepšie ako ty kde sú aké ceny, platy a životná úroveň... nezabúdaj že tie peniaze ktoré sa požičiavajú z EU treba aj splácať asi preto pôjdeš do dôchodku v 75 rokoch a nie v 55.
@lonely66 ministerstvo kultury? Spravodlivosti? Ved si to vyhladaj kto to v ktorom roku financoval. https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/517852-d...
@fotoportret tak to je. Ako sa hovori diskutuj s debilom a ten ta stiahne na svoju uroven. Preto tu koncim, pretoze taki ludia si zasluzia to co volili. Skoda nervov. Som myslela, ze sa ludia poucili a hlavne mladi, ale blbost a obmedzenost kvitne v kazdom veku ocividne. Preto to vsetky tu, co tie sprostosti tu vypisuju aj tak daleko dotiahli sa stavim.
@lulahausi Počúvaj ma, mňa tvojimi komentármi nijako nevytočíš. Keď vidím, že na mňa reaguje osoba ako si ty, čo pravdepodobne sleduje len TV noviny o 19tej hod, alebo Denník N, tak mi ťa je akurát tak ľúto. 🙂 by the way, tieto informácie mám priamo od svojich klietov ktorí sú poľnohospodári a osobne konzultujú s ľuďmi z ministerstva pôdohospodárstva ohľadom PPA projektov. ;) a ak by si náhodou potrebovala dôkazy, tak pokojne choď na stránky obnovy pôľn. na SR a tam sú zverejnené oficiálne listy ktoré ľuďom chodia. Keď si tak zaostalý jedinec, ktorý verí len tomu, čo dávajú v TV. Toto je tvoj problém, nie moja vec.
@lonely66 je tam, ze ich lasakova stopla. Cize kym nestopla boli.
Dalej:Tentoraz na jeho realizáciu prispelo ministerstvo spravodlivosti, Slovenská sporiteľňa či ľudia v dobrovoľnej zbierke. Na akcii sa očakáva šesťtisíc účastníkov.
Dakujem pekne za take kulturne podujatie 🤣🤣🤣🤣
Prepac nebudem diskutovat s niekym kto zavadza a vkuse toci okolo nabozenstva, kedze sa nema coho chytit.
k tomu ako dopadli volby na SK prispelo to, ze na ludi na Slovensku este stale platia viac populisticke reci, falosne sluby, arogancia ako to, ze politika sa da robit inak, ako to ponuklo PS so slusnou,cestnou s nekonfliktnou predvolebnou kampanou.Aky narod- taka vlada.....
@lonely66 🤣🤣🤣 nie koncim iba s tymi kam diskusia nevedie uz nikam, koho komentare nemaju ani hlavu ani patu alebo to vedie do hadky.Nemozem diskutovat s niekym kto nevidi rozdiel medzi muzom a zenou. Dam ti clanok kde mas jasne napisane to, coho si sa chytila, ale akoze to nevidis,lebo ti to nevyhovuje.
Ci chces sa takto dotahovat donekonecna?
@peendyi myslim, ze PS dopadli takto aj kvoli tomu, pretoze programovo sklzli do slubov bez rieseni, akoby bol stat bezodna studna + chybali im skutocni odbornici. Je to mlada strana, je logicke, ze nebudu mat vybudovane silne stranicke struktury, ale ak by boli troska zrealnili svoj program, tak by podla mna nejake % este dostali. Slusnost nerovna sa odbornost a bolo to vidno aj v diskusiach. Simecka bol slaby - casom by sa samozrejme obrusil. Osobne heslo - slusnost a lebo fico - na mna nezaposobili. Cakala som konkretne vizie, zial, neprisli.
@walentina7 ale prosím ta, ma rad nemá rád, tam sa točia peniaze a sympatie idú bokom. Ide o to, či to pellemu prinesie dostatocne výhody
@walentina7 pre mna je Pelle velmi necitatelny v tomto. Mam 2 teorie - oddelenie od smeru bola vopred dohodnuta strategia na tieto volby a vcasna priprava alebo sa skutocne chcel od smeru oddelit🤔 retorika je jedna vec, ale do kuchyne im vidiet nikdy nebudeme.
Hlavne že nevyhralo PS

@timeabb 🤣🤣🤣🤣 ty si mi veru inteligentna. Dufam, ze ti za tie tvoje fantazmagorie aspon doma tlieskaju. Boze kam ten svet a splocnost dospeli. By ma zaujimalo aku skolu si skoncila.