icon

Čo hovoríte na výsledky volieb?

1. okt 2023

Vysledky volieb ma prekvapili,ale myslim,ze k tomu neprispela velka chut volit Fica,ale skor nechut voci PS. Co si myslite?

lucyjka6
1. okt 2023

@miriz a kto je v PS vzdelani??ani jeden z nich nema ziadne skusenosti...

eva233
1. okt 2023

Ešte doplním že zase sa ukázalo ako sa ľavicový volič dokáže spojiť proti pravici. Bohužiaľ na Slovensku toto pravicové strany nedokážu, pretože sú príliš rozdrobené. Inými slovami kto nechcel, PS lebo je to taká strašná "pliaga" tak tí volili smer, možno hlas..... Lenže pravicoví sa takto spojiť nedokázali a preto bude mať smer 42 miest v parlamente. 🤦‍♀️

jamacka
1. okt 2023

@belllinka Jediný hnus kto je tu,tak to si ty papa

jaroe
1. okt 2023

@oneinamillion o medicínskom zákroku na vlastnom tele sa MUSI rozhodovať človek sám, bez ohľadu na to, či je odborník alebo nie.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lucyjka6
1. okt 2023

@mamina7070 to myslis vazne??ze mi sme nedali ani cent??a odkial beere EU peniaze??myslis ze si ich sama tlaci vo fabrike??

lily14
1. okt 2023

@janai1 úplne súhlasim,kamoška bola v komisii a sami dôchodcovia volili,veľmi málo mladých...majú čo chceli 😢

adrianka2606
1. okt 2023

Tragediou nie su vysledky volieb, ale uplne sialene a tragicke je, kolko nenavisti ste niektori schopni zo seba chrlit 😔

mamina7070
1. okt 2023

@jamacka Rusi nas 40 rokov okupovali asi si chybala na dejepise 😉

beataxxx
1. okt 2023

@mima1608 matovic dobabral vsetko, co sa dobabrat dalo, to je fakt….celoplosne testovanie bola blbost, ale to sa ukazalo az neskor, ked tato myslienka vznikla, vyzeralo to ako celkom dobry napad……viac by som mu vycitala ockovaciu loteriu a 300 euro za ockovanie pre seniorov

lonely66
Odpoveď bola odstránená
terezka1947
1. okt 2023

Ono by to dosť pomohlo,obmedziť voľby maturitou.
Ale mladí kašlu na budúcnosť,no žiť na lepšom mieste by chceli,ale urobiť pre to niečo,to nie.
Radšej zbaliť kufre a ísť do zahraničia.

lucyjka6
1. okt 2023

@lily14 aj ja som bola v komisii a teda mozno 15%starych bolo...az som sa cudovala

mapa
1. okt 2023

@zalka tak ked ta naozak trapi len tych cca 9% pre olano a tesis sa, ze zvitazili kolaboranti s putinom, tunelari eurofondov, korupcnici par excelance, siritelia nenavisti a hoaxov a ked ta netrapi napr. stav zdravotnictva a skolstva, ktore oni riesili len vykradanim, tak si stastny, ale velmi jednoduchy clovek. Takych je vacsina...

eva233
1. okt 2023

@jamacka aha takže bude lepšie keď to tu bude kontrolovať Rusko?? 🙈... Apropo ak budeme na ruskej strane kde je napísané, žeak by k tomu prišlo, že sa tu bojovať nebude? ??

mamina7070
1. okt 2023

@lucyjka6 zjavne tomu nerozumies ty tu si precitaj kolko dame a kolko dostaneme

https://www.mfsr.sk/sk/medzinarodne-vztahy/euro...

beataxxx
1. okt 2023

@jamacka toto sa zle cita, prepac…..ved sme 40 rokov boli ruska kolonia…..

lonely66
Odpoveď bola odstránená
dagmarovita
1. okt 2023

@terezka1947 obmedzit volby obcanom podla hocijakych znakov je fasizmus, totalita, velmi nspravny postoj.

kristiii
1. okt 2023

@zalka na úvod česť všetkým poctivým živnostníkom, ale poznám ich dosť a viem dobre ako sa napríklad predáva či robia služby bez bločkov či faktúr, naopak zháňajú bločky pre seba..každý by mal najradšej nulové DP a zároveň vysoký DB.

mima1608
1. okt 2023

@beataxxx lotéria bola už len čerešničkou na torte jeho debility 🙄

lenka_vi1
1. okt 2023

@thoughtfulweirdo to nebola žiadna antikampaň veď to sami členovia PS o tom otvorene hovorili.

sss777
1. okt 2023

@lucyjka6
Tak vzdelaní sú tam mnohí. Napríklad taký Šimečka študoval tuším na Oxforde. A k tým skúsenostiam asi toľko, že nikto z nás sa nenarodil skúsený, aj Fico/Pellegrini niekedy začínali. Voliči PS asi chceli dať šancu tým, ktorí túto krajinu ešte nezničili. Alebo ma niekto pocit, že tu za Fica bol raj na zemi?

lucyjka6
1. okt 2023

@lonely66 sa zobud....aka gramatika??

miriam11
Odpoveď bola odstránená
beataxxx
1. okt 2023

@mima1608 bol neschopny, ale preboha preco Fico??????

terezka1947
1. okt 2023

@dagmarovita ja viem.....ale bohuzial,toto slobodne právo rozumní nevyužívajú a hlúpich oklamu a opijú rožkom.
Trošku s nadsazkou píšem.

tayla
1. okt 2023

@sss777 ja netvrdím, že ho nezastrelili... ale tu ide o to, kto ho zastrelil...

thoughtfulweirdo
1. okt 2023

@lenka_vi1 Členovia PS hovorili o tom, že idú deti do škôlok učiť o zmene pohlavia? Prosím, a kde?

lucyjka6
1. okt 2023

@sss777 dobre SIMECKA .a dalej???..akoze Dorota Nôtova??

lonely66
Odpoveď bola odstránená