Čo hovoríte na výsledky volieb?
Vysledky volieb ma prekvapili,ale myslim,ze k tomu neprispela velka chut volit Fica,ale skor nechut voci PS. Co si myslite?
Ešte doplním že zase sa ukázalo ako sa ľavicový volič dokáže spojiť proti pravici. Bohužiaľ na Slovensku toto pravicové strany nedokážu, pretože sú príliš rozdrobené. Inými slovami kto nechcel, PS lebo je to taká strašná "pliaga" tak tí volili smer, možno hlas..... Lenže pravicoví sa takto spojiť nedokázali a preto bude mať smer 42 miest v parlamente. 🤦♀️
@oneinamillion o medicínskom zákroku na vlastnom tele sa MUSI rozhodovať človek sám, bez ohľadu na to, či je odborník alebo nie.
@mamina7070 to myslis vazne??ze mi sme nedali ani cent??a odkial beere EU peniaze??myslis ze si ich sama tlaci vo fabrike??
Tragediou nie su vysledky volieb, ale uplne sialene a tragicke je, kolko nenavisti ste niektori schopni zo seba chrlit 😔
@jamacka Rusi nas 40 rokov okupovali asi si chybala na dejepise 😉
Ono by to dosť pomohlo,obmedziť voľby maturitou.
Ale mladí kašlu na budúcnosť,no žiť na lepšom mieste by chceli,ale urobiť pre to niečo,to nie.
Radšej zbaliť kufre a ísť do zahraničia.
@zalka tak ked ta naozak trapi len tych cca 9% pre olano a tesis sa, ze zvitazili kolaboranti s putinom, tunelari eurofondov, korupcnici par excelance, siritelia nenavisti a hoaxov a ked ta netrapi napr. stav zdravotnictva a skolstva, ktore oni riesili len vykradanim, tak si stastny, ale velmi jednoduchy clovek. Takych je vacsina...
@lucyjka6 zjavne tomu nerozumies ty tu si precitaj kolko dame a kolko dostaneme
@terezka1947 obmedzit volby obcanom podla hocijakych znakov je fasizmus, totalita, velmi nspravny postoj.
@thoughtfulweirdo to nebola žiadna antikampaň veď to sami členovia PS o tom otvorene hovorili.
@lucyjka6
Tak vzdelaní sú tam mnohí. Napríklad taký Šimečka študoval tuším na Oxforde. A k tým skúsenostiam asi toľko, že nikto z nás sa nenarodil skúsený, aj Fico/Pellegrini niekedy začínali. Voliči PS asi chceli dať šancu tým, ktorí túto krajinu ešte nezničili. Alebo ma niekto pocit, že tu za Fica bol raj na zemi?
@dagmarovita ja viem.....ale bohuzial,toto slobodne právo rozumní nevyužívajú a hlúpich oklamu a opijú rožkom.
Trošku s nadsazkou píšem.
@lenka_vi1 Členovia PS hovorili o tom, že idú deti do škôlok učiť o zmene pohlavia? Prosím, a kde?

@miriz a kto je v PS vzdelani??ani jeden z nich nema ziadne skusenosti...