icon

Európa a islam

4. sep 2025

Ja sa zacinam fakt obavat, ako dopadneme. Co sa deje v Anglicku.... Nemecku... Francuzsku.
A mkmentalne sa siri na nete aj video, kde poslankyna v Belgicku vyzvala ludi, ktorym sa nepaci satka okolo ich jlavy, aby sa prestahovali inde. Chapete? Miestni sa maju prestahovat inde. 🥲
Toto nebude dobre......

dahliaa
7. sep 2025
@mizoko

@anonym_285 iba od Dahlie. Ja za zrelú ženu nepovažujem ani 18 ročné dievca

@mizoko Vidíš to a v takovém 7 století byli 18 leté ženy a 18 letí muži vládci, učenci a vysoce postavení a vážení lidé. Dnes? Někteří jsou rádi, když se umí sami utřít...
Jo, porovnáváš neporovnatelné a díváš se na to očima dnešní doby. V historii byli dívky a chlapci na úplně jiné úrovni a dospívali mnohem dřívěji (jak fyzicky, tak psychicky). A to i v Evropě, nejen v Arábii. Ale to někdo jako ty stejně nedokáže pochopit...

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
bosorkabb
7. sep 2025
@lenkakravcova

@bosorkabb jeho žena je muslimka? Lebo muslim si môže vziať aj z Ľudí knihy ženu,, a ona nemá povinnosť sa zahaľovať.

@lenkakravcova nie je. Jej muž to ani nechcel.
On už je ako to napísať, moderný. Až tak vieru nerieši. Áno chodí do mešity a neje bravčové to je tak všetko.

mizoko
7. sep 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 to napíš Dahlii,ja to viem

diaamax
7. sep 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 paradox je (neviem ci v tejto, alebo v druhej diskusii - uz mi splyvaju) ked sa pisalo o znasilneni 12r dievcata, by stinali hlavy, krizovali a kastrovali za znasilnenie DIETATA!!!! Tu je 9r uz mlada zena, pripravena na manzelsky zivot “se vsim vsudy”🤮🤮🤮

mizoko
7. sep 2025
@diaamax

@anonym_285 paradox je (neviem ci v tejto, alebo v druhej diskusii - uz mi splyvaju) ked sa pisalo o znasilneni 12r dievcata, by stinali hlavy, krizovali a kastrovali za znasilnenie DIETATA!!!! Tu je 9r uz mlada zena, pripravena na manzelsky zivot “se vsim vsudy”🤮🤮🤮

@diaamax tam logiku nehladaj

mizoko
7. sep 2025
@diaamax

@diaamax a to bolo v druhej debate

dahliaa
7. sep 2025
@diaamax

@anonym_285 Ty to stále vidíš očima dnešní doby. Sama píšeš, že máš skoro stejně starou dceru atd. atd.... Nečteš snad co píšu? Já nepíšu o dnešní době, ale o Aishe v Arábii v 7. století.
Také jsem psala, že není zcela jasné, kolik jí skutečně bylo let. Zda to bylo 9 let nebo dokonce až 18 let. V každém případě je zcela jisté, že v době naplnění manželství, Aisha dítětem nebyla. O pedofílii proto píšeš naprosto zbytečně. O tu se v žádném případě nejednalo.
@diaamax

diaamax
7. sep 2025
@mizoko

@diaamax a to bolo v druhej debate

@mizoko ja som si spomenula, jak som kedysi davno na FB citala, ze nabozenstvo zabilo viacej ludi ako drogy a cigarety. Teraz sa mi to normalne vynorilo. Mne stacilo, ked v teme krstit-nekrstit tam jedna prispievatelka “perlila” jak tvoje dieta neni tvoje, resp si si ho sama nestvorila a podopne perly… v porovnani s tymto tu, je ona slaby odvar… tak cca 100x pouzite vrecko na caj🤦🏻‍♀️

mizoko
7. sep 2025
@diaamax

@mizoko ja som si spomenula, jak som kedysi davno na FB citala, ze nabozenstvo zabilo viacej ludi ako drogy a cigarety. Teraz sa mi to normalne vynorilo. Mne stacilo, ked v teme krstit-nekrstit tam jedna prispievatelka “perlila” jak tvoje dieta neni tvoje, resp si si ho sama nestvorila a podopne perly… v porovnani s tymto tu, je ona slaby odvar… tak cca 100x pouzite vrecko na caj🤦🏻‍♀️

@diaamax áno v tej debate som bola aj ja a pamätám si presne toto čo píšeš 😅 vidím že sa stretávame v rovnakých debatách 😁

mizoko
7. sep 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 vidím že Dahlia opäť prekruca,ona písala v druhej debate že Aisha bola v 9 rokoch už fyzicky aj psychicky vyspelá na manželstvo a na jeho naplnenia,teda na sex. Opäť prekrúca. Choď pozrieť aj do tej druhej debaty a uvidíš sama. Teraz len oblbuje. Zastierá to čo písala.

mizoko
7. sep 2025
@diaamax

@diaamax pozri ako teraz Dahlia prekrúca čo písala v druhej debate o Aishi 😅 kurník to je schiza

dahliaa
7. sep 2025
@mizoko

@diaamax áno v tej debate som bola aj ja a pamätám si presne toto čo píšeš 😅 vidím že sa stretávame v rovnakých debatách 😁

@diaamax Ano, za znásilnění (kohokoli) by měly padat jiné tresty než jen podmínky. To by si to pak násilníci sakra rozmysleli. V Uzbekistánu (kde jsem mimochodem nějakou dobu byla u rodiny. Takže mé zkušenosti nepramení z televizních novin od gauče jako u někoho (
@mizoko ) takřka obavy o děti ze znásilnění nejsou, jelikož tam za takový čin člověk v podstatě nepřežije a na počtu těchto činů je to sakra znát.

mizoko
7. sep 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 a hlavne ona to neodsúdila,sex s 9 ročným dieťaťom. Podľa nej je to v poriadku. Ak by napísala že stalo sa to takto ale nebolo to správne tak to pochopím. Ale ona napísala stalo sa to takto a je to v poriadku a aj svoju dcéru by tak dala a s hrdosťou.

dahliaa
7. sep 2025
@mizoko

@diaamax pozri ako teraz Dahlia prekrúca čo písala v druhej debate o Aishi 😅 kurník to je schiza

@mizoko Ale... A co překrucuji, co jsem nepsala ve vedlejší debatě? Sem s tím. 😉 Píšu stále jedno a to samé. Jak tady, tak tam. 🙂

dahliaa
7. sep 2025
@mizoko

@anonym_285 a hlavne ona to neodsúdila,sex s 9 ročným dieťaťom. Podľa nej je to v poriadku. Ak by napísala že stalo sa to takto ale nebolo to správne tak to pochopím. Ale ona napísala stalo sa to takto a je to v poriadku a aj svoju dcéru by tak dala a s hrdosťou.

@mizoko Bylo to správné, jelikož v době naplnění manželství, Aisha dítětem nebyla. (Ať jí bylo 9 nebo 18 let.) Nejednalo se o pedofílii.

mizoko
7. sep 2025

Zbytočne má označuje tá osoba. Ja si s clovekom čo je podľa neho sex s 9 ročným dieťaťom v poriadku nemám čo povedať.

mizoko
7. sep 2025

Choďte do tej druhej debaty a nájdite si to. Už fakt mi žalúdok prekrúca z tých dvoch "žien"

dahliaa
7. sep 2025
@mizoko

Zbytočne má označuje tá osoba. Ja si s clovekom čo je podľa neho sex s 9 ročným dieťaťom v poriadku nemám čo povedať.

@mizoko 😅😅 Jistě, protože klameš a argumenty došly, že?))))

misiak7777
7. sep 2025
@mizoko

@mizoko to robia obe s Lenou, prekrucaju svoje slová ako potrebujú. Keď prišli do EU prví utečenci, absolútne som proti tomu nič nemala. Bolo mi na grcanie, keď sa niekto vytesoval ak sa potopil čln. Začala som meniť názor, keď mi rodina začala bývať v Bruseli...
Aktuálny konflikt v Gaze som vnímala ako utrpenie dvoch strán, kde trpia nevinní.. po čítaní názorov týchto dvoch som žiaľ tiež zmenila názor.. radšej budem na strane, ktorá mi je blízka v hodnotách ako na strane, kde 9 ročné dieťa môže mať sex, kde matka by nechala s kľudom zbicovat svoju dcéru, kde keby ženy chodili zahalené by sa vyhli obťažovaniu inak si za to môžu samé...

dahliaa
7. sep 2025
@misiak7777

@mizoko to robia obe s Lenou, prekrucaju svoje slová ako potrebujú. Keď prišli do EU prví utečenci, absolútne som proti tomu nič nemala. Bolo mi na grcanie, keď sa niekto vytesoval ak sa potopil čln. Začala som meniť názor, keď mi rodina začala bývať v Bruseli...
Aktuálny konflikt v Gaze som vnímala ako utrpenie dvoch strán, kde trpia nevinní.. po čítaní názorov týchto dvoch som žiaľ tiež zmenila názor.. radšej budem na strane, ktorá mi je blízka v hodnotách ako na strane, kde 9 ročné dieťa môže mať sex, kde matka by nechala s kľudom zbicovat svoju dcéru, kde keby ženy chodili zahalené by sa vyhli obťažovaniu inak si za to môžu samé...

@misiak7777 🤮🤮🤮🤮

mizoko
7. sep 2025
@misiak7777

@misiak7777 a furt sa tu do mňa bude naváž kvôli tomu že upozorňujem na to čo sama napísala. A to čo napísala je choré,uchylne,blbé,nenormálne a nemorálne.... Pridaj si kľudne čo ešte chces k tomu. Ale normálne to nie je. Dvíha mi to žalúdok. A bude sa vykrúcať a hrať na chrumkavú. Veď choďte si to prečítať do tej druhej debaty a spravte si názor sami.
Násilie na vlastných ju dvíha zo stoličky ale keď to isté robia jej ľudia tak k tomu sa ani nevyjadrí nie to že by to ešte odsúdila. A ona tu ide niekoho kadrovat a poúčať?! Stačí!

misiak7777
7. sep 2025
@dahliaa

@misiak7777 🤮🤮🤮🤮

@dahliaa správne emotikony, otvorila si mi oči. Ďakujem

dahliaa
7. sep 2025
@misiak7777

@misiak7777 Ano, stydět by jsi se měla, obhajovat mučení a vraždění nevinných dětí, žen, starců a i mužů. 🤮🤮🤮 👎🏻👎🏻👎🏻 Víš co si občas tak říkám? Jak se zrůdy jako ty na sebe dokáží podívat do zrcadla nebo v klidu spát? Že je svědomí a hanba nefackuje... 🤮🤮🤮🤮🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

misiak7777
7. sep 2025
@dahliaa

@misiak7777 Ano, stydět by jsi se měla, obhajovat mučení a vraždění nevinných dětí, žen, starců a i mužů. 🤮🤮🤮 👎🏻👎🏻👎🏻 Víš co si občas tak říkám? Jak se zrůdy jako ty na sebe dokáží podívat do zrcadla nebo v klidu spát? Že je svědomí a hanba nefackuje... 🤮🤮🤮🤮🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

@dahliaa nuž, tvoje názory ma priviedli k mojej zmene postoju. Ešte raz ďakujem, že si mi otvorila oči

karolinakr
7. sep 2025

najväčšia prdel, že neviem, kto je Aisha, ale koran som neštudovala ani sa nechystam

dahliaa
7. sep 2025
@misiak7777

@dahliaa nuž, tvoje názory ma priviedli k mojej zmene postoju. Ešte raz ďakujem, že si mi otvorila oči

@misiak7777 Není za co. 🤮🤮🤮🤮🤮

karolinakr
7. sep 2025

Na naboženskych temach to vždy vybuchne, tam sa ĺudia hádaju aj na 100stranách, ešte aj to je málo

karolinakr
7. sep 2025
@misiak7777

mizoko
7. sep 2025
@misiak7777

@misiak7777 a jej nevadí mučenie a zabíjanie žien v Afgane a tiež vraždenie izraelských civilistov čo v Palestine dokonca aj oslavovali. To je podľa nej v pohode. Taký dvojitý meter sa len tak nevidí. Ako som písala,to čo robia jej vlastní iným je pre ňu v poriadku ale ak sa niečo zle deje jej "spoluvercom" tak na to je hakliva. Schiza jak sviňa. Oni môžu ostatným všetko - ale druhá strana nesmie nič. Ani sa brániť. Lebo v tom prípade je to podľa nej už len vraždenie. Keď vrazdia jej vlastni tak to sa nekomentuje