icon

Európa a islam

4. sep 2025

Ja sa zacinam fakt obavat, ako dopadneme. Co sa deje v Anglicku.... Nemecku... Francuzsku.
A mkmentalne sa siri na nete aj video, kde poslankyna v Belgicku vyzvala ludi, ktorym sa nepaci satka okolo ich jlavy, aby sa prestahovali inde. Chapete? Miestni sa maju prestahovat inde. 🥲
Toto nebude dobre......

vevesh
6. sep 2025
@anonym_eff4ba

@vevesh A co?Kludne sa moze zmenit aj system ako je nastabeny,Cim viacej cudzincov tym prazdnejsia kasa .

@anonym_eff4ba no skus slovenskym dochodcom povedat, ze za dva roky im stat nebude vyplacat dochodky-ziadne, co urobia. A nemci su 1000x neprijemnejsi v tomto. Takze, nie, nehrozi taketo nieco. Plus nemci nebudu robit urcite prace, takze stale potrebujes ludi, aby si urcite sektory obsadila ludmi. A pristahovalci su nuteni vziat akukolvek pracu, 99% robi prave v tomto sektore, kde nemci nechcu pracovat (a ako dalsi bonus, na pristahovalciv neplati minimalna mzda, cize pre zamestnavatelov top...)

mizoko
6. sep 2025
@anonym_eff4ba

@dahliaa Ale ved si pisala ze tie zeny si o to same koleduju ako sa obliekaju,a aj tie panny si riesila,tak preco teraz tvrdis opak?Ale mne je to jedno,ja som ti len chcela vysvetlit ze predsudky su, sama ich mas.A co sa tyka nasilnych cinov u ateistov ,nie je nikde uvedene ze ateisti pachaju viacej kriminalnych cinov,nie su o tom ziadne statistiky,cize nepis nieco ako hole fakty ak k tomu nemas dokazy.

@anonym_eff4ba a vieš o tom že si píšeš s niekým kto presadzuje pedofíliu? 😏 Tým myslím dahliu.

mizoko
6. sep 2025
@anonym_eff4ba

@dahliaa nemas predsudky?A kto pisal ze zeny v mini su ku?Alebo zeny takym spravanim si same vyzaduju aby boli sedualne napadane muzmi?Ty mas najviac predsudkov a budes sa tu zavzdusnovat nad ludmi kt maju predsidky voci moslimom.Najskor si to u seba ujasni.
Za druhe- pises trestne ciny jonaju ateisto a zasa nemas dokazy ziadne ,pritom sa ani neposudzuje pri trestnom cine ci je muz veriaci alebo nie.
Napisala som ti dokonca ze vo vazniciach v statoch kde je rozsirenejsie nabozenstvo sedia muzi kt su veriaci.
Ale ved zabudas na fakty ze bombove atetaty a vrazdy v mene Alaha vykonavali veriaci muzi,sam Mohamed bojoval,lupi a daval zabijat.Takze co s tym maju ateisti?

@anonym_eff4ba taká Lenka Kravcova v inej diskusii už navrhla ukrizovavanie a stínanie hláv ☺️

eva8
6. sep 2025

Len pre zaujimavost

Index bezpečnosti podľa mesta 2025
https://www.numbeo.com/quality-of-life/rankings...
Residence Index

Index bezpečnosti za rok 2025 podľa Globálneho indexu bývania (zahrnaju sa aj urazy) - staty
https://globalresidenceindex.com/hnwi-index/saf...

Index kriminality podľa miest v polovici roka 2025
https://www.numbeo.com/crime/rankings.jsp

dahliaa
6. sep 2025
@anonym_eff4ba

@dahliaa ved napis ci aj ty to robis nasilu,ked ostatne to robia dobrovolne,ty tiez alebo nasilu?

@anonym_eff4ba Co? Já chlapy nestřídám jak ponožky.

dahliaa
6. sep 2025
@mizoko

@anonym_eff4ba a vieš o tom že si píšeš s niekým kto presadzuje pedofíliu? 😏 Tým myslím dahliu.

@mizoko Žádnou pedofílii neprosazuji. Co to plácáš? To jsou tady jiní, kteří se těší ze smrti, mučení a hladomoru nevinných malých dětí a žen. 🤮

mizoko
6. sep 2025
@dahliaa

@mizoko Žádnou pedofílii neprosazuji. Co to plácáš? To jsou tady jiní, kteří se těší ze smrti, mučení a hladomoru nevinných malých dětí a žen. 🤮

@dahliaa ty ju presadzuje v inej diskusii a zahmlievaj si tu koľko chces. Odpovedali sme ti tam na to ohľadom hladomoru v palestine ale to si už odignorovala. Že im to robia vlastní ludia z hamasu. Používajú ich ako živý štít. Materiálnu pomoc si berú pre seba. Z vraždenia izraelských civilistov sa tam všetci,všetci! Palestínčana tešili a oslavovali to. Že sa do Izraela prekopali ako krysy a zaútočili to je podľa teba tiež ok....
Ty akurát obhajujes sex 9 dievčatá so starým chlapom. Že je to v poriadku lebo veď náboženstvo. Podľa teba je 9 ročné dieťa je mentálne aj fyzicky pripravené mať sex takže je to ok. To píšeš ty sama. Ja si nič nevymyslam..a druhá tebe podobná chce odrezavat hlavy.

lenkakravcova
6. sep 2025
@bosorkabb

@lenkakravcova sama vieš že takých je minimum.
Tu je reč o migrantoch islamského vierovyznania. A ako ukazuje Dánsko,Nemecko či iné štáty nie sú obohatením ak nechcú dodržiavať pravidlá.
A práve preto vyhráva a vedie krajná pravica.
Ja mám v rodine moslima a prispôsobil sa, jeho žena nechodí zahalená ani šatku nenosí.

@bosorkabb jeho žena je muslimka? Lebo muslim si môže vziať aj z Ľudí knihy ženu,, a ona nemá povinnosť sa zahaľovať.

lenkakravcova
6. sep 2025
@mizoko

@dahliaa ty ju presadzuje v inej diskusii a zahmlievaj si tu koľko chces. Odpovedali sme ti tam na to ohľadom hladomoru v palestine ale to si už odignorovala. Že im to robia vlastní ludia z hamasu. Používajú ich ako živý štít. Materiálnu pomoc si berú pre seba. Z vraždenia izraelských civilistov sa tam všetci,všetci! Palestínčana tešili a oslavovali to. Že sa do Izraela prekopali ako krysy a zaútočili to je podľa teba tiež ok....
Ty akurát obhajujes sex 9 dievčatá so starým chlapom. Že je to v poriadku lebo veď náboženstvo. Podľa teba je 9 ročné dieťa je mentálne aj fyzicky pripravené mať sex takže je to ok. To píšeš ty sama. Ja si nič nevymyslam..a druhá tebe podobná chce odrezavat hlavy.

@mizoko to nemyslíš vážne. Na aké morálne dno môže padnúť človek, ktorý tvrdí, že hranice blokuje Hamasu, keď sú plné správy - videá fotky, svedectvá, toho, že to robia Izraelci.
Toto video si tiež videla? Ako sa Izraelci správajú k nežidom, konkttv tomto videu ku katolíkom na ktorých pľujú na ulici..
https://youtube.com/shorts/7uL555xWQeE?si=p2qF-...

karolinakr
6. sep 2025

najhoršie, že tie svadby nie su z lasky a mlade dievča so starym capom je skor znásilnená
v filme Fisherman's diary som fakt plakala, tam to male dievčatko prosilo otca, že ju stary chlap znasilňuje...a tito ludia si myslia, že budu v nebi sediet s Alahom?
V 21.storoči sa takéto veci dejú v mene náboženstva
a rodičia to vlastnym deťom robia, hoci to sami zažili na vlastnej koźi, dceru predaju za misku fazule...to su pomätení ĺudia

lenkakravcova
6. sep 2025
@mizoko

@anonym_eff4ba taká Lenka Kravcova v inej diskusii už navrhla ukrizovavanie a stínanie hláv ☺️

@mizoko ako navrhla? Nič som nenavrhla. Normálne som napísala to, ako to má byť. Ak niekto niekoho zavrazdi, alebo znásilní s vyhrážkou smrti alebo zastrašovaním ublíženia na zdraví. Áno, tresty šárie sú prísne. Vadí ti to? Si vraj alebo úchyl? Alebo v čom tá klepe strach?
Bojíš sa, že keď ľudia budú dodržiavať čo majú, ty budeš tá ktorá bude vytŕčať zlobou v srdci? Vieš, že sa to dá zmeniť?

lenkakravcova
6. sep 2025
@karolinakr

najhoršie, že tie svadby nie su z lasky a mlade dievča so starym capom je skor znásilnená
v filme Fisherman's diary som fakt plakala, tam to male dievčatko prosilo otca, že ju stary chlap znasilňuje...a tito ludia si myslia, že budu v nebi sediet s Alahom?
V 21.storoči sa takéto veci dejú v mene náboženstva
a rodičia to vlastnym deťom robia, hoci to sami zažili na vlastnej koźi, dceru predaju za misku fazule...to su pomätení ĺudia

@karolinakr zase tu nehraj na city. Takíto ľudia to nerobia v mene náboženstva ale len v mene svojich chúťok. Rovnako sa takí uchýli nachádzajú všade. A v dnešnej dobe dobre vieš, že je ich veľa aj medzi kňazmi a učiteľmi, lebo tieto pozície pracujú s deťmi..

dahliaa
6. sep 2025
@mizoko

@mizoko Neprosazuji. Špatně čteš. Psala jsem o tom, že Aisha v době naplnění manželství s prorokem DÍTĚTEM NEBYLA. Byla fyzicky i psychicky zralá pro manželství a pohlavní styk. Nebyla dítě! Ať už jí bylo tolik, kolik bylo - což není jednoznačně jisté. Stejně tak jako zasnoubená Panna Marie nebyla dítětem v době porodu Ježíše (podle některých zdrojů ve věku 12 let). Byla to normální vyspělá dívka. Ano, ani jedna nebyla stará. Obě to byly mladé dívky, ale ani jedna ne dítětem! Upozorňuji, že v případě Aishi, se bavím o 7. století v Arábii. Ne 21. století. Pedofílii (zneužívání dětí) odsuzují stejně tak, jako ty. Nepřekrucuj má slova. Děkuji.
Vlastní ludia z hamasu? Děláš si pr..l? Co ty vůbec víš o Palestině a Hamásu? 🙄 Vaše znalosti jsou fakt bída... Ale vy za to nemůžete, co vám vtloukaj do hlavy ve zprávách...
Vedlejší diskuzí dočítat nehodlám. Z lidí schvalujících vraždění a násilí na dětech je mi fyzicky i psychicky špatně. 🤮

dahliaa
6. sep 2025
@lenkakravcova

@mizoko to nemyslíš vážne. Na aké morálne dno môže padnúť človek, ktorý tvrdí, že hranice blokuje Hamasu, keď sú plné správy - videá fotky, svedectvá, toho, že to robia Izraelci.
Toto video si tiež videla? Ako sa Izraelci správajú k nežidom, konkttv tomto videu ku katolíkom na ktorých pľujú na ulici..
https://youtube.com/shorts/7uL555xWQeE?si=p2qF-...

@lenkakravcova Ani netuší, jakého hada si hřejí na prsou... Bídné znalosti...

anonym_eff4ba
6. sep 2025
@dahliaa

@anonym_eff4ba Co? Já chlapy nestřídám jak ponožky.

@dahliaa ale to je kazdeho vec,ty to tiez s muzom robis zadarmo,cize ste na tom rovnako.Ako mas predsudky,nic ine len predsudky a zabzdusnzjes sa tu nad zenami ze maju predsudky , a?Kazdy ma nejake ty si napisala svoje predsudky,ini zasa predsudky o moslimoch.Nie si o nic lepsia ako ti co tu pisu v zlom svetle,lebo sama si taka ista.

anonym_eff4ba
6. sep 2025
@dahliaa

@mizoko Neprosazuji. Špatně čteš. Psala jsem o tom, že Aisha v době naplnění manželství s prorokem DÍTĚTEM NEBYLA. Byla fyzicky i psychicky zralá pro manželství a pohlavní styk. Nebyla dítě! Ať už jí bylo tolik, kolik bylo - což není jednoznačně jisté. Stejně tak jako zasnoubená Panna Marie nebyla dítětem v době porodu Ježíše (podle některých zdrojů ve věku 12 let). Byla to normální vyspělá dívka. Ano, ani jedna nebyla stará. Obě to byly mladé dívky, ale ani jedna ne dítětem! Upozorňuji, že v případě Aishi, se bavím o 7. století v Arábii. Ne 21. století. Pedofílii (zneužívání dětí) odsuzují stejně tak, jako ty. Nepřekrucuj má slova. Děkuji.
Vlastní ludia z hamasu? Děláš si pr..l? Co ty vůbec víš o Palestině a Hamásu? 🙄 Vaše znalosti jsou fakt bída... Ale vy za to nemůžete, co vám vtloukaj do hlavy ve zprávách...
Vedlejší diskuzí dočítat nehodlám. Z lidí schvalujících vraždění a násilí na dětech je mi fyzicky i psychicky špatně. 🤮

@dahliaa nebola dietatom ? 9 rokov je teda co?

dahliaa
6. sep 2025
@anonym_eff4ba

@dahliaa ale to je kazdeho vec,ty to tiez s muzom robis zadarmo,cize ste na tom rovnako.Ako mas predsudky,nic ine len predsudky a zabzdusnzjes sa tu nad zenami ze maju predsudky , a?Kazdy ma nejake ty si napisala svoje predsudky,ini zasa predsudky o moslimoch.Nie si o nic lepsia ako ti co tu pisu v zlom svetle,lebo sama si taka ista.

@anonym_eff4ba Shodly jsme se, že každý podle svých zásluh, ne?))

anonym_eff4ba
6. sep 2025
@vevesh

@anonym_eff4ba no skus slovenskym dochodcom povedat, ze za dva roky im stat nebude vyplacat dochodky-ziadne, co urobia. A nemci su 1000x neprijemnejsi v tomto. Takze, nie, nehrozi taketo nieco. Plus nemci nebudu robit urcite prace, takze stale potrebujes ludi, aby si urcite sektory obsadila ludmi. A pristahovalci su nuteni vziat akukolvek pracu, 99% robi prave v tomto sektore, kde nemci nechcu pracovat (a ako dalsi bonus, na pristahovalciv neplati minimalna mzda, cize pre zamestnavatelov top...)

@vevesh my ti mohrantov nemame.V de ide vela penazi migrantom,tak sa to da aj inak poriesit.

anonym_eff4ba
6. sep 2025
@dahliaa

@anonym_eff4ba Shodly jsme se, že každý podle svých zásluh, ne?))

@dahliaa ja s tebou?Nie.Len ti chcem vysvetlit ze kazdy clovek moze a ma predsudky a sama si toho dokazom.

dahliaa
6. sep 2025
@anonym_eff4ba

@anonym_eff4ba Tohle není o předsudcích, ale o konkrétních případech. Zdaleka ne každá Evropanka je rozdavačná, ale jak bylo řečeno, je jich mnoho a vědí to i ti chlapi (ať už Arabové, Indové nebo Češi a Slováci.)

dahliaa
6. sep 2025
@anonym_eff4ba

@dahliaa nebola dietatom ? 9 rokov je teda co?

@anonym_eff4ba Už jsem tu o tom psala. Ať jí bylo kolik bylo, byla to mladá dívka, fyzicky a psychicky schopná pohlavního styku a manželství. Stejně tak jako Panna Marie při porodu Ježíše.

anonym_eff4ba
6. sep 2025
@dahliaa

@anonym_eff4ba Tohle není o předsudcích, ale o konkrétních případech. Zdaleka ne každá Evropanka je rozdavačná, ale jak bylo řečeno, je jich mnoho a vědí to i ti chlapi (ať už Arabové, Indové nebo Češi a Slováci.)

@dahliaa Ale kazdy to ma so sexom inak,to neznamena ze preto musia byt tie zeny obtazovane nadrzanymi moslimami. A o tom bol prispevok ze nadrzani Arabi,ci ini moslimi radi obtazuju europanky len preto ze maju minisuknu a nie burku,co vobec nie je ok.

dahliaa
6. sep 2025
@anonym_eff4ba

@dahliaa Ale kazdy to ma so sexom inak,to neznamena ze preto musia byt tie zeny obtazovane nadrzanymi moslimami. A o tom bol prispevok ze nadrzani Arabi,ci ini moslimi radi obtazuju europanky len preto ze maju minisuknu a nie burku,co vobec nie je ok.

@anonym_eff4ba A zapomněla jsi připsat nadržené chlapce z Čech a Slovenska. 🙂
Jinak ano, nikdo by si neměl dovolit druhého člověka obtěžovat. To je jasné.

anonym_eff4ba
6. sep 2025
@dahliaa

@anonym_eff4ba Už jsem tu o tom psala. Ať jí bylo kolik bylo, byla to mladá dívka, fyzicky a psychicky schopná pohlavního styku a manželství. Stejně tak jako Panna Marie při porodu Ježíše.

@dahliaa lenze zabudla si na rozdiel panna Maria bola pannou,nemala styk so starym chlapom v 9 r ako Auscha co je podstatny rozdiel.Takze tym padom obhajujes pedofiliu ak ti to pride normalne.A nevyhovaraj sa na rok ,pretoze Jezis zil pred Mohamedom a ten sa takymto veciam vyhybal.Byt prikladom sa da aj bez zneuzivania dietata!

dahliaa
6. sep 2025
@anonym_eff4ba

@dahliaa lenze zabudla si na rozdiel panna Maria bola pannou,nemala styk so starym chlapom v 9 r ako Auscha co je podstatny rozdiel.Takze tym padom obhajujes pedofiliu ak ti to pride normalne.A nevyhovaraj sa na rok ,pretoze Jezis zil pred Mohamedom a ten sa takymto veciam vyhybal.Byt prikladom sa da aj bez zneuzivania dietata!

@anonym_eff4ba Neobhajuji. Zas a znovu, Aisha, ani Panna Marie nebyla dítětem.

anonym_eff4ba
6. sep 2025
@dahliaa

@anonym_eff4ba Neobhajuji. Zas a znovu, Aisha, ani Panna Marie nebyla dítětem.

@dahliaa Este raz panna Maria nemala sex v 12 r,porodila ako Panna!
Aisa bola dietatom ,mala devat rokov,pre teba je 9 rokov dospela zena? Aj tvoju dceru v 9 r vydas za stareho muza?

dahliaa
6. sep 2025
@anonym_eff4ba

Aisa bola dietatom ,mala devat rokov,pre teba je 9 rokov dospela zena? Aj tvoju dceru v 9 r vydas za stareho muza?

@anonym_eff4ba Takže ti přijde v pořádku, aby 12 letá holčička byla těhotná a rodila, ještě jako panna od Boha dítě? To ti tedy přijde v pořádku, že Bůh dal dítě do 12 leté holčičky-panny. ))

dahliaa
6. sep 2025
@anonym_eff4ba

@anonym_eff4ba Tak tady jsem fakt zvědavá, na tvou odpověď. Proč si Bůh podle tebe vybral pro porod dítěte malou 12ti letou holčičku - dítě?)) Nebo snad 12lti letou už nepovažuješ za dítě?))) Ach ten dvojí metr, že?))))

anonym_eff4ba
6. sep 2025
@dahliaa

@anonym_eff4ba Tak tady jsem fakt zvědavá, na tvou odpověď. Proč si Bůh podle tebe vybral pro porod dítěte malou 12ti letou holčičku - dítě?)) Nebo snad 12lti letou už nepovažuješ za dítě?))) Ach ten dvojí metr, že?))))

@dahliaa ale ja netvrdim ze je to spravne,tskisto nie ako ze Mohamed mal 9 r dieta.To ty tvrdis ze obe boli dospele😉 Odhliadnut od toho ze obe deti boli malolete,Maria sa aspon vyhla pohlavnemu styku,Aisa to musela znasat uz ako 9r.