icon

Frustrovaní občania - pohľad na obľúbenosť politika

tejana
20. sep 2025

Inak dneska som si len tak zo zvedavosti pozrela Ficov FB účet... A ešte stále mu tam niektorí vypisujú aký je úžasný. Normálne sa mi chce grcat a neviem z toho zaspať 🤦, že ešte stále sú tu takí ľudia čo nevidia, nepočujú a nerozmýšľajú. Ja len tak som si sem prišla vyliať moje pocity 😵‍💫🫨😵 ja už ho ani vidieť nemôžem... Jaký je to špinavec a klamár...

Strana
z5
sevrin
20. sep 2025

@tejana to sú platení trollovia. Nikto normálny mu tam nebude vypisovať aký je úžasný, pokým nebude mať aspoň štyri promile.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
tejana
autor
20. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub mne nejde o jeho matku. To by sa malo práveže vyšetriť a vyvodiť dôsledky. Ako zo všetkými takýmito záležitosťami. Nastaviť systém tak, aby sa to už nedalo zneuzit.Ja som ho nevolila a ani nebudem. Avšak henten má oveľa viac narováši a niektorí to nevidia, nepočuju, nechcú pochopiť..

mirokub
Odpoveď bola odstránená
victoriab
20. sep 2025

@tejana moj daviaci reflex dostava zabrat kazdy den

pataja
21. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

Fico vie ako na to. Treba riesit pi***ny napr. Simeckovu rodinu, hlavne ze sa nehovori o konsolidacii, o nefunkcnom zdravotnictve, nedostavantch nemocniciach, dialniciach, znizovani zivotnej urovne, zvysovani poplatkov, zdrazovani potravin, znizovani davok pre rodiny, pre deti, vyssom DPH.....a dali by sa pokracovat do rana.
Takze takto...staci jedna jeho tlacovka a idioti zase maju co riesit cely mesiac. Ako vravi, takto sa to robi, do psej...

mirokub
Odpoveď bola odstránená
petkavka
21. sep 2025

Si vsimnite, ako jeden plateny clovek -Mirokub- dokaze moderovat diskusiu. Prosim, ignorujte ho a vobec mu neodpovedajte. Aby sme mohli vidiet vacsinovy nazor. Ja si myslim, ze on sa naopak bude snazit reagovat na kazdy prispevok, ktory je proti Ficovi. A nereagujte ani na anonym. To tiez moze jeden clovek mat 10 anonymov.

anonym_dbd181
Autor odpoveď zmazal
anonym_40ec90
21. sep 2025

@tejana zrus si Facebook. Ešte nikdy nikomu nepomohlo, keď sa sám psychicky ničil. Ja ani netuším, kto je Fico, mám kopu svojich starosti. Ale psychicky som v pohode, v takejto pohode chcem dožiť do konca môjho života 😉

janinah
21. sep 2025
@anonym_40ec90

@tejana zrus si Facebook. Ešte nikdy nikomu nepomohlo, keď sa sám psychicky ničil. Ja ani netuším, kto je Fico, mám kopu svojich starosti. Ale psychicky som v pohode, v takejto pohode chcem dožiť do konca môjho života 😉

@anonym_40ec90 presne toto chcú...nech ludia zľahostajnejú,nevidia,nepočujú..a oni si budù bezbreho a beztrestne kradnúť,klamať,ťahať nás do ruskej riti a keď túto krajinu uplne položia na lopatky tak sa budú na nás vyškierať zo zlatých ván niekde z Dubaja.
Treba vedieť čo sa deje aj na nich reagovať.a popri tom si žiť svoj život najlepšie ako sa dá.
Zlo zvíťazí,ak dobrí ľudia neurobia nič.

xena0
21. sep 2025
@petkavka

Si vsimnite, ako jeden plateny clovek -Mirokub- dokaze moderovat diskusiu. Prosim, ignorujte ho a vobec mu neodpovedajte. Aby sme mohli vidiet vacsinovy nazor. Ja si myslim, ze on sa naopak bude snazit reagovat na kazdy prispevok, ktory je proti Ficovi. A nereagujte ani na anonym. To tiez moze jeden clovek mat 10 anonymov.

@petkavka mne sa tie jeho drísty ani čítať nechce 🫣stačí že napísal že konsolidácia je nutná a ide nan tu vysvetľovať ....prečo štát konsoliduje tak že všetka záťaž je na strane občanoch..toto čo šetria na sebe není šetrenie pre mňa

anonym_dbd181
Odpoveď bola odstránená
janinah
21. sep 2025
@anonym_dbd181
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_dbd181 kazdy rozumny clovek to vie a aj by konsolidoval,ale nie za okolnosti,ze sebe dopraju vrchovato a obycajných ludi idu zdrať z kože..mne najnovsie dvihla tlak madam ministerka nekultuty,potrepe sa 1.triedou do Ameriky a nik nevie dôvod jej oficialnej cesty.nezoberie ani jedneho novinara ako sa bežne robi...len tak mimochodom ma tam dceru a treba jej doplniť satnik,takze toto tej trúbe platiť odmietam..a mohla by som tu pisat pol dňa..Nech idu do psej matere s takou konsolidaciou

anonym_aa6b96
21. sep 2025
@janinah

@anonym_40ec90 presne toto chcú...nech ludia zľahostajnejú,nevidia,nepočujú..a oni si budù bezbreho a beztrestne kradnúť,klamať,ťahať nás do ruskej riti a keď túto krajinu uplne položia na lopatky tak sa budú na nás vyškierať zo zlatých ván niekde z Dubaja.
Treba vedieť čo sa deje aj na nich reagovať.a popri tom si žiť svoj život najlepšie ako sa dá.
Zlo zvíťazí,ak dobrí ľudia neurobia nič.

@janinah absolútne si tohto človeka nevšímam a jeho odpovede skipnem. On je typický ficovolič, všetko viem, na všetko som odborník, ku všetkému sa má potrebu vyjadriť. Normálne si len nevšímať.

anonym_12a828
21. sep 2025

Boze to tu je strasne ,vsedci kradnu od Fica po Simeckovu rodinu,je tu niekto este nenazrany,komu by som dala hlas?

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
anonym_3eb5b9
21. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub aha takze fico za nic nemoze aj ked vladol nepretrzite 12 ci kolko rokov za vsetko mozu ini a najma lekari!! Zoberme im platy a nech su nasi otroci a uz tu bude zrazu vsetko perfektne fungovat 🙄 a to ze sa fico pcha putinovi do zadku je tiez uplnr v pohode ze?

jednoduchomaria89
21. sep 2025

Napíšem to aj sem , stačí si vygooglit cenazafica, ako vyhodili 5 miliárd za nič poriadne , oslavy ,nákupy ,cesty,služobky ,platy , to sú výsledky konsolidácie , my to platíme a nič z toho nemáme , nám iba klesá disponibilný príjem ,teda chudobnieme , keď to zabalia firmy , som zvedavá kto bude ďalej prispievať do štátu (teda aj na politikov ) . Sme najdrahší vo V4 a mame najmenej investícií, áno ja viem ,že väčšina sa chystá robit na poli ,tak im držím palce

jednoduchomaria89
21. sep 2025

@jednoduchomaria89 tiež ten lacný ruský plyn , ešte aj na Tom nás klame : Na Slovensku sa deje veľká plynová krádež, tvrdí mimoparlamentná strana Demokrati. Cenníkové ceny zemného plynu, ktoré ponúka štátna spoločnosť SPP na Slovensku a v Česku, sú rozdielne.

Podpredseda Demokratov Juraj Šeliga na tlačovej besede uviedol, že na Slovensku je skupina ľudí, ktorá zarába na predraženom plyne a rope. „Bežná slovenská domácnosť na to brutálne dopláca,“ dodal Šeliga

danica2711
21. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub chlapče, ty si trochu uprac v hlave. Chceš sa tu hrať na ekonóma, politológa, sociológa... skrátka chrobák Truhlík, ale akosi na to nemáš, všetko sú to len bláboly, ovplyvnené smeráckou ideológiou, navyše si posplietal nesúvisiace a neporovnateľné veci - a miesta, kde si sa snažil zaintegrovať vlastné perly ducha, ma vedú k otázke: však si bol aj ty členom tej strany, v ktorej bol náš birmovaný súdruh premiér?

anonym_aa6b96
21. sep 2025
@danica2711

@mirokub chlapče, ty si trochu uprac v hlave. Chceš sa tu hrať na ekonóma, politológa, sociológa... skrátka chrobák Truhlík, ale akosi na to nemáš, všetko sú to len bláboly, ovplyvnené smeráckou ideológiou, navyše si posplietal nesúvisiace a neporovnateľné veci - a miesta, kde si sa snažil zaintegrovať vlastné perly ducha, ma vedú k otázke: však si bol aj ty členom tej strany, v ktorej bol náš birmovaný súdruh premiér?

@danica2711 on je aj zdravotník, farmaceut, odborník na hormonálnu substitučnú liečbu, na všetko. Ako píšem, typický ficovolič, čo všade bol, všetko videl a ku všetkému sa má potrebu vyjadriť. Ja mu neverím ani nos medzi očami. Treba ho vždy skipnúť.

viestta
21. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub ako vies obhajit rozkradanie eurofondov na sukromne haciendy smero-hlasackych papalasov?

dora281
Autor odpoveď zmazal
danica2711
21. sep 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 ja viem, len som sa akosi dala strhnúť... asi som vstala hore zadkom, po tej včerajšej megatrápnej Ficovej tlačovke spolu s tým jeho šušľavým prisluhovačom som asi ešte stále nejaká predpätá

lubmar
21. sep 2025

Slovenski poslanci zarabaju 5 nasobok priemernej mzdy co je najviac zo vsetkych jrajin EU.Patnasobok v krajine,kde polovica ludi nezaraba ani tu priemernu mzdu.Tato nenazranost hovori za vsetko.

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
21. sep 2025
@danica2711

@dora281 ja viem, len som sa akosi dala strhnúť... asi som vstala hore zadkom, po tej včerajšej megatrápnej Ficovej tlačovke spolu s tým jeho šušľavým prisluhovačom som asi ešte stále nejaká predpätá

@danica2711 Nechápem, čo si mi tým chcela povedať? Že si sa dala strhnúť ?

jednoduchomaria89
21. sep 2025
@lubmar

Slovenski poslanci zarabaju 5 nasobok priemernej mzdy co je najviac zo vsetkych jrajin EU.Patnasobok v krajine,kde polovica ludi nezaraba ani tu priemernu mzdu.Tato nenazranost hovori za vsetko.

@lubmar v každom negatívnom rebríčku sme medzi prvými (najnižšie disponibilne príjmy, najnižší počet investícií , ceny potravín ) .. Donald tusk má tuším 6000 a nás premiér okolo 11

danica2711
21. sep 2025
@dora281

@danica2711 Nechápem, čo si mi tým chcela povedať? Že si sa dala strhnúť ?

@dora281 že som naňho vôbec reagovala

Strana
z5