icon

Hanba s policajnou akciou v Dnipre

18. júl 2025

Co na to hovorite? Hanba na cely svet. Ako z tohto von???

Policajné tímy boli ešte v Dnipre, zverejnenie akcie mohlo ohroziť ich bezpečnosť

https://svet.sme.sk/c/23520120/policajne-timy-b...

ukulela
18. júl 2025

Co ti poviem. Patrime na vychod, idealne tak 800 km severovychodne od Moskvy ... mentalne aj urovnou.

sevrin
18. júl 2025

Aká vláda, taká akcia 😂

Pri týchto diletantoch ma neprekvapí fakt už nič, všetko sa im rozpadá, smeráci už nie sú schopní sa medzi sebou ani dohodnúť na verzii pre plebs, mantáci 😅

jamimo
18. júl 2025

@anonym_autor akcia, neakcia, ja som sa už v roku 1999 hanbila v zahraničí povedať, že som zo Slovenska.

annm81
18. júl 2025

V dobe, keď sa evakuovali školy, tu bola diskusia, kde som zďaleka nebola jediná, kto tušil kam budú smerovať stopy. Som absolútne presvedčená, že všetci od premiéra, cez ministra vnútra a riaditeľa SIS až po vyšetrovateľov predpokladali od začiatku odkiaľ vietor fúka. A čo ma desí je že tuším aj odpoveď na otázku, či to ozaj bolo diletanstvo, alebo za celým týmto informovaním je jasný úmysel.

janinah
19. júl 2025

Každy den vybehne nova kauza.Sledujete tender na záchranky? Dvojmiliardovy biznis a robia si čo chcú,vsak oni vyhrali voľby...hanba,hnus,sklamanie,hnev citi kazdy z nas kto vidi mafianske praktiky tejto zlodejskej vlady

https://domov.sme.sk/c/23519945/zachrankovy-ten...

vladuska20
19. júl 2025

Ukrajinec,nuz tych tu mame vela,ze???Hm,otazka znie:Kolko takych ukrajincov tu mame,platenych z Ruska???Nebude jediny.

danica2711
19. júl 2025

je veľmi pravdepodobné, že za týmto informovaním (aj neinformovaním) bol jasný zámer našich súdruhov. Ale je aj veľmi pravdepodobné, že to bolo diletantstvo - v tom prípade by si mal minister vnútra naplno uvedomiť, že "šutaj" znamená po chorvátsky "drž hubu" a správať sa podľa toho, keď už nič iné nevie

eva8
19. júl 2025
@annm81

V dobe, keď sa evakuovali školy, tu bola diskusia, kde som zďaleka nebola jediná, kto tušil kam budú smerovať stopy. Som absolútne presvedčená, že všetci od premiéra, cez ministra vnútra a riaditeľa SIS až po vyšetrovateľov predpokladali od začiatku odkiaľ vietor fúka. A čo ma desí je že tuším aj odpoveď na otázku, či to ozaj bolo diletanstvo, alebo za celým týmto informovaním je jasný úmysel.

@annm81 vsak takmer okamzite vlada prehlasila, ze bombove utoky boli z Ukrajiny

annm81
19. júl 2025
@eva8

@annm81 vsak takmer okamzite vlada prehlasila, ze bombove utoky boli z Ukrajiny

@eva8 samozrejme, lebo to jej, vzhľadom na svoje voličstvo vyhovuje. Priznať, že skutočný pôvodca je z Ruska, už im samozrejme nevonia. Výhovorky, že nebudú šíriť neoverené správy sú u tejto kolaborantskej konšpirátorskej vlády smiešne. Tých útokov z Ruska bolo v posledných rokov od Fínska po Španielsko a od Rumunska po Britániu toľko, že čokoľvek sa dnes v Európe stane, "ruská stopa" je jedna z najpravdepodobnejších príčin.

eva8
19. júl 2025
@annm81

@eva8 samozrejme, lebo to jej, vzhľadom na svoje voličstvo vyhovuje. Priznať, že skutočný pôvodca je z Ruska, už im samozrejme nevonia. Výhovorky, že nebudú šíriť neoverené správy sú u tejto kolaborantskej konšpirátorskej vlády smiešne. Tých útokov z Ruska bolo v posledných rokov od Fínska po Španielsko a od Rumunska po Britániu toľko, že čokoľvek sa dnes v Európe stane, "ruská stopa" je jedna z najpravdepodobnejších príčin.

@annm81 hned boli sirene neoverene predpoklady, teraz predcasne vyjde neuplna sprava, som zvedava, ci kompletna sprava z vysetrovania bude zverejnena

annm81
21. júl 2025

Čím viac informácií sa objavuje, tým väčšia hanba (či skôr hnus) to je.

Nezveřejňujte ještě informace o tajné akci, žádal žalobce Eurojustu Pavel Zeman. Slovenská vláda udělala za pár hodin pravý opak. Proč Ficův kabinet kryl ruskou stopu a zaútočil na českou tajnou službu...

...Místo radosti z odhalení je ale mezi zdejšími policisty pachuť z toho, že slovenští kolegové případ oznámili předčasně.

Konkrétně v době, kdy se - jak nyní zjistil Respekt - oni sami ještě pohybovali na Ukrajině ve válečné zóně, a kolegové ze sousední země je tak svým krokem ohrozili na životě. Zároveň, tvrdí české bezpečnostní složky, Slováci utajili podstatnou informaci, že podezřelý byl řízen z Ruska.

https://www.respekt.cz/kontext/nova-zjisteni-v-...

barrilla
28. júl 2025

Dnes mal Gašpar st. tlačovku a povedal, že to nám chcú len ublížiť Češi, ich terajšia vládna zostava, že je v tom politika a nie fakty. A vraj sa aj český policajný prezident ospravedlnil (teda nikto to nepočul)