Je elektráreň ministrov strategický projekt alebo biznis?
Zdravím žienky. Tak a je to. Takto sa robia veci (na hulváta) podľa vládnej koalície. Mám len dve otázky. Čo si myslia podľa vás ľudia teraz na Podpoľaní(väčšina voliči smeru,sns,huliakovci) o tomto projekte? Je to vážne také strategické,či len biznis. Ďakujem za úprimné odpovede😉.
b,b bé je správne.
Este ani jedna Ficova vlada nespravila nic co by nesmrdelo velkym biznisom pre "nasich ludi", takze ani toto nie je vynimka. A kedze narodniari nevedia dokedy este budu s Ficom kolaborovat, tak si rychlo zabezpecili aj svojich.
Ja som sa to len dnes dozvedela,ale normálne aj keď môžem byť škodoradostná,toto neželám nikomu. Aby mi niekto zabral napríklad farmu, ktorá má živí a je možno celoživotné dielo. Toto prepískli a že dosť!
Tak ja verím, že sú to ich voliči a možno sa spamätaju
@zuzanita1609 ale vsak je to taka cerstva a horuca vec, te este ani atrament nevyschol na tom jeho paskvile, ktory podpisal. Ja o tom viem tiez len od dnes
@martinka13 ale jasne, na tarabovom profile sa už pár ľudí ozvalo ze doteraz ich volili
@zuzanita1609 Koľko majú zvierat? Neviete?
@kukulienka999 ja neviem,snažím sa to dakde nájsť,ale je asi jedno, koľko zvierat boa. Ja mám na Liptove horu, pozemky a začínam sa normálne báť. Keď si toto dovolia. Pozemky, brehy kolo Mary ako skončili, Demänovská Dolina detto a teraz toto. Veď by ma šľak trafil,ak by som musela niečo niekomu "predať",keď nechcem,len preto,že je to pochybne "strategické".
Zrazu bude vsetko strategicka investicia. Sice sa rovnako s nicim poriadne nepohne, ale aspon im uz do toho nebude nikto moct kecat a lepsia sa budu moct nabalit. Ziadna precerpavacka sa ram stavat najblizsie roky nebude. Vyvlastnia pozemky, uzavru nevyhodne nevypovedatelne zmluvy a casom sa uvidi ... nejako sa to potichu rozpreda nasim ludom.
@zuzanita1609 tato priehrada bola v riešení este, ked o Ficovi nikto nevedel. Nie som si ista rokom. Nie je to ich novinka. Oni sa len chytili nejakych starych plánov. Nepamam si ani preco sa to nerealizovalo. Ale mali sme tam rodinu a este ako mlada, to bolo davno, sa bali, ze skončia ako obyvatelia bývalej dediny, kde je Liptovska Mara. Potom ostalo ticho okolo toho. Mozno este starsie rocniky si to budu pamätať.
@gov vieš čo ja budem za svinu teraz,ale je mi to jedno. Tie čo volili tuto vládu a prídu o daňový bonus tak ja im to naozaj z celého srdca prajem.
Ostatne sme sa zviezli tiež ale čo už
Čo si myslia oni neviem, ale idem na víkend domov síce opačným smerom, a očakávam búrlivé diskusie, aj keď sa im budem chcieť všemožne vyhnúť, aj skrz dnešné protesty, tak budem môcť napísať, čo si o tom myslia oni.. ale predpokladám niečo ako "čo fnukaju, no a čo, pozri kedysi ako stavali nádrže a zbúrali celé dediny a je to super".
@aalt tiež si myslím. Projekt ostane "na
chrobáka",ako koncová nemocnica , časom usadne ten "hnev kalu" na dno a nakoniec to bude fajný biznis pár developerom-kamošom od (veď viete o kom). Takto to dopadne,ako všetko... A ozaj nechcem byť paranoidná,ale aj ten "náš už funkčný" kataster...🧐
@zuzanita1609 Zvláštne, že tento tvoj príspevok pridaný o 17:48 nevidím na stene, keď rokujem spätne.
Našla som ho iba v časti Kde sa diskutuje?
@napetra noo,asi MÁ NIEKTO DÔVOD,LEBO SOM VULGÁRNA A VŠETKÝCH DEHONESTUJEM 👍👍😂. Už to vidím aj ja, koník odcválal na východ 🤭
@janai1
@zuzanita1609 Žasnem.
To aj MK je už na tom tak zle?
Na insta o tom Hojsik tiez pise,on celkovo Tarabu nemusi.Ale je to tak ze Taraba sa nabalí.A odcvala do Kanady ako uz v minulosti urobil,ked sa nabalí.
@betulinka1 A ja si to pamätám, máme rodinu na strednom slovensku, že sa obávali v Málinci, že ich vysťahujú, ale to je neviem presne ale aj 40 rokov dozadu. Už sa tam malo niečo začať robiť.
...čo mi je ľúto,lebo som od adminka dostala na sviatky srdiečko ☺️. Opýtala by som sa,adminkov,prečo urobili ďalšiu novú položku "politika"? (zároveň presunúť na miesto). Tak keď,niečo má budúcu mamičku ovplyvniť,upokojiť, poučiť,informovať je to aj systém,politika štátu,v ktorom porodí. Ďakujem.
@zuzanita1609 ich voliči si nemyslia nič.. je to banda dezolátov.
Keď čítam komentáre na sociálnych sieťach týchto voličov, tak neviem či sa mám smiať, plakať, vlasy si vytrhať alebo pobaliť kufre a odísť ďaleko preč.
A podotýkam,doteraz v mojej téme ešte nik nikoho OSOBNE neurazil. (Prosím tie, ktoré by aj chceli,není dôvod, riešime v tejto téme naše,možno po predkoch zdedené,to čo každému patrí zákonom). To by malo spájať.Nie sme ešte stále v totalite(bože dúfam) -brať,čušať a po rokoch čakať,či sa mi moje vráti.
@napetra
@zuzanita1609
@janai1
normálne to je medzi ostatnými témami
@zuzanita1609 chcem sa ta spytat, ci v nazve temy si precerpavajuca elektraren napisala ty alebo ti to opravli? Lebo spravne je precerpavacia
@rozculena nevadí 😁 ale už by som nadávala...🤭😂😂. Veď to UŽ vidieť... čakajú, kým urobím chybu 😉. (Ja si ešte raz prečítam tie pravidlá,ale no 😜
@viestta nie! Bolo v názve ,teda nebola žiadna otázka,...len že Strategicka elektráreň podľa ministra životného prostredia Tarabu.Alebo také niečo...och prečo si nerobím "skrin" 😂. No na koníku mi to vôbec ani nenapadlo, bože 😳🙄, poučenie 😏
Jasné, ďalšie jadrové reaktory, vodné elektrárne, ale to nie je len tak že donekonečna budeme pridávať zdroje. Bude to na úkor iného. Tak čo vypneme? A to ešte teraz dodávame aj Ukrajine.

Farma pod Poľanou napr.sa už včera vyjadrila na insta,čo si o tom myslia oni aj ľudia ,ktorých sa to týka.O nich,bez nich.