icon

Je Robert Fico naozaj vo Vietname?

3. jan 2025

Nie je to video vysledok pouzitia IT?
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/944325-video-...

Strana
z9
gribka1
3. jan 2025

Mňa by zaujímalo, koľko reálne tá izba stojí, lebo ak si to opozícia vymyslela, tak to má potom fakt naštvali.

princkrason
3. jan 2025

@gribka1 tato vlada klamala ked bola v opozicii aj teraz vo vlade a teba trapi ci si to opozicia vymyslela? 👎

maminkadeticiek
3. jan 2025

@gribka1 Preboha toto nemyslis vazne?!

pribinak
3. jan 2025

Ak sa niekto bál,že sa nám premiér stratil...
" Robert Fico sa našiel. Ako správny sociálny demokrat trávi čas v luxusnom apartmáne v Hanoji, ktorý stojí vyše 6.000,- eur za noc. To je krásny novoročný pozdrav ľuďom na Slovensku, ktorí od januára platia vyššiu DPH a zdraželo im prakticky všetko.
Sebe papalášske výlety a doživotné renty, ľuďom drahotu a chaos. Dobre, pán premiér, postaráme sa, aby sa o tom dozvedel každý jeden Váš sklamaný volič.
A vyzývam Vás, vysvetlite, z čoho si takýto luxus platíte a či Vám na to naozaj stačí Váš plat, ktorý ste si tak príhodne zvýšili."
M.Simecka na FB

https://www.cas.sk/clanok/2996283/posledne-vide...

hiro
3. jan 2025

Má milióny potrebuje ohurovať mladú kosť. Ale to sa naplno ukáže keď bude z politiky von aký luxus ukáže. Zatiaľ sa drží v rámci možností na uzde. 6000€ za noc je preňho bagateľ.

viestta
3. jan 2025

@gribka1 cenu mozes aj sama zistit, cez booking alebo priamo pytaj cenovu ponuku v hoteli. Preco by si to niekto vymyslal? Mna by napriklad zaujimalo ako sa tam dopravil. Ako sa dopravil do Moskvy, lebo na teleporting neverim. A odtial sa nejak zahadne teleportoval az do Viatnamu. Snad sa nam aj vrati rovnakou cestou.

sara07
3. jan 2025

hotel Capella Hanoi

janinah
3. jan 2025

Keď ho odtiaľ vyzenieme,tak taky "malý" hotelik vlastniť v Hanoji nebude na škodu, išiel obzrieť možnosti...a bude nám to prezentovať ako životné dôležitú služobnú cestu...žeby nám Vietnam šiel plyn posielať?
Síce môj muž tvrdí,že šiel frajerku vyvenčiť,tak ja ti už nevim ,karle...

sara07
3. jan 2025

@gribka1 opozicia to brala podla videa čo zverenil fico na svojom fb
už minule ho takto našli v turecku

sara07
3. jan 2025

@gribka1 toto si vieš reálne overit kolko stoji taka izba

princkrason
3. jan 2025

dufam ze matelko aj s kamerou za nim uz vystartoval 🙂 a ukaze prispatej opozicii ako sa to robi

gribka1
3. jan 2025

@princkrason Trápi ma to, pretože už by som rada videla overené informácie. Ja som sa snažila na danom hoteli nájsť ceny, ale oproti tejto uvádzanej sú to relatívne smiešne ceny.

btus
3. jan 2025

@gribka1 vraj cca 6000E na noc. Chudáčik. Isto si musel uťahovať opasok. Škoda, že nie pod krkom.

sara07
3. jan 2025
sara07
3. jan 2025
janinah
3. jan 2025

@sara07 paráda,ja s celoživotným úsporami z platu zdrav.sestrry mam na niekolko ( menej ako 5) noci v apartmáne..síce potom sa pôjdem pásť,ale nevadí.... dôchodok od ficka mi na slanú vodu a postny chlieb stačiť bude

gribka1
3. jan 2025

@viestta Veď to, že mne to za túto cenu nenašlo. A vadí mi, že už koaličná úderka udáva z bookingu iné ceny.

viestta
3. jan 2025

@gribka1 prezdentsky (kralovsky) apartman sa asi cez booking nezajednava. Vsak ti radim, napis tam dopyt a spytaj sa na cenu tyzdnoveho pobytu.

sara07
3. jan 2025

@gribka1 novinari si to overili cez telefonat na recepciu, recepčna ich normálne prepojila na izbu

negymama
3. jan 2025

@viestta vsak cez cinu.

hiro
3. jan 2025

Nechápem čo prečo rieši cenu. Našiel v nočnom stolíku ako už predtým. To ako škodí Slovensku stojí miliardy.

markusrasford
3. jan 2025

@gribka1 a co majú robiť? Priznať ze Robert Fico sociálny demokrat Smeru hodinami za 30 tisíc trávi dovolenku vo Vietname za kráľovskú sumu. To predsa SD nerobia žijú skromne. Treba ísť na Sumračnú kde majú sídlo a pozrieť si aký je tam autopark. Chudatka oni veľmi trpia.

zeldia
3. jan 2025

@hiro si tu starší skúsený chlap 😉 tak možno das odpoved. To potrebuje “ohurovat” jeden kus? lebo keby sme mu platili každý den inú za stovku vyslo by to lacnejšie. Prečo nechce zmenu?🙂

sara07
3. jan 2025

@gribka1 https://capellahotels.com/en/capella-hanoi/acco...
si fakt myslíš že toto budu cez booking dávat , ved si pozri čo je to za luxusny apartman
však najlacnejšia izba začina na cene 900€ za noc ,

stanzi
3. jan 2025

@gribka1 Mne to naslo cenu 5500 eur na noc, dala som nahodne nejaku noc v januari, tipujem ze cena sa lisi podla sezony, tak ako pri kazdom hoteli (tj na Silvestra to kludne mohlo byt cez 6 tisic). Zabralo mi to menej ako 5 minut 🙂 Grand Opera Suite na oficialnej stranke hotela, ako pise @sara07 vyssie.

sara07
3. jan 2025

@hiro pretože reálne z danoveho priznania a z toho čo zarobi ako premier to nesedi, matematika nepusti takuto dovolenku

hiro
3. jan 2025

@zeldia Potrebuje limitovať počet ľudí ktorí o ňom niečo vedia. Sám by ani cent len tak nevysolil. Ale keď má náročnú fráju a rýchlo potrebuje niečo natočiť tak čo má robiť? Točiť v rybacom bistre? Točí kde práve je. Ma tam kľud aranžmán, za 10 minút hotovo a ide sa ďalej žúrovať. A jeho party na noc stoja inú sumu ako tých 6000 za ubytovanie.

hiro
3. jan 2025

@sara07 Matematika? Tá je každému (polícii) ukradnutá. Našiel v šuplíku? Našiel. Vyriešené.

gribka1
3. jan 2025

Už som našla, dala som si námahu 🤣 Tak sorry. Toľko dôkazov dávali na fcb, že som si to chcela overiť, a niečo mi tu chaos narobilo. Beriem späť.

sara07
3. jan 2025

@janinah vidiš a najdu sa ludia čo nechápu že žiju v luxuse , ja im ho nezádim ale nech si zarobi , ja si zarobím tak max na tatry a to som štastna v malom byte bez stravy ,

viestta
3. jan 2025

@negymama ale kade letel do Moskvy?

Strana
z9