Je Robert Fico naozaj vo Vietname?
Nie je to video vysledok pouzitia IT?
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/944325-video-...
@hiro tak skúste rozpútal diskusiu o našich chudobných celebritách, ako dovolenkuju
@xckaretxxx Celebrity platí kto? Tí, ktorí ich sledujú a za celebrity berú. Nie všetci z našich daní.
@xckaretxxx Vačková riadi štát? Váľa sa za tvoje peniaze v luxusnom hoteli?
Práve som počúvala s ňou rozhovor v jednom podcaste a hovorila tam presne o takých,ako si ty. Čo hejtujú aj jej obyčajné príspevky o pečení, no a keď im ona napíše svoj názor, tak jej odpíšu, že čo ich ona hejtuje, ona to nesmie. 😀 Povedala by si jej to aj priamo do očí, že behá po dovolenkách, či len takto sa tu vyburuješ?
A ešte k tomu Ficovi. Ak je to všetko ok, čo robí, tak čo keby si mu dala každý mesiac aspoň polovicu svojho platu na tie jeho výlety, aby som ich nemusela platiť ja a ostatní. Však si sociálna demokratka, nie?
@xckaretxxx kde Zuza tvrdi ze na Slovensku je vsetko zle?
Ja tiez kazdy mesiac cestujem.
Zarobim si a Zuza tiez. Nekradneme.
@xckaretxxx Celebrity sú mi u prdele. Nemímajú moje peniaze.
@xckaretxxx lenze ta Vackova nie je ustavny cinitel plateny z nasich dani. To ti akosi nedoslo, vsak? Ani to, ze z deklarovanych prijmov, a to je verejne pristupne, si taku dovolenku dovolit nemoze. Takze bud ma nepriznane prijmy, co ako ustavny cinitel mat nemoze, je to porusenie zakona, za ktore ma byt potrestany. Alebo je to dar a tie ako ustavny cinitel musi tiez dokladovat. Ak ich nevydokladuje, tak tiez porusuje zakon a to je tiez trestne (dokonca aj po novele Trestneho zakona je to trestne, ak uz pominieme (ne)moralnu rovinu jeho konania)
@viestta už sa vyjadril Fico? Neviem o tom. Nie je lepšie pockac na jeho vyjadrenie potom spliechat po sietach. Darmozrac a Expert na kydanie ako Matovic za co berie toľké peniaze. To nevadí nikomu. Ja si nedovolím sa vyjadriť, k niečomu ak to nemám niečím podložené.
@baumka máš to podložené čierne na bielom, že je to pravda?
@xckaretxxx napato cakam uz tyzden kedy sa sudruh preceda vyjadri. Fakt napato cakam.
@xckaretxxx No hej, počkajme na jeho vyjadrenia. Z inými nepočká kým nezaspí, alebo ešte zvykne povedať niečo dôležité, kým robí kliky, či pri žehlení košielky. Na toto má kopec času, my počkáme, kým nezabudneme na čo čakáme.
@xckaretxxx "Nie je lepšie pockac na jeho vyjadrenie"? To akoze myslis zo srandy ci ako? Kedy on sa niekedy pravdivo k niecomu vyjadril? :D
@xckaretxxx princezna sa nasla.
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa...
Pockame ako sa vyjadri. Teda uz sa (ne)vyjadril
Premiér tiež neuviedol, kde sa nachádzal počas sviatkov
https://www.aktuality.sk/clanok/vSpgK2I/robert-...
@xckaretxxx no Fico sa už vyjadril, že sa nevyjadrí k svojej dovolenke. 🙂 Keby to nebola pravda, tak dá fotky, bločky z hotelu, kde bol. Tak, ako správný sociálny demokrat, ktorý si váži svojich voličov a myslí sociálne, robí všetko pre dobro národa.
A do toho hotela volali SK novinári a recepčná ich aj priamo prepla do jeho komnát, ale nezdvihol.
Ficco vie,že má voličov, ktorí mu zjedia všetko, čo im povie aj nepovie. Tak ho len ďalej adórujte a ľutujte. Doplatia na to vaše/naše deti.
Toto mu snaď neuveri uz ani male decko....
"Rovnako naznačil, že sa v luxusnom hoteli nachádzal, pretože v ňom mal rokovanie. „Je pravidlom, že pri každej súkromnej zahraničnej ceste dostávam ponuku na neformálne súkromné stretnutia s významnými predstaviteľmi danej krajiny. A na tento účel naši zahraniční partneri zabezpečia dopravnú logistiku, bezpečnosť a miesto na konanie stretnutia, ktoré má vzhľadom na neformálnosť a súkromné stretnutia pravidelne komerčný charakter. Ak je na stole návrh na zverejnenie stretnutia, rešpektujem ho,“ uviedol Fico.......,..........
https://www.aktuality.sk/clanok/vSpgK2I/robert-...
Fico je proste perfektný demagóg, manipulátor... Veď spomeňme si ako sa aj Hitler dostal k moci - dokázal dokonale zmagoriť , zmanipulovať ľudí...
Fico keď sa vys.re a povie, že to nie je hovno ale torta, tak jeho voliči to zjedia s nadšením a ešte si budú pochvaľovať aká výborná.
to je takz klamar az sa mu z huby prasi,
Kde len ficiak pride, tam sa mu pod nohy hadzu kamarati z vyznamnych predstavitelov krajiny a bazia s nim pobyvat a rozpravat pri "neformalnych sukromnych stretnutiach" a na ten ucel k tomu na vlastne naklady zabezpecia dopravu, bezoecnost a premrstene drahe miesto a platia mu to tyzden , ci dva.
To musi byt fico riadne draha k*rva, ked na to zahranicni predstavitelia obetuju tolko prachov a namahy.
Identifikovali ďalší hotel z videí Roberta Fica. Noc v ňom stojí stovky eur
https://www.aktuality.sk/clanok/KdaEc4Z/identif...
V hotely ho videl obyčajný slovak, ktorý tam bol tiež ubytovaný. Ako je možné, že obyčajný slovak môže a Fico so svojím platom nie?
@xckaretxxx pretoze obycajny Slovak je OBYCAJNY Slovak a nie ustavny cinitel, predseda vlady, ktory evidentne na ten pobyt nemohol zarobit aj ked si zaciatkom minuleho roka zvysil pausalne priplatky k funkcnemu platu, z ktorych, na rozdiel od toho obycajneho Slovaka neodvadza dane a odvody. Ten obycajny Slovak je danovy poplatnik, ktory rovnako ako ja a aj ty a tvoj muz plati dane, z ktorych platime nasho najlaskavejsieho a najstarostlivejsieho Mierotvorcu, ktory je nasim zamestnancom a vsetci mame pravo ho kontrolovat.
@xckaretxxx Fico nie je obyčajný Slovak, on je náš zamestnanec.
@xckaretxxx matovic je podnikatel, nieje pri koryte a ked bol tak dal ludom. Zato tvoj Fico dava sebe a tebe prd, vysoke dane, drahe potraviny, energie a dokonca si zdvojnasobil plat ale toto ta nesere, teba netrapi ze si uziva aj za tvoje dane a ty doma prdis do sedacky a oprskavas z nervov monitor ked ti nejaky ,,slnieckar,, sliapne na patu🤭
@xckaretxxx mozno ta sokuje, ale v hoteli su aj restavracie a mozes sa tam najest aj bez ubytovania, alebo mozes byt ubytovany v lacnejsej izbe, nie v drahom velkometraznom kralovskom apartmane na mieru, podla nejakeho znameho filmu.
@gribka1 čiže on nemá nárok na dovolenku. Akú sumu by si mu vyčlenila

@xckaretxxx Raz v roku? Deže. Ten je každý mesiac. Len niekedy mu to nedá hrať sa na jutubera tak sa to dostane na verejnosť.