icon

Je správanie premiéra Fica prijateľné?

markusrasford
21. dec 2023

Prosím vás aký máte názor na správanie sa Róberta Fica. Je normálne že sa takto správa premiér? Toto je tá nová politická kultúra čo ohlasoval predseda NR SR?

markus1
Odpoveď bola odstránená
janinah
21. dec 2023

Ĺudkovia,už mi to nedalo a založila som skupinu...súkromnú...
https://www.modrykonik.sk/group/12838/
...v podstate pre SLUŠNE diskutujúcich o tom ako poraziť mafiu,zlo,zlodejov,klamarov...o protestoch,peticiach,voľbách,o pre/ činoch politikov a patričných overených informaciach...

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
petronelag
21. dec 2023

Fico sa správa primerane okolnostiam, skôr o kultúre sa nedalo povedať u Matoviča a celkove Oľano.
A študenti by mali tiež vedieť odkiaľ-pokiaľ, to by ani v zahraničí žiaden premier nereagoval na takéto študentské výzvy.

markusrasford
autor
21. dec 2023

@zalka to podľa mojej otázky si zistila že ja sejem zlobu. Super. A není téma Matovič nebol 4x premiérom. Fico tu začal nadávať do prostitútok novinárom už v roku cca 2010 a keď nájdeš príspevok kde ja sejem zlo máš u mňa večeru. Takže vlastne ani pýtať sa slušne nemôžem lebo podľa teba sejem zlo.

markusrasford
autor
21. dec 2023

@petronelag tak nadávať poslancom EU do potkanov je poriadku.

markusrasford
autor
21. dec 2023

@petronelag ty aspoň vieš prečo reagovali študenti? To fakt si môže dovoliť dekan obvynit barskoho bez dokazov? Reakcia študentov bola vysoko efektívna.

markusrasford
autor
21. dec 2023

@mey8 ked sa naučíte čítať potom reagujte na môj prispevok

markusrasford
autor
21. dec 2023

@mey8 citujte kde som napísal že je Fico zodpovedný za vraždy v Prahe. Od slova do slova má citujte

zalka
21. dec 2023

@markusrasford vidíš to ...aké je to tu ťažké 🙂 A áno nie je normálne, že sa tak správa premiér.
A nová politická kultúra nezávisí predsa len na koaličných poslancoch a vláde, politickú kultúru tvoria všetky subjekty v parlamente a vo vláde. A ukážku správania sa vidíme ... Obštrukcie ex-Oľana, tvrdé prerušenie schôdze koalíciou aby schválili rozpočet (čosi také som postrehla v správach, bolo to až na treťom mieste .. na prvom bolo to nešťastie v Prahe, ... na druhom bola práve obštrukcia ex Olana, a až na treťom bolo konštatovanie , že bol schválený rozpočet tuším porušením rokovacieho poriadku ) ... akcia vždy vyvolá reakciu.

Vždy mi príde smutno, ked si spomeniem ako sa smiali z Danka, keď sa akú takú kultúru snažil vrátiť do parlamentu pred vládou Oľana. Že zakazoval letáky, plagáty ... jemu sa smiali, že plagiator ... a smiali sa mu najmä tí, ktorí boli takí istý ... matovič kolár grolling ...

Fakt je v našej spoločnosti nekultúrnosť, chýba rešpekt voči druhým, a to je už krôčikom k takým výpadom ako sa stalo vo volebnej kampani... alebo ako teraz sa vyjadril premier.

markusrasford
autor
21. dec 2023

@mey8 mať iný názor ako vy to znamená že som mimo.podla vás. To mimo mozem chápať všelijako aj tak že som není normálny. V tejto krajine nikto toľko peňazí neukradol od ľudí ako firma zo Súmračnej. Ozajpoculi ste Fica rozprávať po voľbách o rodinách s deťmi? Ja nie. Ale o dôchodcoch má plnú hubu a pritom ich 12 rokov ozobracoval a teraz im velko dusne rozdava

markusrasford
autor
21. dec 2023

@zalka ten mladý študent Fica ani len nespomenul napriek tomu kovany komunista a potom birmovany sa obul do toho študenta. Čo si ten komunista s presvedčenia myslí že ľudia su ovce ako jeho voliči. Fica môže voliť len človek s veľmi nízkym IQ

aandrea9
21. dec 2023

@markusrasford tu nejde o premiéra ale o Janigu. Doteraz neexistoval???? Existoval, ale nikto o ňom nepísal a nehovoril. Nič nie je náhoda.

tykat
21. dec 2023

@markusrasford za mna... Matovica uz nic neprekona, ani Fico

markusrasford
autor
21. dec 2023

@aandrea9 skús to vysvetliť. Ináč celú kauzu začal dekan. A nie študent. Dekan bez dokazov obvynil SP to je ok? Čakám na vysvetlenie

markusrasford
autor
21. dec 2023

@tykat super veľmi sa tomu teším. Len si dávam otázku že komunista keď vládol v akom stave zanechal zdravotníctvo? Súdnictvo? Školstvo? 12 ROKOV VLADOL a ZDEVASTOVAL KRAJINU

viestta
21. dec 2023

@petronelag ten student ho vyzval na diskusiu na akademickej pode. Na pode alma mater, na ktorej Fico dral svoje zvazacke gate a kde si vyzdvihol stranicku knizku. Tam by mohol obhajit svoje kroky. Ako pravnik by nemal mat ziaden problem vyargumentovat a obhajit svoje kroky pri "reorganizacii" organov cinnych v trestnom konani, vratane policie a SP. Ten student nepovedal nic zle, keby ten co nam tu teraz "predseduje" mal trosku sebareflexie a ucty k oponentom, bol by tam dosiel a boli by si to vydiskutovali. Mozno by z toho vzisla zaujimava debata. Ale dobrotivy sudruh uz zas pan premier odpovedal na tuto vyzvu ako by odpovedal na vyzvu na diskusiu hocijaky Jano co vecer co vecer politizuje v stvrtej cenovej na rynku. Tym statusom, ktory bol reakciou na tuto vyzvu ukazal, ze jeho ego je riadne vysoko, jeho dno je hlboko, ale pousiloval sa a aj to jeho pomyselne dno, o ktorom sa vacsina nazdavala, ze sa ani dosiahnut neda, tento borec zo Sumracnej prerazil.

markusrasford
autor
21. dec 2023

@aandrea9 nadával študent dekanovi? komunistov? Nie nenadaval. Dekan klamal? Klamal. Fico sa navažal do študenta? Áno. Hmmm nejak mi to nevychadza

markusrasford
autor
21. dec 2023

@viestta veľmi pekne a rozumne napísané

markusrasford
autor
21. dec 2023

@aandrea9 a čo je Janiga v tejto krajine nejaká významná osobnosť? Zástava nejaké dôležité funkcie?

tykat
21. dec 2023

@markusrasford ano ale je zahadou preco ho teraz znovu zvolili ked 12 rokov devastoval?

markusrasford
autor
21. dec 2023

@tykat lebo klamal strašil ľudí čo tlačovka to klamstvo a ľudia mu opäť naleteli. Kde sú migranti? Zázračné zmizli. Ficovi išlo o veľa a dokázal ľudí zblázniť v tom je majster.

aandrea9
21. dec 2023

@markusrasford nie je, ale bude. Vyčkaj času.

mey8
21. dec 2023

@markusrasford to vy aam ste do tejto diskusie prispeli udalosťou ktorá sa stala v Prahe... tak ako neviem čomu sa čudujete... sam pletiete hrušky s malinami a ešte tu hráte že vy nič vy muzikant. Mne to je náramne jedno aký ste človek, ale keď už zložité diskusiu tak do nej nevtahujte niečo co s danou vecou nesúvisí.... vlastné ste mi pripomenuli môjho známeho ktorý zahlásil že za samovraždu chlapca v Parchovanoch môže tiež Fico.... pozrite, ešte nedávno mohol Matovic za koronu, mohol za testy, mohol za všetko. Keby ako som už napísala, bol pri moci Simecka, tiež by mohol za všetko zlé, a tiež by sa ľudia len sťažovali.... proste sme národ večne nespokojných jedincov.... ale zakladať témy kto co povie, kto sa ako tvári.... no asi mate fakt strašne smutný a nudný život.... véd prepana idú Vianoce, čo tak sa venovať tomu, rodine a známym a nie dávať moc tak bezvýznamnému človeku
..

markusrasford
autor
21. dec 2023

@mey8 poprosím vás aby ste sa vrátila do školy a naučila čítať. Keď budú Vianoce čo sa život zastaví?Tri dni budeme akože enonu a zvyšok roka sa tu budeme žrať. Farizejov ako ste vy potrebuje banda zo Súmračnej

markusrasford
autor
21. dec 2023

@aandrea9 veľmi obsiahle vysvetlenie. Dakujem

mey8
21. dec 2023

@markusrasford už to tu niekto písal. Rozosievate len nenávisť, nič iné... ja sa s vami snažím písať slušne, bez zlosti alebo urážok, áno dobre viem ze Vianoce trvajú 3 dní.ale vy sa budete žrať, vadiť, urážať a riešiť hlúposti ktoré nikoho neobohatia aj počas tých 3 dní :D a aj počas celého roka :D gratulujem a pevne nervy, čoskoro vám tak ci tak prasknu:D

markusrasford
autor
21. dec 2023

@mey8 ďakujem pekne za rozsiahlu analýzu.

tykat
21. dec 2023

@markusrasford ale tak 12r devastovania predsa nezakryje nejakym strasenim a klamanim, to si mozu dovolit politici bez minulosti, ludia mali moznosti, kopec inych stran ktore im ukazovali ze to budu robit inak, lepsie. Popravde ja som neverila ze Fico bude mat taku prevahu. Po tom co tu jeho ludia nastvarali.

xckaretxxx
21. dec 2023

@viestta takže, Matovicov primitivizmus ti sedí viacej