icon

Kauza nadrogovaného lekára z Bratislavy

11. mar 2025

Zachytila som kauzu nadrogovaneho lekara z Bratislavy. Pozerala som si clanky o nom a bol to dost aktivny chalanisko. Daval rozne rozhovory, zucastnoval sa roznych protestov, aj lekarov, velmi angazovany pri ockovani :D kto by to bol len povedal, ze taky vzdelany a vazeny clovek, inteligentny, ze bude operovat zdrogovany. A zevraj sa robili testy na drogy na tom oddeleni a nebol jediny. Hlavne, ze protesty pod organizaciou jednej politickej skupiny musia byt :D prepacte, musela som :D

autor
11. mar 2025

@tinkavvv ja som skor narazala na to, ako v jednej teme sa vyjadrili volicky tejto strany, ze ich volici uznavaju tie spravne hodnoty, tak tu ich maju 😁

stanulienkat
Autor odpoveď zmazal
autor
11. mar 2025

@tetapetra joj, dobry vecer, uz si dostala echo, ze sa riesi na MK zaujimava debata? :D vitam ta

autor
11. mar 2025

@stanulienkat lebo z tvojho brehu su vsetci cisti, ako lalie :D

stanulienkat
Autor odpoveď zmazal
autor
11. mar 2025

@stanulienkat kolko umelcov je na tvrdych drogach, vies?:D ale tak ich tu nebudeme spominat, lebo to sa nepatri osocovat vasu komunitku 😘

tetapetra
11. mar 2025

Ale, ale žeby levica? NIe ale predstav si, že mi to vybehlo.

stanulienkat
Odpoveď bola odstránená
autor
11. mar 2025

@stanulienkat citim sa ako na zakladnej skole, ked som prisla do skoly a sa tam spoluziaci hadali, lebo doma poculi tatka vykrikat o politike 😁😁😁 ze ja sa s tebou nemozem bavit, lebo oco povedal, ze Meciar je zly a teraz sa tu s tebou nebudeme bavit 😁😁😁 skola uz skoncila, ale prepnute volicky stale ostavaju

stanulienkat
11. mar 2025

Viem, ze je vela umelcov na drogach. Myslela som, ze si prisla odsudit lekara, ktory operoval. "Umelcov" som ti uz vymenovala-Rozsa, Rytmus, buzident slovenskej republiky, premier slovenska.. a mnohi ini. A ani pravy samsonn slaäviän sa nefa zahanbit. Naslopany slovak-to je pravy chlap.

tetapetra
11. mar 2025

@stanulienkat zatiaľ to vyzerá na Lion, ta žije v nejakej konspiracnej bubline
lion777

Včera o 18:06
@tetapetra ona dala text, ty obrazok . Ste velmi dobre zorganizovana skupina nickov, ktora chodi cielene do istych diskusii prudit. Ak nie ty, tak ine. Niekde mate skupinu, kde sa dohovarate

stanulienkat
Odpoveď bola odstránená
autor
11. mar 2025

@tetapetra nie, nie, mylis sa 😊😁

autor
11. mar 2025

@stanulienkat jasne, ze sme vsetci pripeceni, hlupi, nevzdelani sedlaci :D joooj, keby ste vedeli 🤣 ale tak necham vas v tom, ze vy ste tie top 😘

stanulienkat
11. mar 2025

😘👍

tetapetra
11. mar 2025

Ale veď je to jedno. Napísala som, že nevieš čítať s porozumením,keďže nechodil na protesty o akých hovoríš ty. A je spojený chlapec s hlasom. Takže, hmm?

stanulienkat
Odpoveď bola odstránená
autor
11. mar 2025

@stanulienkat a uz ked sme pri tych dezolatov 😁 tento doktorko je fakt a nie ziadna fama ;) uz sa neviem dockat, ked sa prevali spina na vasich milacikov a vy budete musiet sklonit tie vase hrebienky. Uz tu neostane ani smrad po vas, ked sa prevalia zaujimave kauzy :D tik tak

autor
11. mar 2025

@tetapetra no daj, kde si to vypátrala, sikovnica. Pre svoju politickú stranu, všetko, vsakze.;D

gab1sol
11. mar 2025

Aké kauzy napríklad?

stanulienkat
11. mar 2025

😂😂😂😂😂😂si chytila dobry rapel.

tetapetra
11. mar 2025

To by si chcela vedieť. Buď taká šikovná ako ja

autor
11. mar 2025

@tetapetra to urcite 😂 prva by si tu zazdielala s radostou tvoje infosky 😂

tetapetra
11. mar 2025

Keď som to na prvý krát našla ja, nájdeš to aj ty. Hlavne čítaj! Pretože to,čo píšeš je hlúposť. On bol v sneme a organizoval školské akcie a nie čo ty vypisuješ.

autor
11. mar 2025

@tetapetra ale ja sa nepytam na jeho skolske aktivity 😊 😎😎😎😎posli dokaz, ze sympatizoval s hlasom 🙂 cakam 😊

tetapetra
11. mar 2025

Ty daj dôkaz,že nebol 😉

autor
11. mar 2025

@tetapetra 😁😁😁😁 co ine sa da cakat. Tak ty daj dokaz, ze nebol sympatizant PSka 😘

tetapetra
11. mar 2025

WAU, ty daj, že bol PS

stanulienkat
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
Odpoveď bola odstránená