Kauza nadrogovaného lekára z Bratislavy
Zachytila som kauzu nadrogovaneho lekara z Bratislavy. Pozerala som si clanky o nom a bol to dost aktivny chalanisko. Daval rozne rozhovory, zucastnoval sa roznych protestov, aj lekarov, velmi angazovany pri ockovani :D kto by to bol len povedal, ze taky vzdelany a vazeny clovek, inteligentny, ze bude operovat zdrogovany. A zevraj sa robili testy na drogy na tom oddeleni a nebol jediny. Hlavne, ze protesty pod organizaciou jednej politickej skupiny musia byt :D prepacte, musela som :D
@tetapetra joj, dobry vecer, uz si dostala echo, ze sa riesi na MK zaujimava debata? :D vitam ta
@stanulienkat lebo z tvojho brehu su vsetci cisti, ako lalie :D
@stanulienkat kolko umelcov je na tvrdych drogach, vies?:D ale tak ich tu nebudeme spominat, lebo to sa nepatri osocovat vasu komunitku 😘
Ale, ale žeby levica? NIe ale predstav si, že mi to vybehlo.
@stanulienkat citim sa ako na zakladnej skole, ked som prisla do skoly a sa tam spoluziaci hadali, lebo doma poculi tatka vykrikat o politike 😁😁😁 ze ja sa s tebou nemozem bavit, lebo oco povedal, ze Meciar je zly a teraz sa tu s tebou nebudeme bavit 😁😁😁 skola uz skoncila, ale prepnute volicky stale ostavaju
Viem, ze je vela umelcov na drogach. Myslela som, ze si prisla odsudit lekara, ktory operoval. "Umelcov" som ti uz vymenovala-Rozsa, Rytmus, buzident slovenskej republiky, premier slovenska.. a mnohi ini. A ani pravy samsonn slaäviän sa nefa zahanbit. Naslopany slovak-to je pravy chlap.
@stanulienkat zatiaľ to vyzerá na Lion, ta žije v nejakej konspiracnej bubline
lion777
•
Včera o 18:06
@tetapetra ona dala text, ty obrazok . Ste velmi dobre zorganizovana skupina nickov, ktora chodi cielene do istych diskusii prudit. Ak nie ty, tak ine. Niekde mate skupinu, kde sa dohovarate
@tetapetra nie, nie, mylis sa 😊😁
@stanulienkat jasne, ze sme vsetci pripeceni, hlupi, nevzdelani sedlaci :D joooj, keby ste vedeli 🤣 ale tak necham vas v tom, ze vy ste tie top 😘
😘👍
Ale veď je to jedno. Napísala som, že nevieš čítať s porozumením,keďže nechodil na protesty o akých hovoríš ty. A je spojený chlapec s hlasom. Takže, hmm?
@stanulienkat a uz ked sme pri tych dezolatov 😁 tento doktorko je fakt a nie ziadna fama ;) uz sa neviem dockat, ked sa prevali spina na vasich milacikov a vy budete musiet sklonit tie vase hrebienky. Uz tu neostane ani smrad po vas, ked sa prevalia zaujimave kauzy :D tik tak
@tetapetra no daj, kde si to vypátrala, sikovnica. Pre svoju politickú stranu, všetko, vsakze.;D
Aké kauzy napríklad?
😂😂😂😂😂😂si chytila dobry rapel.
To by si chcela vedieť. Buď taká šikovná ako ja
@tetapetra to urcite 😂 prva by si tu zazdielala s radostou tvoje infosky 😂
Keď som to na prvý krát našla ja, nájdeš to aj ty. Hlavne čítaj! Pretože to,čo píšeš je hlúposť. On bol v sneme a organizoval školské akcie a nie čo ty vypisuješ.
@tetapetra ale ja sa nepytam na jeho skolske aktivity 😊 😎😎😎😎posli dokaz, ze sympatizoval s hlasom 🙂 cakam 😊
Ty daj dôkaz,že nebol 😉
@tetapetra 😁😁😁😁 co ine sa da cakat. Tak ty daj dokaz, ze nebol sympatizant PSka 😘
WAU, ty daj, že bol PS

@tinkavvv ja som skor narazala na to, ako v jednej teme sa vyjadrili volicky tejto strany, ze ich volici uznavaju tie spravne hodnoty, tak tu ich maju 😁