Kauza okolo Marty Simečkovej: Vaše názory a vnímanie
Co vy na to? Ako vnímate kauzu okolo matky Michala Simecku. Je to vôbec môže? Ta žena mi príde, že nie je pri zmysloch. Taky nastrceny biely kon.
@anonym_9e7283 ja napr. nie som volič PS a nikdy nebudem - ale je to tak... je to hra smeru ...
1. odkiaľ má fico informácie ku ktorým sa nemal ako legálne dostať?
2. prečo to rieši mediálne bez toho, aby bol prípad vyriešený a zapája do toho opozíciu?
3. prečo nerieši aj iné rovnaké prípady, ktorých sú na svk stovky (ako som písala, je to bežná prax že sa uplatňujú príspevky na rôznych ministerstvách)? riešil by nejakú šimečkovú ak by nebola matkou opozičného lídra?
vieme aké sú odpovede, že ...
Myslím, že je pochopiteľné, že opozícia a jej prívrženci prípad bagatelizuje a ačohentizuje, iné sa ani nedá čakať.
@anonym_b12e52 máš pravdu, ačohentizmus aj v médiách ide na plné obrátky.
Nesledujem žiadne kauzy, je to k ničomu. Je jedno kto je v opozícií, koalícií. Všetko je to jedna banda, ktorá hrabe pre seba. Neviem či bol vôbec nejaký politik za po 1989 odsúdený za "kauzu". Za kedy im to národ toleruje a nepostavíme sa jednotne proti takémuto správaniu, tak sa to nezmení. A keďže vieme akú máme mentalitu, aj bežný občan, tak takých máme aj politikov. Veď to je logické, "vyšli" z národa. Takže každý začať hlavne od seba.
Prosím vás, CELÁ RODINA žila roky z našich peňazí, z mojich, z tvojich, spravili si z toho zárobkovú činnosť. Vám to naozaj nevadí? A neficujte tu dokola, skúste sa vyjadriť už konečne konkrétne
@anonym_9e7283 Nestaci ti jasne vyjadrenie, nech to vysetri policia a sud? Moje vyjadrenie mas. A zaroven po jednej ceste nech riesia aj eurohaciendy, preco sukromna skytoll tuneluje dialnice,... Preco parlament eu vydal odporucanie EU komisii, nech kvoli korupcii zastavi Slovensku cerpanie eurofondov? Ci to urobili len tak zo srandy, ze nemaju, co robit? Mozes sa ty konecne konkretne vyjadrit k zlodejinam Smeru?
@anonym_9e7283 ja napr. nie som volič PS a nikdy nebudem - ale je to tak... je to hra smeru ...
1. odkiaľ má fico informácie ku ktorým sa nemal ako legálne dostať?
2. prečo to rieši mediálne bez toho, aby bol prípad vyriešený a zapája do toho opozíciu?
3. prečo nerieši aj iné rovnaké prípady, ktorých sú na svk stovky (ako som písala, je to bežná prax že sa uplatňujú príspevky na rôznych ministerstvách)? riešil by nejakú šimečkovú ak by nebola matkou opozičného lídra?
vieme aké sú odpovede, že ...
@biba_18 zase ficujes, veď konečne buď priama a nepíš omáčky okolo, po prvé, po druhé, po tretie, všade Fico.
@anonym_9e7283 jedna vec je že to prešetruje polícia - druhá že z toho robí kauzu fico ... tak preto fico, že ...
vieš o tom, že rovnako preverovali aj nejakú magdu xyz z košíc pred 2 rokmi keď otvorila škôlku a čerpala eurofondy? nevieš... prečo asi 😒
@biba_18 zase ficujes, veď konečne buď priama a nepíš omáčky okolo, po prvé, po druhé, po tretie, všade Fico.
@anonym_9e7283 ty pises omacky, ziadas konkretne vyjadrenie, ked ho chcem ja ku kauzam Smeru, od teba pride bla bla bla fico .... Nas preceda nekradne, vsetko si zasluzi, lebo sa nadrel minule pri rozvazani peciva.
@anonym_9e7283 Nestaci ti jasne vyjadrenie, nech to vysetri policia a sud? Moje vyjadrenie mas. A zaroven po jednej ceste nech riesia aj eurohaciendy, preco sukromna skytoll tuneluje dialnice,... Preco parlament eu vydal odporucanie EU komisii, nech kvoli korupcii zastavi Slovensku cerpanie eurofondov? Ci to urobili len tak zo srandy, ze nemaju, co robit? Mozes sa ty konecne konkretne vyjadrit k zlodejinam Smeru?
@anonym_066af5 samozrejme, že môžem. VŠETKY kauzy musia byť spravodlivo vyriešené a potrestané. Všetky. Doradu. Je mi jedno, či pôjde brucat Fico alebo pani Š. Hajzlovstva musia byť riešené. Ale nie že jednému to veľkoryso odpustim, lebo veď ona chuderka nevedela, že robí zle.
@anonym_9e7283 ale veď nikde som nezachytila, aby niekto tvrdil, že nech to nechajú tak a nevyšetrujú to ...
@anonym_autor To si neveda ze cast rozostavanej 550 milionovej nemocnice Presove sa ide burat lebo je tak rozkradnuta uz pocas vystavby, myslim ze dodavatel je Simeckova sro.
PS: O tom burani hovoril Kalinak v televizii 😁
@anonym_9e7283 ty pises omacky, ziadas konkretne vyjadrenie, ked ho chcem ja ku kauzam Smeru, od teba pride bla bla bla fico .... Nas preceda nekradne, vsetko si zasluzi, lebo sa nadrel minule pri rozvazani peciva.
@anonym_066af5 zlatko vyjadrila som sa. Neviem, akým spôsobom si prišla na to, že ja obhajujem Fica či čo. Nevolila som smer a ani nebudem. Musí byť človek ficovolic, keď sa mu nepáči zlodejina pani Š.? Nespájaj ma so smerom prosím. Nie som s ním kompatibilná. Opakujem, potrestaný musí byť každý jeden zlodej a je jedno, či z jednej alebo druhej strany.
Nemyslím si o tom nič, nech sa to preverí a v prípade dokázania viny, nech sú vyvodené dôsledky, avšak nijak zvlášť by som to nespájala s celou politickou stranou, výhradne len s danými aktérmi, tak ako by to malo (ale nefunguje) aj pri iných stranách.
A som volič PS, ale nikdy nie Šimečku, našťastie je tam kopec príčetnejších ľudí, ktorí vedia vyjadriť svoj názor normálne bez extra diplomácie. 🙂
Obavam sa ze vladna garnitura sa snazi na niekoho nieco najst... keby nebolo tejto chyby u Simeckovej mamy (neriesim ci islo o pochybenie, alebo ucelove konanie, nech sa to presetri a napravi), tak by vytiahli aj to ze Simecka dostal v 2. rocniku poznamku lebo vyrusoval... proste hladaju a lustruju a toto jedine nasli tak to nafukuju... To ze od nich zmizli miliony, nebodaj miliardy, krasne zakryvaju tymito asi 150tis. Eckami...
Otazkou je ako sa to vysetri (nie som volic smeru ani hlasu ale dufam ze sa to vysetri) a potom by som celkom rada riesila aj haciendy... preco riesit len drobne? Len zato ze su blizke Simeckovi, resp. jeho mame? Ved riesme aj haciendy, to by boli zrazu peniaze najdene...
Som za to, aby sa to vyšetrilo, vyvodili dôsledky. A nech je to tak pri všetkých , áno aj Fico a spol.
@anonym_autor že je riadne kovaná podvodníčka roky "uvedená do omylu" cez plagiátorske články falošného novinára za ktoré brala honoráre a ktoré bastlila a posúvala do SME spolu so známou-neznámou Pukovou a kvoli ktorým musela pred 20 rokmi upaľovať zo SMEčka len sa za ňou prášilo. A znovuobjavená chudera s ľudským príbehom ktorú "oklamala" v podstate jej neznáma osoba-dodávateľka Puková (ake prekvapko), keď sa preplácali FA na 3 miestach a ona o tejto "účtovnej nezrovnalosti" nevedela aj keď je štatutárka a "obyčajný ľudský príbeh" vidím aj za falšovanými bankovými výpismi, obchádzaním exekúcie, krádežou účtovníctva, nepodávaním UZ a platením Šimečkovej účtov cez účet Pukovej ab "hasili" problémy ktoré "tak ľudsky, obyčajne" vyplynuli z toho že o*ebavala aj EU a mala exekucie.
Ona nič nevie, netuší, ona je taká jednoduchšia 😀 To mozu hovorit tomu kto nemá ani základné ekonomické povedomie.
Obavam sa ze vladna garnitura sa snazi na niekoho nieco najst... keby nebolo tejto chyby u Simeckovej mamy (neriesim ci islo o pochybenie, alebo ucelove konanie, nech sa to presetri a napravi), tak by vytiahli aj to ze Simecka dostal v 2. rocniku poznamku lebo vyrusoval... proste hladaju a lustruju a toto jedine nasli tak to nafukuju... To ze od nich zmizli miliony, nebodaj miliardy, krasne zakryvaju tymito asi 150tis. Eckami...
Otazkou je ako sa to vysetri (nie som volic smeru ani hlasu ale dufam ze sa to vysetri) a potom by som celkom rada riesila aj haciendy... preco riesit len drobne? Len zato ze su blizke Simeckovi, resp. jeho mame? Ved riesme aj haciendy, to by boli zrazu peniaze najdene...
@katkaseiner ty tento zločin nazyvas "chybou"? Nuž, takýmto ľuďom je radosť vládnuť...
@katkaseiner ty tento zločin nazyvas "chybou"? Nuž, takýmto ľuďom je radosť vládnuť...
@anonym_9e7283 nazvala som to chybou ako jednu moznost, nie ako vysledok vysetrovania. To si prosim ta nemyl. Tak isto chcem aby to bolo vysetrene ako aj haciendy... to ale tak nebude, vsak?
Kazdopadne neviem ci si zaregistrovala, ze Simeckova nebola zodpovedna ani za podavanie danoveho priznania, a nemala ani pristup k uctu... uvidime kde je pravda. Kazdopadne z mojej strany chcem aby bolo vysetrene vsetko, nielen Simeckova.
Od kedy sa to prevalilo odišla som z PS a vrátila sa k Igorovi.
@anonym_be7132 zaujimave. Preco? Vies vysvetlit dovody? Ci len pocitovo? PS: nie som volic PS, len ma to zaujima. Dakujem
Prosím vás, CELÁ RODINA žila roky z našich peňazí, z mojich, z tvojich, spravili si z toho zárobkovú činnosť. Vám to naozaj nevadí? A neficujte tu dokola, skúste sa vyjadriť už konečne konkrétne
@anonym_9e7283 a coze sa anonymne tu rozkrikujes? Sa hanbis za svoje vyroky? Bojis sa, ze by sa potom tvoja rodina uz nebavila za tvoju sprostotu?
K veci: ked ti bude tvoj zamestnavatel navrhovat novu, vyssiu mzdu, nezabudni mu povedat ze chces tu mensiu, lebo velke cisla nepoznas.
Pekny den
@anonym_9e7283 a coze sa anonymne tu rozkrikujes? Sa hanbis za svoje vyroky? Bojis sa, ze by sa potom tvoja rodina uz nebavila za tvoju sprostotu?
K veci: ked ti bude tvoj zamestnavatel navrhovat novu, vyssiu mzdu, nezabudni mu povedat ze chces tu mensiu, lebo velke cisla nepoznas.
Pekny den
@jajajaja2 taká empatická osôbka 🥹
je jasné, že v porovnaní s kauzami koalície sú to peanuts, ale aj tak si myslím, že matka opozičného lídra predsa nemôže robiť ani malé podvody, musí jej byť jasné, že to synovi a jeho strane sakramentsky ublíži. Navyše dobre vie, ako dokáže Fico všetko nafúknuť a zneužiť. Ale som fakt zvedavá, ako teraz zhodnotí Kaliňákov výber zhotoviteľov prešovskej nemocnice, ktorú možno bude treba zbúrať a stavať nanovo. Kto preberie nielen politickú a morálnu, ale aj ekonomickú zodpovednosť. Že by Kali? 😂
Mne sa snáď sníva 👀 😅 takéto klapky na očiach mať je úplný nonsens. Ale na druhej strane žiť v naivite je určite jednoduchšie, ako zamyslieť sa a začať hľadať súvislosti. Spravme z nej obeť 💪
@anonym_9e7283 tiež sa divím ako majú stále všetci klapky na očiach 😵😵 keď vyhrá PS všade bude dúha jedlo bude zadarmo elfovia budú tlieskať vo vetre všade bude mier
@anonym_9e7283 nazvala som to chybou ako jednu moznost, nie ako vysledok vysetrovania. To si prosim ta nemyl. Tak isto chcem aby to bolo vysetrene ako aj haciendy... to ale tak nebude, vsak?
Kazdopadne neviem ci si zaregistrovala, ze Simeckova nebola zodpovedna ani za podavanie danoveho priznania, a nemala ani pristup k uctu... uvidime kde je pravda. Kazdopadne z mojej strany chcem aby bolo vysetrene vsetko, nielen Simeckova.
@katkaseiner Šimečková ako štatutár bola jediná zodpovedná za podávanie DP a v tom OZ nerobili chyby, robili podvody. A že ona o ničom nevedela, čo si myslela že sa jej peniaze kotia ako mačatá? Veď vedome obchádzala exekúcie, ktoré mala za "účtovné nezrovnalosti" (ha-ha-ha) voči EU.
Že sú tu aj iní podvodníci a že je ich dosť je jasné, ale že je podvodníčka aj ona, z toho sa nevyvlečie, a nepomôže jej k tomu žiadne ekonomické nevedomie či ba priam bezvedomie.
A podvádzala už pred 20 rokmi spolu s Pukovou v SMEčku.
@anonym_066af5 a kedy sa zastaví pomoc UA, na ktorú sa skladajú občania EU kvôli mega korupcii? Dvojaký meter, podľa toho čo chceme "pomocou" dosiahnuť. Tým neospravedlňujem rozkrádačky našich politikov, všetky majetky aj tie čo všelijako "zašili" by mali prepadnúť v prospech štátu. Aj keď neviem načo by štátu vlastne boli, keď peniaze chýbajú v zdravotníctve, školstve, sociálnej oblasti atď.
@anonym_066af5 a kedy sa zastaví pomoc UA, na ktorú sa skladajú občania EU kvôli mega korupcii? Dvojaký meter, podľa toho čo chceme "pomocou" dosiahnuť. Tým neospravedlňujem rozkrádačky našich politikov, všetky majetky aj tie čo všelijako "zašili" by mali prepadnúť v prospech štátu. Aj keď neviem načo by štátu vlastne boli, keď peniaze chýbajú v zdravotníctve, školstve, sociálnej oblasti atď.
@anonym_32e10f 1. Fico odmietol sa skladat, tak nas po tom nic nie je, co so svojimi peniazmi urobia ini ludia z eu 2.Krajiny EU pochopili, ze je vyhodnejsie a lacnejsie pomoct ukrajine, nez nechat rusku znicit, rozbombardovat a nanovo postavit svoju vlastnu krajinu 3. Nerozumiem, ak sa pomaha Ukrajine, tak sa smeracka korupcia nebude riesit. Co to ma spolocne?
@anonym_32e10f 1. Fico odmietol sa skladat, tak nas po tom nic nie je, co so svojimi peniazmi urobia ini ludia z eu 2.Krajiny EU pochopili, ze je vyhodnejsie a lacnejsie pomoct ukrajine, nez nechat rusku znicit, rozbombardovat a nanovo postavit svoju vlastnu krajinu 3. Nerozumiem, ak sa pomaha Ukrajine, tak sa smeracka korupcia nebude riesit. Co to ma spolocne?
@anonym_066af5 1. odmietol iba "naoko", však už boli splnené nejaké jeho podmienky na podporu posledného balíka. Nesledujem to presne. 2. cez korupciu, ktorá je asi väčšia ako na SK, sa tie peniaze rozkrádajú vo veľkom. 3. Ja som svoj názor na SK zlodejskú bandu napísala jasne.
je jasné, že v porovnaní s kauzami koalície sú to peanuts, ale aj tak si myslím, že matka opozičného lídra predsa nemôže robiť ani malé podvody, musí jej byť jasné, že to synovi a jeho strane sakramentsky ublíži. Navyše dobre vie, ako dokáže Fico všetko nafúknuť a zneužiť. Ale som fakt zvedavá, ako teraz zhodnotí Kaliňákov výber zhotoviteľov prešovskej nemocnice, ktorú možno bude treba zbúrať a stavať nanovo. Kto preberie nielen politickú a morálnu, ale aj ekonomickú zodpovednosť. Že by Kali? 😂
@danica2711 uplne suhlasim. Tiez som sokovana ze zena ktorej syn ma realnu sancu stat sa buducim premierom si trikrat nepreveri svoje aktivity a s kym spolupracuje aby mu nejake pripadne pochybenie politicky neposkodilo