icon

Kauza okolo Marty Simečkovej: Vaše názory a vnímanie

4. máj 2026

Co vy na to? Ako vnímate kauzu okolo matky Michala Simecku. Je to vôbec môže? Ta žena mi príde, že nie je pri zmysloch. Taky nastrceny biely kon.

anonym_9e7283
4. máj 2026

Každopádne Miško chúďa už skončil. Dám ruku do ohňa za to, že vytiahnu zas spasiteľku Z.Č.

anonym_2b75cc
4. máj 2026

@anonym_autor myslíš, že všetci podvodníci nie sú pri zmysloch?

anonym_2b75cc
4. máj 2026
@anonym_9e7283

Prosím vás, CELÁ RODINA žila roky z našich peňazí, z mojich, z tvojich, spravili si z toho zárobkovú činnosť. Vám to naozaj nevadí? A neficujte tu dokola, skúste sa vyjadriť už konečne konkrétne

@anonym_9e7283 ako vidíš, nevadí. Cele PSko je nacucnute na dotácie, asi by sa oplatilo.skontrolovat aj ostatných.

moonlight1210
4. máj 2026
@anonym_37db61

@katkaseiner Šimečková ako štatutár bola jediná zodpovedná za podávanie DP a v tom OZ nerobili chyby, robili podvody. A že ona o ničom nevedela, čo si myslela že sa jej peniaze kotia ako mačatá? Veď vedome obchádzala exekúcie, ktoré mala za "účtovné nezrovnalosti" (ha-ha-ha) voči EU.
Že sú tu aj iní podvodníci a že je ich dosť je jasné, ale že je podvodníčka aj ona, z toho sa nevyvlečie, a nepomôže jej k tomu žiadne ekonomické nevedomie či ba priam bezvedomie.

A podvádzala už pred 20 rokmi spolu s Pukovou v SMEčku.

@anonym_37db61 pises to tu uz druhy raz, tak daj sem link na tu kauzu.

Chcem si o tom precitat.

anonym_1cbd5b
4. máj 2026

@anonym_autor strana PS do volieb NRSR ktore sa budu konat v oktobri 2027 vymeni sucasneho lidra strany Michala Šimečku za aktualneho podpredsedu strany Ivana Korčoka, bude to mat viacere pozitivne dopady:

1. Michal Šimečka je stale nevýrazná osobnosť, Ivan Korčok je s nim neporovnatelny
2. Michal Šimečka svojim odchodom zoberie zo sebou aj kauzu svojej rodiny
3. Strana PS aktualne pada s jej aktualnym lidrom uz pod 19%, musi nastat zmena

Ak sa vedenie strany PS rychlo nerozhodne, realne hrozi ze dalsie volby do NRSR znova vyhra strana SMER-SSD ktora spravi z tohto statu nadobro potemkinovu dedinu.

Lider musi pochopit ze za taketo veci sa odstupuje, na zapade je to uplne bezne, jednoducho a jasne jeho vlastna mama nielen ze brala dotacie na pochybne projekty, ona ich k tomu este posielala na vlastny ucet, uctovnikom sa nevyvyni.

anonym_5c3938
4. máj 2026

@anonym_autor za mňa mal Simecka odstúpiť z postu predsedu. Za mňa slabý, nevýrazný, pôsobí ako sektar.

beronsche
4. máj 2026

Mne je iba smutno, že sa rovnako nevyšetruju a verejne neprepieraju aj kauzy Fica a jeho verných..
Tam je ticho...
A hlupáci mu ešte tlieskajú...

iwesska
4. máj 2026

A co ma Simeckova mama s touto vladou?

simca06022011
4. máj 2026

@anonym_autor za mna, jednoznacne islo o podvody, o ktorych mala vediet. Vyhovorky ako nevedela, nemohla vediet, netusila = by boli ok, KEBY tam boli plnene povinnosti a "len" dokumenty by boli falsovane. Ale fakt je, ze to OZko ani neplnilo povinnosit ako malo, nepodavalo danove, za co ona je priamo zodpovedna ak je to "jej" oz.
Urcite je to na presetrenie a vyvodenie riadnych trestov, bohuzial MALA vediet, podnikatelov tiez neospravedlnuje, ze nevedeli a uctovnicka urobila chybu. Ci to prenasat do PSka.. no neviem, zdielam nazor, ze diat sa toto napr pri matke niektoreho koalicneho politiky, tak by boli ulicne plne a isli by z kozky vyskocit. Absolutne nie je relevantne riesit, ze tam sa ukradne tolko a tam tolko, tak vlastne toto je v poriadku. Nie je.. ak sa takto dokazatelne klame aj inde, tak sup, treba to riesit, hlasit.. Co mna zarazilo, je ... ucast Pskovych poslancov, napojenych na to OZko, ci cez firmu, ktora im fakturovala to "uctovnictvo" atd.. ;) tam mne teda obocie zdvihlo a mam iste pochybnosti. Rovnako ako uctovnik viem, co to znamena "bolo ukradnute uctovnictvo".. ano lebo zlodeji co sa niekomu do prevadzky vlupu, si budu brat doklady :D . Ako cele je to pritiahnute za hlavu a take klamstvo, ze az... v suvislosti s PS to neriesim, nezaujima ma to, moj nazor na nich to neovplyvni nijak.

Myslim, ze takychto veci sa v OZkach robi az az, podvody sa tam robia, preto ja som za ich vacsiu kontrolu, ludia by boli velakrat velmi prekvapeny z cinnosti oztiek, ich nakladov a prijmov. Cely system dotacii a pomoci je aj 2% dani a vsetkeho je uplne zly.

anonym_b3b9b9
4. máj 2026
@anonym_9e7283

Každopádne Miško chúďa už skončil. Dám ruku do ohňa za to, že vytiahnu zas spasiteľku Z.Č.

@anonym_9e7283 ZČ je uz davmo v startovacich blokoch ale nie je to ideal, kandidatov (mensich ziel) je dost. Korcok, Odor, ci nejaka uvrestana baba. Marketeri PS resp. ti ktori ich platia sa musia rozhodnut ktoru verziu "Artabana" treba vypustit. Casu je uz malo.

anonym_b3b9b9
4. máj 2026

@anonym_autor vsetci v PS by brali vsetkymi desiatimi kebyze sa dalo dostatocne preukazat ze bola biely kon, len ona skor vyzera na lisku prefikanu 😃

anonym_066af5
4. máj 2026
anonym_b12e52
4. máj 2026

Michal Šimečka by v žiadnom prípade nemal odstúpiť z pozície lídra strany.

beronsche
4. máj 2026
@anonym_b12e52

Michal Šimečka by v žiadnom prípade nemal odstúpiť z pozície lídra strany.

@anonym_b12e52 ja si myslím, že by mal. Primárne preto, že je slabý ako čaj.. slabý recnik, slabý leader, prislaby oponent Ficovej mafii...

anonym_b3b9b9
4. máj 2026
@moonlight1210

@anonym_37db61 pises to tu uz druhy raz, tak daj sem link na tu kauzu.

Chcem si o tom precitat.

anonym_33d6e1
4. máj 2026
@beronsche

Mne je iba smutno, že sa rovnako nevyšetruju a verejne neprepieraju aj kauzy Fica a jeho verných..
Tam je ticho...
A hlupáci mu ešte tlieskajú...

@beronsche a co si nevidela volicov?Vypasene, bezzube stare semetriky.Konecne im niekto 1x v zivote dal kvietok, ktory vydrzal aj dva tyzdne a misku gulasu.Im to staci a Fica budu na rukach nosit.Alebo, ujka sa spytali nieco a on radsej necita.No, mozno ani citat nevie.Toto su ich volici, tupci.Nielenze zatlieskaju, este ta aj bicyklom zrazia

natalka13
4. máj 2026
@anonym_9e7283

Prosím vás, CELÁ RODINA žila roky z našich peňazí, z mojich, z tvojich, spravili si z toho zárobkovú činnosť. Vám to naozaj nevadí? A neficujte tu dokola, skúste sa vyjadriť už konečne konkrétne

@anonym_9e7283 tak to zili dost chudobne cela rodina.

eva8
4. máj 2026

Mne je luto Simecku. Snazi sa a naraz toto. Vlastna rodina. Co pocituje? Sklamanie? Smutok? Prekvapenie? Jeho mama pravdepodobne o niecom tusila. Mozno by mal kvoli tomu odstupit, lenze hrozi, ze by to koalicia brala ako priznanie (ale coho?). Simecku povazujem za dobreho lidra strany. Len sa mi prestava pacit vystupovanie strany - blizi sa Matovicovej kampani.

ljmmm
4. máj 2026

minule som si spomenula ako sa pred par rokmi o chlp nedostali do vlady. na cele bol vtedy truban. teraz tento skandal. maju smolu alebo co, lebo predpoklady byt uspesnou stranou tam su. myslim, ze tento skandal, aj ked sa ich priamo nedotyka im velmi velmi poskodi. Prostei to ubera a pridava minusove body v sympatii

marca12
4. máj 2026

Je jasne,ze po nej idu. Na druhej strane,ak Simecka poukazuje na pochybenia vlady,musi mat vsetko ciste. Nevrha to dobre svetlo na jeho kampan. Je jedno,ci spreneveri par eur alebo tisice. Tu sa len ukazalo,ze Simeckovci su rovnaki ako sucasna vlada. Teraz habu v malom,dostanu sa k statnym zakazkam,kde mame istotu,se nebudu rabovat vo velkom?

jednoduchomaria89
5. máj 2026

Za mna padni Komu padni a tymto to pre mna aj konci . Mna fascinuje , ze stvornasobny premier nic ine neriesi Len Toto !! Ved mame policiu , sudy a my dookola pocuvame len o simeckovej . Kde su miliardy ! Z konsolidacii , kde je dialnica do KE , idu nam zastavit eurofondy , sme na na konci v kazdom rebricku , nemame na dochodky , firmy odchadzaju , nikto neprichadza, Chyba Moderna liecba , Ked Toto poriesi , nech sa ozve. Hanba

anonym_05c6a6
5. máj 2026

Porovnajte si “slayadu” Voderady a 3x vyplatene faktury. Takto sa kradne, Simeckovci su zatial len amateri. Ficovci zarobili 12 milionov za jednu akciu vs Simeckovci par 100tisic. Ale ked uz Simeckovci kradnu, aj ked este nie su v koalicii, co bude, ked tam budu. Tvaria sa, ze su cisti ako lalia, ze idu bojovat proti Ficovmu kradnutiu a kradnu aj oni.
A ja teda spajam Simeckovu mamu a PS, lebo Simecka chce byt nasim premierom a jeho mama kradne zo statnych penazi. Miso ich touto kauzou jeho mamy len potapa. Plus je velmi slaby vodca s velkym egom.

simca06022011
5. máj 2026
@anonym_05c6a6

Porovnajte si “slayadu” Voderady a 3x vyplatene faktury. Takto sa kradne, Simeckovci su zatial len amateri. Ficovci zarobili 12 milionov za jednu akciu vs Simeckovci par 100tisic. Ale ked uz Simeckovci kradnu, aj ked este nie su v koalicii, co bude, ked tam budu. Tvaria sa, ze su cisti ako lalia, ze idu bojovat proti Ficovmu kradnutiu a kradnu aj oni.
A ja teda spajam Simeckovu mamu a PS, lebo Simecka chce byt nasim premierom a jeho mama kradne zo statnych penazi. Miso ich touto kauzou jeho mamy len potapa. Plus je velmi slaby vodca s velkym egom.

@anonym_05c6a6 nenazvala by som to amateri, skor... k comu mali pristup, to sa vyuzilo. Ano inde, kde maju moznost a dostanu sa k "vacsim" ulovkom ludia, tak sa nabalia viac.. aj ini.. aj bezny smrtelnici na uradoch atd.

anonym_2b75cc
5. máj 2026

@anonym_autor podľa najnovších informácií to tam pekne tunelovali. Ale predpokladám, že osadenstvu MK to v žiadnom prípade vadiť nebude. Lebo Fico.

anonym_2b75cc
5. máj 2026
@simca06022011

@anonym_autor za mna, jednoznacne islo o podvody, o ktorych mala vediet. Vyhovorky ako nevedela, nemohla vediet, netusila = by boli ok, KEBY tam boli plnene povinnosti a "len" dokumenty by boli falsovane. Ale fakt je, ze to OZko ani neplnilo povinnosit ako malo, nepodavalo danove, za co ona je priamo zodpovedna ak je to "jej" oz.
Urcite je to na presetrenie a vyvodenie riadnych trestov, bohuzial MALA vediet, podnikatelov tiez neospravedlnuje, ze nevedeli a uctovnicka urobila chybu. Ci to prenasat do PSka.. no neviem, zdielam nazor, ze diat sa toto napr pri matke niektoreho koalicneho politiky, tak by boli ulicne plne a isli by z kozky vyskocit. Absolutne nie je relevantne riesit, ze tam sa ukradne tolko a tam tolko, tak vlastne toto je v poriadku. Nie je.. ak sa takto dokazatelne klame aj inde, tak sup, treba to riesit, hlasit.. Co mna zarazilo, je ... ucast Pskovych poslancov, napojenych na to OZko, ci cez firmu, ktora im fakturovala to "uctovnictvo" atd.. ;) tam mne teda obocie zdvihlo a mam iste pochybnosti. Rovnako ako uctovnik viem, co to znamena "bolo ukradnute uctovnictvo".. ano lebo zlodeji co sa niekomu do prevadzky vlupu, si budu brat doklady :D . Ako cele je to pritiahnute za hlavu a take klamstvo, ze az... v suvislosti s PS to neriesim, nezaujima ma to, moj nazor na nich to neovplyvni nijak.

Myslim, ze takychto veci sa v OZkach robi az az, podvody sa tam robia, preto ja som za ich vacsiu kontrolu, ludia by boli velakrat velmi prekvapeny z cinnosti oztiek, ich nakladov a prijmov. Cely system dotacii a pomoci je aj 2% dani a vsetkeho je uplne zly.

@simca06022011 na SMEcku sú články, ze peniaze mali "pozicane" aj od niekoho z Penty.

bosorkabb
5. máj 2026

Čím viac vecí sa odkrýva tým to vyzerá horšie.
Šimeckova aj Pukova sú dlhoročné priateľky, kauzy mali aj v denníku SME a starý Šimečka bol pri tom.
Novinárska obec o tom vedela a bolo ticho.
Mne na tom prekáža to ticho od PS.
A hlavne na začiatku kauzy všetci tvrdili že sa nič nedeje, všetko obhajovali a keď sa ukázalo že pravdu nemajú mlčia.
Tak či tak im to uškodí.
Ak mám raz ambíciu byť premiér tak si sakra dám pozor a skontrolujem aj rodinných príslušníkov vrátane ich nadácii/ firiem. Na to existuje audit. A mohol sa tomuto vyhnúť. Času bolo dosť.
Ale nie schovam sa pod paplón a budem čakať.
Nepomôže to ale nevadí.

anonym_d2dd06
5. máj 2026

Pokiaľ má Mišo túto krajinu trochu rád, tak musí odstúpiť. A z Brusselu treba stiahnuť Ódora, toho mali ľudia radi a jediný ( nie Korčok) má výtlak aj na voličov Matovičovych a voličov Hlasu, ktorých potrebujeme, ak chceme zmenu

anonym_2b75cc
5. máj 2026

@anonym_b3b9b9 oni majú podvadzanie v DNA. Ale ľuďom to absolútne nevadí, lebo vsak Fico kradne viac

anonym_55d997
5. máj 2026
@anonym_2b75cc

@anonym_b3b9b9 oni majú podvadzanie v DNA. Ale ľuďom to absolútne nevadí, lebo vsak Fico kradne viac

@anonym_2b75cc Ako sa hovorí, keby hlúposť nadnášala, tak by nad Slovenskom bola zastretá obloha od toľkých lietajúcich vtáčikov.

hopsas
5. máj 2026

@anonym_autor tak ona pri zmysloch určite je. Tým som si istá.