icon

Kedy skončí vojna na Ukrajine?

6. feb 2025

Preco tak naťahujú tu nezmyselnú vojnu?Nemoze sa Zelensky vzdat a bude koniec?Nakoniec aj my sme prisli o Zakarpatsku Rus a ma ju Ukrajina.A ten Zelensky,no strasne nesympaticky ,dokonca aj samotní Ukrajinci o nom tvrdia ze by Ukrajinu hned predal.

autor
6. feb 2025

@larinka552 Ano,vo je na tom zvlastne,Fica a lavicu som nikdy nevolil

natalka13
6. feb 2025

Ja dufam ze tento chlap je tu nastrceny.
Lebo tak hlupy moze byt snad iba kapitáň.

user62056819
Odpoveď bola odstránená
zuzanita1609
6. feb 2025

@natalka13 nová súmračná taktika... opýtať sa prečo vojna,prečo sa Ukrajina nevzdá alee volí PS . Vravím, schizofrenickí 😆

bloger
6. feb 2025

Tak lebo vojna musí trvať 4 roky minimálne. Inak by to nemalo význam. Niekto na tom len bohatne. A tí bezbranní ľudia zomierajú žiaľ. Aj vojaci či na jednej alebo druhej strane. A najhoršie je, že je to úplne nezmyselné.

ruxandra
6. feb 2025

Dornbach 😆😆😆😆😆😆😆
Vďaka, že nám ukazujes že takéto názory majú len úplní hlupáci.

Koľko ti za toto platia? Kde si prišla k tejto brigáde? Nápis mi správu, pls

mamickalisticka
6. feb 2025

Trolla spozná človek úplne jednoduho. Je jednoduchý, neovláda gramatiku ani pravopis a je zadubený a ide si svoje. Do výplaty ďaleko, keď ešte trollíš?!

danielahamar
6. feb 2025

Keď to dovolia Američania a EU

katkati
6. feb 2025

@petronelag Lenže ti, ktorí teraz kvôli ruskej agresii trpia za to nemôžu. Sú to nevinní ľudia a potrebujú podporu a nie nenávisť.

jananovotna88
6. feb 2025

Podkarpatska Rus bola Maďarská to ti povie každý Maďar. V 1918 im to ukradli Čechoslovaci a potom Rusi...

larinka552
6. feb 2025

@ruxandra Dornbach to je ukrajinsky Hornbach 😆
Ale Rusko ho chce len pre seba, no Ukrajina nechce dat a to je ten problem 😁

romino
6. feb 2025

Neverim ze takyto okaty cierno-biely prispevok pise len taky nahodny slovensky obcan 🙂

romino
6. feb 2025

@bloger vysvetli nam prosim podrobnejsie, ako vojna, ktora by trvala trebars 3 roky - nema zmysel, ale od 4 rokov uz zrazu vraj zmysel ma.

zuzanita1609
6. feb 2025

@romino dobrý postreh 😉👍

romino
6. feb 2025

@gov ach tieto teorie, ako Putin ci Usa robia len to, co im rozkazu nejake bohate rodiny .
To bo popularne aj pocas, ze ta corona vlastne neexistovala...alebo existovala, ale junebolo treba riesit.
To len dake tie "bohate rodiny" rozkazali Cine, Rusku, EU, Usa ...dorabat blbosti, zavadzat lockdowny, zatvarat pristavy, letiska ...no hrozny zmysel to dava

zuzanita1609
6. feb 2025

Ale aj Rusko vie prehrávať,zasa nerobme z neho mýtus 😉. Z Afganistanu ich vyprášili "pastieri kôz" a zo Sýrie to trvalo pár týždňov,mesiacov v nedávnej dobe. To bola špeciálna vojenská operácia ako sa patrí 😏. Asad sa snáď ani nestihnú zbaliť 😜.

eternity24
6. feb 2025

@viestta dornbach je asi v Rakusku, usudzujem podľa názvu 😂😆

eternity24
6. feb 2025

Dornbach je územie v Rakusku? Alebo Nemecku? Vysvetlí prosím autor 😅😂

vikimed
6. feb 2025

@gov nie túto trojdňovú špeciálnu operáciu naťahuje skoro o tri roky len psychopat putler. A áno máš pravdu, rusom nikdy na obyčajných ľuďoch nezáležalo. Vo vojnách ich zomieralo násobne viac ako u nepriateľa, a aj keď nebojujú, dožívajú sa nízkeho veku a žijú v biednych podmienkach napriek obrovskému bohatstvu krajiny. Čo už, armáda, ruskí miliardári a ich detičky toho spotrebujú veľa.

lizatko1009
6. feb 2025

nečítam komentare, lebo teraz nemam na toti cas, ale položím ti otazku. A ty by si dala polovicu domu/byty susedom? len tak, lebo chcu a robia ti zlobu a chces mat od nich pokoj, tak im ti das? a mozno ak das, tak zatuzia po tej druhej polke...

romino
7. feb 2025

@lizatko1009 je to aj troska zbytocna strata reagovat konkretne na autora, podla mna islo cisto o trolling, stylu ze napisat blbost a potom sa bavit aku diskusiu to vyvolalo

bloger
7. feb 2025

@romino Vždy na tom niekto zarobí. A čím dlhšie tým zarobí viac nemyslíš? Logiku to má. Mimochodom Zelenskyj má v tomto navrch. Rozhoduje si komu otvorí či zatvorí kohútiky. Podľa toho kto viac zaplatí. Nikto ma nepresvedčí, že nejde o zisk. Vojny aj v minulosrti boli vždy o tom. Bola vojna ktorá trvala 30 rokov chceš to popierať?

natalka13
7. feb 2025

@eternity24 30 minut autom z Viedne

enmery
7. feb 2025

@bloger Dobre, takže Zelensky poprosil putina, aby ich napadol, vraždil civilistov, znasilňoval ženy a deti. Pretože on chce otáčať kohutikom. Kedy už niekto z vás konečne povie, že v prvom rade niekto nemal začať vojnu?Pretože keby botoxovy zakomplexovany putin nikoho nenapadol, tieto veci by sa tu neriešili. Tak ťažko pochopiteľné?

eternity24
7. feb 2025

@natalka13 😅😀

bloger
7. feb 2025

@enmery Písal som niekde, že ho o to poprosil? Vkladáš mi čo som nepovedal respektíve nenapísal. Mimochodom som sa bavil s niekým iným. Reagoval som na otázku ktorú som dostal. Pekný deň.

enmery
7. feb 2025

@bloger Ja od Teba nepotrebujem povolenie reagovať. Sme na verejnom diskusnom fóre. A áno, povedal si niečo o zelenskom, ako ako každý si nepovedal, že toto by sme vôbec nemuseli riešiť, keby jeden psychopat nenapadol suverénny štát.

bloger
7. feb 2025

@enmery Písal som o Zelenskom ale v inom kontexte. Ty si si to vyložila tak, že som napísal, že Putina poprosil aby ich napadol. To je totálna blbosť. Sme na verejnom diskusnom fore to áno. Nuž a preto ja nepotrebujem povolenie na Teba nereagovať. Vzhľadom na fakt, že všetko čo napíšem prekrútiš a otočíš proti mne. Stakým človekom sa nedá diskutovať. Chápem, že si s toho frustrovaná. Skús však prijať to, že nie každý musí vidieť všetko ako ty.

aga_aga
Odpoveď bola odstránená
katkati
7. feb 2025

@enmery Kašlime na takých ľudí. Niektorí ešte aj vojnu iným závidia.