Kedy Trump ukončí vojnu na Ukrajine?
Dievcata, ako vidite ten koniec vojny na Ukrajine, ako Trump slubil, ved uz tri dni ubehli...preco sa mu to nedari? A kedy to bude konecne, ja som mu verila a fandila....
@sevrin zabudla si pridat Orbana... ale predpokladam ze zoznam je ovela dlhsi... no nic, Putin, Trump a Fico su zaklad
@katkaseiner Orgán po najbližších voľbách bude už len bezvýznamný poslanec sediaci v poslednej lavici.
@katkaseiner Orgán po najbližších voľbách bude už len bezvýznamný poslanec sediaci v poslednej lavici.
@sevrin budem velmi rada...hoci jemu to uz bude jedno...on si aj s celou rodinou ulial uz riadne...
Veriť politikovi a to ktorémukoľvek je blbosť. Politik robí politiku a klame a to vždy tak ako mu vyhovuje.
K vojne. Vojna na Ukrajine bude veľmi dlho. Priama aj nepriama (partizánska). Rusko sa nikdy Krymu nevzdá, má tam svoju vojenskú základňu a je to pre nich strategický bod. A vie to aj Trump. Jemu ide o prachy, nerastné bohatstvo. O nič iné mu nikdy nešlo. Každý má na Ukrajine svoje záujmy.
Veriť rozprávke že Rusko opustí územia ktoré okupuje, zavládne tam mier na celom území a všetko sa vráti Ukrajine je tak pre deti. Nič také nebude.
Tak odporúčam menej veriť politikom.
Ja sa len zamýšľam, že aké tri dni ubehli, keď je v office cez 100 dní, vojnu mal ukoncit do 24 hodín, pričom, ak by bol vtedy prezidentom, tak by ani nezačala. Ja som si naivne pred voľbami myslela, ze trump nemôže vyhrať, keďže mieril na intelekt skolkara. S tymto aj s mačkami a psami, co jedia nelegálni prisťahovalci. a hľa... s rozumom ľudí je to ešte oveľa horšie, než v najhorších predstavách.
@sevrin neverím tomu, orban spraví všetko, aby sa tam udržal. Ci už bude treba zmanipulovať voľby alebo možno aj zaútočiť na suseda, ktorého územie im vždy patrilo...
"Ruské ozbrojené sily, ktoré zažívajú boje, sú dnes väčšie, ako boli na začiatku vojny," povedal.
Hoci existujú aj analýzy, ktoré tempo ruskej vojnovej výroby spochybňujú, osobitne pri tankoch T-90M , odborníci, ktorých oslovil Wall Street Journal, hovoria, že Rusko sa pripravuje na väčšiu konfrontáciu s NATO
Čítajte viac: https://svet.sme.sk/c/23486547/sedem-az-desat-r...

Myslíš, že človek, ktorý má v záujme vysťahovať civilistov z Gazy a urobiť si tam luxusné centrum na dovolenky má v úmysle ukoncovat nejakú tú vojnu?
Zisk zisk a zisk, asi tak to jedine je to, čo vidí. Ale kecat vie pekne.