Klesla ministerka zdravotníctva so šírením hoaxov?
Je toto uz normalne??? Takro hlboko klesnut a sirit nezmysly??? Toto je uz na policiu.

Čistý grc 😵
nie, nie je to normalne
ale nenapísala koho máme ísť voliť, čiže Polícia sa tým zaoberať nebude
a čo je na tom aký hoax? veď tam nie je nič konkrétne, vám už načisto hrabe?
Ale ved je jasne koho treba volit aby tu o par rokov nedosli ruski turisti na tankoch ...
len toto sa da rozne pochopit. Ale celkovo toto zastrasovanie vojnou sa mi nepaci. Uz naozaj nemaju co vytiahnut...
@ibatanecnica aky hoax? Ministerka zdravotnictva podla teba ma sirit hoaxy? Siri nepravdive informacie.
Prezident neposiela vojakov do vojny.
a kde píše že prezident pošle vojakov do vojny?
@lonely66 každý vidí čo chce vidieť
autorka len ona to tam nepise, moze to byt myslena aj inak, napr tym ze ze sa vojna moze celkom lahko rozsirit na dalsie uzemia, napr zasahmi zapadu. A mozno je to o rokovaniach o miery... a nakoniec ano moze to byt aj hoax o tom, ze prezident nebude posielat vojakov nikam. CIze mozeme si vybrat, kazdy co pod tym chce vidiet a aj zvolit si moze koho chce :DDD
Netreba vsetko prezivat. Vyjadri sa jej pod prispevkom, a dostanes reakcie urcite ;)
@lonely66 jáj ty červ, 😂
takze ked volit nepojdem, slovenski synovia a vnuci budu umierat vo vojne?
tato nekompetentna pani... zrusila dokument k trans.ludom, hoci tvrdi, ze s nim po odbornej stranke nie je ziadny problem... ale sns inak Pelleho podporit nechcela... zapredanci z hlasu
@krajinka možno ani nie. to záleží na tom, koho by si volila ak by si išla.
vyslanie vojakov schvaluje nr sr, pelle je predseda nr sr... je nutne, aby nim ostal, aby vojakov nevyslali... ergo treba volit Korcoka, jednoduche 🙂
@chodec15 ale toto je uz nonsens, aby takto klamali a zavadzali. 🤬
Za toto by si zaslúžila zhnit v base, nestyda.
@kat_ ona asi chcela aby sa volicom uplne zavarila hlava 😅 z tej logickej "hadanky"
A. volte Pelleho...lebo on neposle vojakov do vojny umierat, lebo ako prezident to ani NEMOZE.
alebo
B .Volte Korcoka, aby Pele ostal vo funkcii, kde o tom moze rozhodovat a prezidentura z toho rozhodovania Korcoka vyradi.
B, Be, be be je spravne! 😅
Bola by som zvedavá na čom by stavali jeho kampaň, keby nebola vojna na UA.
mne je luto ludi, ktori tomu veria, starsich, ktori nemaju mozno internet, vidia len spravy a strasenie vojnou... hnus, ze si toto ti kreteni z koalicie beru na svedomie, len aby sa dostali k dalsiemu kreslu, aby si zachranili rite a nedostalo sa im spravodlivych trestov...
Zdravotníctvo jej kolabuje pod rukami.ale podporuje mafiu a korupciu.Uz som jej tam napísala čo si o takej " ministerke" myslím .