icon

Koalícia plánuje rušenie šiestich sviatkov

8. sep 2025

zacinam sa bat

...Koalícia ide do finále! Rokovania o konsolidácii: Hovorí sa o rušení až ŠIESTICH sviatkov aj úradov....

anonym_484249
8. sep 2025
@mondolina

@anonym_484249
zabudla si dodať, že sa sťažujú tí čo nevedia tak šikovne kradnúť 💋

@mondolina nezavid moja ❤️
Za to, že nie si šikovná, nemusia všetci kradnúť 😘 ale chápem tvoju frustráciu

hopatko
8. sep 2025
@ndrag

@anonym_484249 ja mam tak rada vase kongitivne defekty ❤

@ndrag prave pre tie fascinujuce kognitivne defekty som si tri krat pozrela rozhovor s Dr. Kotlarom, aby som dokazala pochopit ten svet, ako aj svet ficovolicov a inych mentalnych atletov aj v tejto diskusii...nepodarilo sa mi to. Neva, skusila som. Asi nie som sikovna a ani vzaaaacna.

hopatko
8. sep 2025
@anonym_484249

@hopatko presne tak, nič iné vám nešikovným neostáva, nie darmo sa hovorí, šikovným patrí svet ❤️

@anonym_484249 tebe ho doprajem cely, zasluzis si. Si vzaaaacna.

anonym_484249
8. sep 2025
@hopatko

@anonym_484249 tebe ho doprajem cely, zasluzis si. Si vzaaaacna.

@hopatko díky, ja sa mám dobre 👍🏻 netriem biedu

mondolina
8. sep 2025
@anonym_484249

@mondolina nezavid moja ❤️
Za to, že nie si šikovná, nemusia všetci kradnúť 😘 ale chápem tvoju frustráciu

@anonym_484249
ja šikovná som, ale nemám rada zlodejov....tebe evidentne nevadia 😉

anonym_484249
8. sep 2025
@mondolina

@anonym_484249
ja šikovná som, ale nemám rada zlodejov....tebe evidentne nevadia 😉

@mondolina nie, nevadia mi, zlodeji sú všetci v politike, nie len Fico 🙂 chod aj ty do politiky, nebudeš musieť potom trieť biedu

yoxinka
8. sep 2025
@anonym_autor

@binarypete a uz mas vybrane kam?

@anonym_autor
My sme v lete odišli s troma deťmi do Česka. Zažívam tu taký celkom kultúrny šok. Boli sme sa najesť - v podstate kantína, dve jedlá, pitie, platili sme v prepočte 9€. Môj muž mi hovorí, že nám to zle zaúčtovali, išli sme kuk tie ceny, naúčtované to bolo ok. Potom sme šli nakúpiť. Plný košík, všetko, mlieko, jogurty, maso, syry, trvanlivé potraviny, mnohé bezlaktózové výrobky lebo dcéra … na Slovensku som ta takýto rodinný nákup posledné obdobie dávala cca 110€ aj viac. Tuto som to prepočítala, bolo to 87€. Služby všade okolo kvalitnejšie a stoja menej peňazí. Električenky nás stáli menej + tu deti dlhšie jazdia zadarmo ako v BA. Ja len chodím a zíram. A pokiaľ ide o najväčšie bububu, že Babiš … aby bolo česko v takej ……. (doplňte si ľubovoľne), to by trvalo 20 rokov a aj tak by až tak hlboko neklesli.

mondolina
8. sep 2025
@anonym_484249

@mondolina nie, nevadia mi, zlodeji sú všetci v politike, nie len Fico 🙂 chod aj ty do politiky, nebudeš musieť potom trieť biedu

@anonym_484249
netriem biedu😉 nevieš čítať?

anonym_484249
8. sep 2025
@mondolina

@anonym_484249
netriem biedu😉 nevieš čítať?

@mondolina no viem, ale neznieš moc presvedčivo 🤭🤭

katulienkax
8. sep 2025
@mimaapeto

tiež som sa pohoršovala na zrušení sviatkov... a dostalo ma keď známa ktorá pracuje v obchode na mňa vybehla nech zrušia všetky sviatky aspoň nebudú mať tie predsviatočné návaly v obchode... takže obchodníci to kvitujú.... čo sa týka úradov napríklad na našom OÚ si neviem predstaviť kde chcú škrtať.. už teraz je nás málo a zastupovanie je náročné keď jedna robí svoje a popri tom zatupuje ďalšie dve... a zase ak niekoho prepustia tak tú jej robotu bude robí človek ktorý už má svoju agendu + pridajú mu robotu po vyhodenom človeku ale za rovnakú plácu ako dostával... nie je to na úradoch také ružové z vnútorného pohľadu... kancelárske veci si kupujem+ požiadavku na výmenu okna mám už druhý rok ... takže ďalšia zima bude s oknom priklincovaným k rámu... my sme tí najnižší úradníci s nízkymi platmi.. ja by som začala od vrchu kde tie platy sú vysoké a tam sa nič nerobí a berú sa iné platy ako tu dole na úradoch...

@mimaapeto ako ma prosim ta rusenie sviatkov vplyv na predvianocne nakupy, sak posledny sviatok pred vianocami bol 17.11. A vlastnost ludi je nakupovat na poslednu chvilu ci sviatky budu alebo nebudu

anonym_730170
8. sep 2025
@anonym_484249

@martinka13 presne tak, nech žije Fico ❤️

@anonym_484249 to si dúfam robíš srandu 🤔 a ak nie, tak nám napíš, čo pre teba táto vláda urobila a celkovo čo pozitívne a správne robí pre ľudí, pre národ. Pretože ja neviem nájsť nič dobré.... zvýšili DPH, potom všetky možné poplatky a aj diaľničné známky, za pár km diaľnic čo tu máme 🤔, zaviedli transakcnu daň a tým pádom konci veľa firiem a utekajú zo Slovenska preč, investori sa tu veru nepchaju. No sebe zvýšili platy o dvojnásobok, schválili si renty, a ja sa pýtam....za čo???? Nás okrádajú a sebe si to potom rozdajú a tebe sa to páči????

hopatko
8. sep 2025
@anonym_730170

@anonym_484249 to si dúfam robíš srandu 🤔 a ak nie, tak nám napíš, čo pre teba táto vláda urobila a celkovo čo pozitívne a správne robí pre ľudí, pre národ. Pretože ja neviem nájsť nič dobré.... zvýšili DPH, potom všetky možné poplatky a aj diaľničné známky, za pár km diaľnic čo tu máme 🤔, zaviedli transakcnu daň a tým pádom konci veľa firiem a utekajú zo Slovenska preč, investori sa tu veru nepchaju. No sebe zvýšili platy o dvojnásobok, schválili si renty, a ja sa pýtam....za čo???? Nás okrádajú a sebe si to potom rozdajú a tebe sa to páči????

@anonym_730170 Lebo miluje Fica! To si tam zabudla napisat.
Alebo preto lebo je jedna z tej mafianskej proruskej zberby pri koryte a je jej dobre.

mimaapeto
8. sep 2025
@katulienkax

@mimaapeto ako ma prosim ta rusenie sviatkov vplyv na predvianocne nakupy, sak posledny sviatok pred vianocami bol 17.11. A vlastnost ludi je nakupovat na poslednu chvilu ci sviatky budu alebo nebudu

@katulienkax to sa nejedná len o predvianočný nákup🙄 celkovo pred každým sviatkom majú v obchode katastrofu lebo jeden deň je zatvorené... takže jej celkovo bude vyhovovať zredukovanie sviatkov aby sa ľudia menej zásobili na jeden deň bez obchodu

terina25
8. sep 2025
@anonym_484249

Ja nechápem, prečo vám vadí zrušenie sviatkov, nech zrušia, úplne mi stačia tie veľkonočné a vianočné, aj tak ich máme najviac v celej Európe. Robíte tu z toho drámu jak malé deti.

@anonym_484249 len ti je jasne ze budes robit viac za rovnaky plat.ak nie si podnikatelka teda

anonym_ee28a4
8. sep 2025

@anonym_autor ja by som navrhla, aby boli poslanci plateni len za dní, čo sú v parlamente. Hneď niekoľko miliónov usetrenych.

maryetta
8. sep 2025
@januska12323

Ako prvé mali zrušiť asistentov poslancov, nestačí im jeden? Ďalej zrušiť poslancom odmeny a znížiť plat ak ignorujú zasadanie výborov, na ktorých majú sedieť. Ďalej rôzne diéty a hneď máme tisíce ušetrené.

@januska12323 veru. Znizit poslancov na 100. Hned by sa "bali" o svoju poziciu.
Chce asistenta? Nech si ho plati sam. Aj podnikatel ked chce asistenta si ho musi zaplatit.

anonym_484249
8. sep 2025
@anonym_730170

@anonym_730170 a ty si myslíš, že za PS by bolo lepšie? Že oni by nič nezvyšovali, ale veselo si rozdávali? 🤭 Nebuď prosím ťa smiešna

anonym_484249
8. sep 2025
@hopatko

@anonym_730170 Lebo miluje Fica! To si tam zabudla napisat.
Alebo preto lebo je jedna z tej mafianskej proruskej zberby pri koryte a je jej dobre.

@hopatko áno ❤️

maryetta
8. sep 2025
@anonym_ee28a4

@anonym_autor ja by som navrhla, aby boli poslanci plateni len za dní, čo sú v parlamente. Hneď niekoľko miliónov usetrenych.

@anonym_ee28a4 samozrejme. Adekvatna mzda.
A povinnost na hlasovani. A nech je ano/nie. Ziadne zdrzal sa. Ja sa tiez nemozem zdrzat vo svojich povinnostiach a rozhodnutiach.

anonym_484249
8. sep 2025
@terina25

@anonym_484249 len ti je jasne ze budes robit viac za rovnaky plat.ak nie si podnikatelka teda

@terina25 nie, nepodnikám a je mi to jedno, absolútne mi tie sviatky chýbať nebudú 😄 robíte tu z toho zbytočné haló

mondolina
8. sep 2025

nekŕmte prosím toho smeráckeho trolla.

biba_18
8. sep 2025

môže to niekto myslieť vážne? ako ten anonym tu nadomnou? poznáte niektorá reálne takú osobu ktorá je presvedčená že jej toto celé neprekáža - a nie je platený troll?
bola som v piatok so svojou smeráčkou - už je ticho ako pena čo sa týka cien, doteraz furt mala pindy… už aj o tom že sa bojí vojny prestala…

anonym_484249
8. sep 2025
@biba_18

môže to niekto myslieť vážne? ako ten anonym tu nadomnou? poznáte niektorá reálne takú osobu ktorá je presvedčená že jej toto celé neprekáža - a nie je platený troll?
bola som v piatok so svojou smeráčkou - už je ticho ako pena čo sa týka cien, doteraz furt mala pindy… už aj o tom že sa bojí vojny prestala…

@biba_18 nie som troll 😄 chápem, že to nedokážete predýchať, za vašich progresívcov by bolo omnoho horšie, ale jasné, nedostalo sa im šance, tak vám to nemohli ukázať 🤭

majka99999
8. sep 2025

Mna to stve, lebo teda ja robim podla Nemcov - sviatky sa musia prekryvat (cize Vianoce, vtedy maju aj povinne volno az do Noveho roku, Velka Noc a 1.5.), vtedy mame volno, inac cez sviatok sa da dohodnut, sme 4. Za odpracovany den mam 100 % priplatok a extra den volna. Takze ja budem mat paradoxne nizsi plat a menej volna. 🙄 Moj zamestnavatel akurat usetri na vyplate a odvodoch.

autor
8. sep 2025
@majka99999

Mna to stve, lebo teda ja robim podla Nemcov - sviatky sa musia prekryvat (cize Vianoce, vtedy maju aj povinne volno az do Noveho roku, Velka Noc a 1.5.), vtedy mame volno, inac cez sviatok sa da dohodnut, sme 4. Za odpracovany den mam 100 % priplatok a extra den volna. Takze ja budem mat paradoxne nizsi plat a menej volna. 🙄 Moj zamestnavatel akurat usetri na vyplate a odvodoch.

@majka99999 to budu tak viaceri.:/.

anonym_ee28a4
8. sep 2025
@majka99999

@majka99999 neboj sa, nebudeš jediná.
To je istá forma kompenzácie za dane firmam

earlgrey
8. sep 2025

Nevadí mi to, kľudne nech zrušia všetky.

alyson29
8. sep 2025

Neriešim to a ani mi to nevadí..

bridgetim
8. sep 2025
@ivana11155

@martinka13 uz zeru😍. V kancelarii sedi so mnou ficovolicka a uz nadava, ze ake je vsetko drahe a ze by mali setrit na sebe.

@ivana11155 najhorsie na tom je to,ze tie "plody" musia žrat aj tí, ktorí ich nevolili a nechceli ..

binarypete
8. sep 2025
@anonym_484249

@binarypete môžem ti zakývať na cestu? 👋🏻👋🏻👋🏻

@anonym_484249 ja nepodrebujem aby mi niekto kyval. Ja sa mam extremne dobre a mozem mat celeho Fica uplne u riti ale nevidim dovod prispievat tomuto statu co i len jedine euro len aby si ho tam ta banda ukradla.