icon

Koho voliť?

24. sep 2023

Keby ste mali pomôcť niekomu, kto absolútne nesleduje voľby-politiku a povedať mu niečo o stranách, ktoré kandidujú, aby sa vedel rozhodnúť, bez ohľadu na vaše pocity, čo by ste mu povedali?

Strana
z3
viestta
25. sep 2023

@wikiwiki po pravde, lepsie byt ani nemusi, len aby horsie nebolo

derry
25. sep 2023

Ficove vlady uz mali vela sanci, Slovensko je na tom zle a upada aj po 10+ rokoch ich vlad. Moj nazor je, ze kto voli Smer, Hlas, SNS, Matovica alebo Republiku, nemoze sa uz nikdy stazovat na nefungujuce zdravotnictvo, nekvalitne vzdelanie, neprepojene alebo nedostavane dialnice, skorumpovane sudy atd. Ludom tie veci samozrejme vadia v kazdodennom zivote, preto treba skusit a dat sancu vlade so SaS a PS. Su europsky orientovani, ano, ale SR potrebuje pomoc z eurofondov na svoj rozvoj, viac cerpame ako tam prispievame. Volme s rozumom aj pre buducnost nasich deti a ich deti.

maialeo
2. okt 2023

@viestta tak vidíš... oplatilo sa vsadit na smer :_D

maialeo
2. okt 2023

@kofa77 nefantazíruj. V parlamente máme teda rovnakú squadru ako pred protestami za lepšie Slovensko. Pol miliona ľudí volilo Fica... 😀 Asi tie posledné tri roky nebola žiadna výhra... a áno, je mi to jedno a voliť som nebola. Len som si úspešne vsadila.

Strana
z3